Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün evde değildim canım
Arkadaşlarla dışarı çıktık yakında eve geldim
Hatmece sağolsun yüzümü güldürdü
Ben seviyorum diye makarnaya zeytinyağı koymuş
Bugün evde değildim canım
Arkadaşlarla dışarı çıktık yakında eve geldim
Hatmece sağolsun yüzümü güldürdü
Ben seviyorum diye makarnaya zeytinyağı koymuş
Orada rahatsız etmeyeyim diyorum,hem grupta olmayıp,hem sohbetinize dahil olunca ,belki diğer üyeler rahatsız olabilir gibi geliyor ,çekiniyorum., ama okuyorum sizi.Gerçi burada da yarışmaya katılmayıp ,buralarda geziyorum
Orada rahatsız etmeyeyim diyorum,hem grupta olmayıp,hem sohbetinize dahil olunca ,belki diğer üyeler rahatsız olabilir gibi geliyor ,çekiniyorum., ama okuyorum sizi.Gerçi burada da yarışmaya katılmayıp ,buralarda geziyorum
Yok canım bizim takımın kapısı ardına kadar açık ayrıca takıma yazman için takımda yada listede olman şartta degil bak beni senelerdir öyle idare ediyolar
Herkes memnun olur deynebim sıkıntı yok yani her zaman bekleriz
Yok canım bizim takımın kapısı ardına kadar açık ayrıca takıma yazman için takımda yada listede olman şartta degil bak beni senelerdir öyle idare ediyolar
Herkes memnun olur deynebim sıkıntı yok yani her zaman bekleriz