En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Makarna yap kolaylık olsun diye,buraya da uygun hem:KK53:Kime desem sen de yap diyor,oynamıyorum ben:63:Bir kişi de demiyor ki tamam yaparım ,sen yeter ki iste:-)
1 ay için de 2 kere taşındım :D malum şehir dışına geldim ilk önce apart tarzı yerde oturuyordum ama orayı begenmedik çamaşır makinesi ortak,misafir gelirse sıkıntı,pazar günü normal eve geçtik kardeşimle ama burada da giriş kat olduğu için rutubet çok bugun de usta getirecek ev sahibi peteklere bakacak .

1 ay için de 2 kere taşındım :KK70: malum şehir dışına geldim ilk önce apart tarzı yerde oturuyordum ama orayı begenmedik çamaşır makinesi ortak,misafir gelirse sıkıntı,pazar günü normal eve geçtik kardeşimle ama burada da giriş kat olduğu için rutubet çok bugun de usta getirecek ev sahibi peteklere bakacak .
Kolay gelsin canım.Odadan adaya taşınmak bile çoğu zaman yorucu oluyor.Sıcak yerden geldiniz ,giriş katlar daha soğuk oluyor,umarım bünyeniz çabuk alışır soğuğa.Gerçi ortak ev olacağına soğuk olsun daha iyi.:confused:

Kolay gelsin canım.Odadan adaya taşınmak bile çoğu zaman yorucu oluyor.Sıcak yerden geldiniz ,giriş katlar daha soğuk oluyor,umarım bünyeniz çabuk alışır soğuğa.Gerçi ortak ev olacağına soğuk olsun daha iyi.:confused:
Üst katta 3 yada 4. kat boşalacakmış galiba 3.kat oranın içi full yapılı miş kiracı var içinde ev sahibi ile arası biraz iyi değil onu çıkmasını bekliyor hatta çıkacaktı sonradan vazgeçti çıkacağı zaman sizi yerleştiririm diyor 3.kat olması daha iyi.
ortak çamaşır makinesi düşün ama bir türlü sıra gelmiyor :D gece yarısı atıyordum.ondan da bazıları makineyi kapatıyordu halbiku kendileri gece 3,4, sabaha karşı 5 te açıyorlar.

Allah hayırlı komşular nasip etsin tek tesellimiz dua:KK33:

Back
X