En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Bir an önce yap makarnanı,bu kadar iddialısın ,merak ettik tarifini:hamarat:
Kaynanamın gitmesini bekliyorum salı falan giderim diyor evde sürekli sebze pişiriyor mAkarna yapacak oldum zaten şişmişsin sağlıklı beslenin diye kadın resmen mutfağımdan kovdu:halay:

Yok be arkadaş. Nane limona kalsa o iş sanırım psikolojikman nane limon rahatlatıyor ben şahsen doktora gitmeden geçmeyen bir grip geçirmedim hem hamile şimdi o yinede aile hekimine bi görünsün ilaç değil belki ama tavsiyeleri doktorların çok kıymetli:KK200::nazar:
Doktora kontrole gittiğini biliyorum. Nane limon hatırlatayım dedim :110:

Tesekkur ederim abla . Hic birşey yediremiyorum sadece su icio :KK43:
Çok geçmiş olsun canim:KK43: Benim oğlan da hasta .Elma mandalina,limon ,havuç kaynatıp içine biraz tarçın bal veya pekmez karıştırıp icirince iyi geliyor:KK19:geçen gün nette okudum ,ateşi çıkan çocukların coraplarni limonlu suya batırıp giydirince ateşi düşünüyormuş:anne:Insh çabucak iyileşir.Ateş tehlikeli,benimkiler de ateşlenince üç gün üç gece yanarlar,kusarlar,ağlarlar:KK43:Allah yardımcın olsun canim benim:KK19:

Çok geçmiş olsun canim:KK43: Benim oğlan da hasta .Elma mandalina,limon ,havuç kaynatıp içine biraz tarçın bal veya pekmez karıştırıp icirince iyi geliyor:KK19:geçen gün nette okudum ,ateşi çıkan çocukların coraplarni limonlu suya batırıp giydirince ateşi düşünüyormuş:anne:Insh çabucak iyileşir.Ateş tehlikeli,benimkiler de ateşlenince üç gün üç gece yanarlar,kusarlar,ağlarlar:KK43:Allah yardımcın olsun canim benim:KK19:

Ayaklarının altını sirkeli su ile yıkıyorum siliyorum onla ateşini kontrol altına aldım , şimdide patates kızarttım seviyor diye 2 tane yedi sonra sütçü geldi sut aldım pişirdim onu hemen 1 bardak içti onu sıcak sıcak şükür simdi uyumaya calisiyor

Back
X