- Emoji Skoru
- 113.063
- Puanlar
- 798
Ben umutluyum ,yarışmaya göz kırpan çokŞöyle değişik tarifler olsa da denesek miss gibi yesek.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben umutluyum ,yarışmaya göz kırpan çokŞöyle değişik tarifler olsa da denesek miss gibi yesek.![]()

Ben umutluyum ,yarışmaya göz kırpan çok![]()
Yok Türk Milleti olarak bizim huyumuz son anlara bırakmak,amaaan daha çok var nasıl olsa diye rahatlar,erteliyorlarSon anda katılmayı planlıyorlar sanırsam...
Çok gizli tarifler, kimseyle paylaşamam diyor da olabilirler![]()

Yok Türk Milleti olarak bizim huyumuz son anlara bırakmak,amaaan daha çok var nasıl olsa diye rahatlar,erteliyorlar![]()

Sen son günü mü bekliyorsunYok Türk Milleti olarak bizim huyumuz son anlara bırakmak,amaaan daha çok var nasıl olsa diye rahatlar,erteliyorlar![]()

Bir sürü katılacaklar var .Hala mı benden makarna bekliyorsunSen son günü mü bekliyorsun![]()
.Burada havalar bugünlerde çok güzel,yastıkları tazeliyorum.Temizlik yapıyorum
,katılım az olsaydı düşünüyordum da ,katılım bayağı var,gerek yok benim makarnamaKolay gelsinBir sürü katılacaklar var .Hala mı benden makarna bekliyorsun.Burada havalar bugünlerde çok güzel,yastıkları tazeliyorum.Temizlik yapıyorum
,katılım az olsaydı düşünüyordum da ,katılım bayağı var,gerek yok benim makarnama
![]()
Ama ben seni düşündüğüm için söylüyorum.Temizlik yaparken makarna kolay olur..
Makarnayı yapmakla bitse ,çek ,süsleKolay gelsinAma ben seni düşündüğüm için söylüyorum.Temizlik yaparken makarna kolay olur..
![]()
Maksimum yarım saat daha fazla sürerMakarnayı yapmakla bitse ,çek ,süsle,evde kendimize yaptığımız gibi yapıp çekilse hadi neyse
![]()

Maksimum yarım saat daha fazla sürer![]()
Kendinle karıştırdın beniBu kadar hafife alma kendiniKendinle karıştırdın beni
![]()
Tutmayın uleyn beniBu kadar hafife alma kendini![]()
Ben kimsenin tutmasına izin vermemTutmayın uleyn beni![]()

Eki Görüntüle 1893532
Pileli börek aşkınaaaaa... Eşim ders çalışırken bi ona bi yarına yaptım.
@deynepnaz @Nevreste Eki Görüntüle 1893531 Eki Görüntüle 1893530

Breee insafsız bizde ders çalışıyoruzEki Görüntüle 1893532
Pileli börek aşkınaaaaa... Eşim ders çalışırken bi ona bi yarına yaptım.
@deynepnaz @Nevreste Eki Görüntüle 1893531 Eki Görüntüle 1893530
Aman zaten cimri kadın vermedi, siz börek yiyin ben kraker ve kahveSana börek yok çek elini oradan![]()
Sen diyettesin ondan söyledimAman zaten cimri kadın vermedi, siz börek yiyin ben kraker ve kahve![]()
Teşekkür ederim canım nevrestem
Bu saatte hiç olmadıHemde en sevdiğim börek
Yine nefis olmuş
![]()