Hem kendi katılmıyor hemde katılana mani buluyor@nananais hem senin makarnalar konusunda ne isin var bakimhadi et yemeklerimi anladik kurban bayrami vs olsun dedik. Ama makarna full karbonhidrat atom bombasi gibi hani zayifliyordun sen
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem kendi katılmıyor hemde katılana mani buluyor@nananais hem senin makarnalar konusunda ne isin var bakimhadi et yemeklerimi anladik kurban bayrami vs olsun dedik. Ama makarna full karbonhidrat atom bombasi gibi hani zayifliyordun sen
![]()

Niye rejim yapan makarna yemiyor muBen de bugün itibariyle sıkı rejime girdim.Eve makarna sokmayayım diyorum ,sağlık önemli![]()
Bak ben yapraka katıl dedim , katıldı ,kaptı madalyayıHem kendi katılmıyor hemde katılana mani buluyor![]()
Onlarda mi varYaptığı su böreği,lokma tatlısı,çikolatalı pastayı saymıyorsun herhalde![]()
ama birde su var. Tum bunlara ragmen o kadar zayiflamasi da takdire şayan benceAllah kolaylık versinYok canım öyle değil kaç gündür hem misafir vardı hem is yoğundu. Kocam da oyun oynamaya taktı telefonumda![]()
Deynep o zaman takıma alalım makarnadan pardon yagmurdan kaçarken doluya alalım seniBen de bugün itibariyle sıkı rejime girdim.Eve makarna sokmayayım diyorum ,sağlık önemli![]()
Amin canım hepimizeAllah kolaylık versin![]()
@nananais hem senin makarnalar konusunda ne isin var bakimhadi et yemeklerimi anladik kurban bayrami vs olsun dedik. Ama makarna full karbonhidrat atom bombasi gibi hani zayifliyordun sen
![]()

İyi yapmışsın,terzi kendi söküğünü dikemez derler .Bak ben yapraka katıl dedim , katıldı ,kaptı madalyayı![]()
Ben de dedim ama hiç üstüne alınmadı ablamDeynep o zaman takıma alalım makarnadan pardon yagmurdan kaçarken doluya alalım seni![]()
Söz konusu benim gibi ,üstüne bol ketçap sıkarak,yedikçe yiyen biriyse yemez diyetteyken.Niye rejim yapan makarna yemiyor mu![]()
Demek bana vurdun ha bunu yapmak istemezdim ama sen istedin @rabia01Hem kendi katılmıyor hemde katılana mani buluyor![]()
Rabia'yı bulursan korusun seniDemek bana vurdun ha bunu yapmak istemezdim ama sen istedin @rabia01![]()
Olay yemekte değil, o yemeği ne zaman ve ne kadar yediğindeOnlarda mi varama birde su var. Tum bunlara ragmen o kadar zayiflamasi da takdire şayan bence
![]()
Nun eses demi korumaz hem belki aeben ablam korurRabia'yı bulursan korusun seni![]()
Ben de dedim ama hiç üstüne alınmadı ablam![]()
Yediklerime karıştırtmam.Deynep o zaman takıma alalım makarnadan pardon yagmurdan kaçarken doluya alalım seni![]()
Evet ya wonka rabia senede 1-2 kere anca geliyo ondan fayda bekleme bence DRabia'yı bulursan korusun seni![]()
Senin diyetin pazartesi başlar öğlene biter gibime geliyorSöz konusu benim gibi ,üstüne bol ketçap sıkarak,yedikçe yiyen biriyse yemez diyetteyken.![]()
Birsey itiraf edim mi deynep ablaYediklerime karıştırtmam.
Ekmek yemeyeceksiniz diyorsunuz ,dinlememmm
Kola içmeyecekmişim içerim.
Bir an Mahmut Hoca gibi hissettim kendimi![]()
Bana karşı mı koruyacaklar seniNun eses demi korumaz hem belki aeben ablam korurnana kardesim
![]()