En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Anam iyisi benim gibi zavallıyı bulsa şaşaşırım yukarı komşuya çıktım o da bura bakkal mı dedi neyse Allah büyük sabah erkenden fırından gider isterim maya neyse ücreti öderim :KK43: insanlık kimilerinde ölmüş :KK42:
Yahu hatmecem senin binada yaşamak istemezdim dogrusu :-):(

Ben size bakarak hamur işi yapmıyorum sayılır . Çok nadir yani bunda diyet topikletinde olmamında payı var yani :KK70::KK70:
Yazın değil ama özellikle okul dönemi fazla yapıyorum:KK66:
Mesela oğlumun öğretmeni liste verdi...Pazartesi kek,Salı simit,Perşembe poğaça,Cuma Börek:KK45:Bende mecburen yapıyorum.Hem kızlar götürüyor hemde oğlum:KK66:Benimkiler zaten dışardan(kantin vs)yemeyi sevmiyorlar...Öyle bisküvi hazır kek bana yiyecek gibi gelmiyor.Oldum olası onları yemek sonrası yenebilecek abur cubur olarak görüyorum....O yüzden işime geliyor...Dün gece 1 dikdörtgen borcam ile ıslak kek yaptım.1dilim bile kalmadı....:KK53:

Ben de eskiye bakarak fazla yapmıyorum ,yapsam da fazla yemiyorum.Senin ev halkı istemiyor mu?Gerçi senin 2 tane genç kızın var,Onlar formunu korumak için istemez.:KK48:
Onlar benim gibi obur değiller ikiside 36 beden analarına çekmemişler :D
Büyük kızım sever yapmasını o yapar genelde hamur işlerini ..

Mesela oğlumun öğretmeni liste verdi...Pazartesi kek,Salı simit,Perşembe poğaça,Cuma Börek:KK45:Bende mecburen yapıyorum.Hem kızlar götürüyor hemde oğlum:KK66:Benimkiler zaten dışardan(kantin vs)yemeyi sevmiyorlar...Öyle bisküvi hazır kek bana yiyecek gibi gelmiyor.Oldum olası onları yemek sonrası yenebilecek abur cubur olarak görüyorum....O yüzden işime geliyor...Dün gece 1 dikdörtgen borcam ile ıslak kek yaptım.1dilim bile kalmadı....:KK53:
O dönemlerde bende çok yapardım hatta yufkacı gitmediğim zamanlar merak ederdi o kadar yAni :D:D
Yapar streçfilmle paketler buzluga atardım çok zaman . Sabahta ısıtır koyardım beslenmelerine , her gidi günler :(

O dönemlerde bende çok yapardım hatta yufkacı gitmediğim zamanlar merak ederdi o kadar yAni :KK70::KK70:
Yapar streçfilmle paketler buzluga atardım çok zaman . Sabahta ısıtır koyardım beslenmelerine , her gidi günler :KK43:
Bende poğaça ve simitleri geçen hafta yaptım dolaba koydum.Bu hafta yapmayacağım:KK45:Akşam çıkartıyorum sabaha kadar kendi halinde ısınıyorlar..Yeni yapılmış gibi taze oluyor..
Zaman akıp gidiyor,çocuklar büyüyorlar...
Foruma üye olduğumda oğluma hamileydim .Bu yıl 1. sınıfa başladı,zaman nasıl geçiyor:KK19:

Islak kek demişken ,benim oğlan çok güzel ıslak kek yapar.:KK53:

Bende poğaça ve simitleri geçen hafta yaptım dolaba koydum.Bu hafta yapmayacağım:KK45:Akşam çıkartıyorum sabaha kadar kendi halinde ısınıyorlar..Yeni yapılmış gibi taze oluyor..
Zaman akıp gidiyor,çocuklar büyüyorlar...
Foruma üye olduğumda oğluma hamileydim .Bu yıl 1. sınıfa başladı,zaman nasıl geçiyor:KK19:
Beni de 2 sene sonra maraton bekliyor.(okul)

Olur da üniversiteye uzağa giderse,evde durmak isterse diye bazı yemekleri öğretmek istiyorum.Şimdiden ayrılık hasreti çöküyor düşündükçe.:cry:
Çok iyi yapıyorsun...Kız ,erkek farketmez;) yemek ,ev işi öğrenmeleri iyi olur...Hakkında hayırlısı olsun canım.Rabbim karşısına hep iyi insanlar çıkartsın inşaallah:KK68:

Back
X