Kendini aşmaya başladınHanimKelesimiGetir ,içimden bir his çok tok olduğunu,hayırlı bir iş için bir davette bulunduğunu söylüyor?
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini aşmaya başladınHanimKelesimiGetir ,içimden bir his çok tok olduğunu,hayırlı bir iş için bir davette bulunduğunu söylüyor?
![]()
Nasıl bildim ama?Gördüğün senin olsun,yediğin içtiğini anlat,ne yedin?
![]()
Kendini aşmaya başladın![]()
Maşaallahİnanma nunun sayfasında dedim zatiiii nişandan yeni geldim eve diye![]()
Sosyete nişanındaydın deseneSen bilmedin ben dedim ya nişan töreninden geldim diye.
LŞimçik ne yedim deyim hemen,balıklı kremalı patlıcan,ahtopot kafası ve bacağı.
Kalamar vardı mantarla beraber,sonrada et servisi yapıldı,tatlı ve meyve geldi.
Haa bide bana herkesten 1 tabak makarna istiyon diyor![]()
Sosyete nişanındaydın desene.Ben mercimek çorbası, pilav ,sarma ,tatlı diye düşünmüştüm
Yemeklerin isimleri bile havalı![]()
Ablacım deynep seni bir görse dudakları uçuklarMarinadaydı yemek güzeldi ama,balıklı patlıcanı mutlaka deneyeceğimzati ben sosyeteyim sorma
![]()
Yok o kadarda olmazVayyyy neler duyuyorum öyleceza olarak lazanya yapsaya demi uğraşsın azcık
![]()
Marina mı?Marinadaydı yemek güzeldi ama,balıklı patlıcanı mutlaka deneyeceğimzati ben sosyeteyim sorma
![]()
Ablacım deynep seni bir görse dudakları uçuklarSosyete nişanı olacak tabi başkası kurtarmaz
![]()
Gösteremez ki,gösteremez ki,inanmıyorum kiAblacım deynep seni bir görse dudakları uçuklarSosyete nişanı olacak tabi başkası kurtarmaz
![]()
Ben bile yaşlandım ablaYok bebişim ya yaşlandım artık cidden![]()
Yok o kadarda olmazÖnce bir makarna haşlasın başka birşey istemiyorum
![]()
Marina mı?![]()
Önce sen bir gösterGösteremez ki,gösteremez ki,inanmıyorum ki![]()
Yok ben onun son halinide biliyorum
BeceremezNşyekine görelim marifetlerini
Havada çok güzeldi burada