- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
Merak etme sonuncuları bir tek sonuncu olanlar biliyor.Sende haklısınMesela benim sonra kaçıncı olacağım henüz belli değil
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme sonuncuları bir tek sonuncu olanlar biliyor.Sende haklısınMesela benim sonra kaçıncı olacağım henüz belli değil
![]()
Biraz geç oldu amaHoş gördüm nevoşcum sağol,iyiyim sağol pazardan geldim demin..
Sen nasılsın![]()
Çok rahatladımMerak etme sonuncuları bir tek sonuncu olanlar biliyor.![]()
Ben senin durumuna şaşırdım canım.Demek ki makarna böreği fazla bilinmiyorSende haklısınMesela benim sonra kaçıncı olacağım henüz belli değil
![]()
Ben baştan söylemiştim hatta konuma yazmıştım..Ben senin durumuna şaşırdım canım.Demek ki makarna böreği fazla bilinmiyor.Böreğin içinde makarnanın ne işi var deniliyor.Halbuki tıpkı su böreği gibi oluyor
.Ben senin ilk üçe gireceğini umuyordum.Kendimin de
![]()
Doğru.Geçmiş yarışmalarda kim sonuncu hatırlamam.Merak etme sonuncuları bir tek sonuncu olanlar biliyor.![]()
Banada öneriyordunBen senin durumuna şaşırdım canım.Demek ki makarna böreği fazla bilinmiyor.Böreğin içinde makarnanın ne işi var deniliyor.Halbuki tıpkı su böreği gibi oluyor
![]()
Benim önerdiğim farklı idi .O kek kalıbında makarna idi.Nevoş bu böreği yapmasa idi onu yapacaktım,görseli güzeldi.Banada öneriyordun![]()
Ben senin masan için ve tagliatellenin sunumu için ilk üçte olacağınızı düşünüyordum. Bir de lazanyalardan biri, Antep usulü ya da börek dereceye girer sandım. Kızlar kızmasın da yoğurtlu ve kıymalı makarnanın hiç şansı yok diyordum.Ben senin durumuna şaşırdım canım.Demek ki makarna böreği fazla bilinmiyor.Böreğin içinde makarnanın ne işi var deniliyor.Halbuki tıpkı su böreği gibi oluyor
![]()
Klasikler vazgeçilmezdirBen senin masan için ve tagliatellenin sunumu için ilk üçte olacağını düşünüyordum. Bir de lazanyalardan biri, Antep usulü ya da börek dereceye girer sandım. Kızlar kızmasın da yoğurtlu ve kıymalı makarnanın hiç şansı yok diyordum.Şimdi kıymalı 2'ye yoğurt 3'e oynuyor.
Benim gönlümün birincisi tek tencerede kıymalı makarna. Yarışmadan görüp iki kez yaptım. Çok sevdim.
Ben her şeyi yiyemem, çoğu tariflere sadece bakıyorum, kaşarlı kremalı şeyleri yiyemiyorum. Huyluyum. Bu listede yiyebileceğim sayılı makarna var.![]()
Teşekkür ederim ,beğenmene sevindim.Ben senin masan için ve tagliatellenin sunumu için ilk üçte olacağını düşünüyordum. Bir de lazanyalardan biri, Antep usulü ya da börek dereceye girer sandım. Kızlar kızmasın da yoğurtlu ve kıymalı makarnanın hiç şansı yok diyordum.Şimdi kıymalı 2'ye yoğurt 3'e oynuyor.
Benim gönlümün birincisi tek tencerede kıymalı makarna. Yarışmadan görüp iki kez yaptım. Çok sevdim.
Ben her şeyi yiyemem, çoğu tariflere sadece bakıyorum, kaşarlı kremalı şeyleri yiyemiyorum. Huyluyum. Bu listede yiyebileceğim sayılı makarna var.![]()
Demekki görsel ile olmuyormuşBenim önerdiğim farklı idi .O kek kalıbında makarna idi.Nevoş bu böreği yapmasa idi onu yapacaktım,görseli güzeldi.![]()
Dur Bende bir itiraf yapayım sanaKlasikler vazgeçilmezdirKıymalı ve yoğurtlu makarnadan vazgeçemiyoruz
Bende tek tencerede kıymalı makarnayı çok beğendim..İlk gördüğümden beri çok cazip,ilginç ve güzel geldi...AmaMunzevi Zencefil 'un tarifleri hep beğeniyorum..
Bu sefer oy vermiyeceğim dedim
Tarifte mi
Munzevi Zencefil da mı birşey var bilmiyorum..
Birde senin tarif ile lazanya ilklerde hatta 1.lik bekliyordumHayırlısı bakalım
![]()
Şu an Makyajkolik in 1.olmasında tarif kadar sunumun da etkisi var amaDemekki görsel ile olmuyormuş![]()
Yap datlumDur Bende bir itiraf yapayım sana![]()
Tabi ki ama sonrası için aynı şeyi diyemeyeceğim. Bizde tek tarife bakmıyoruzŞu an Makyajkolik in 1.olmasında tarif kadar sunumun da etkisi var ama![]()
İtiraf yapacaktın sen ,ne bekliyorsunTabi ki ama sonrası için aynı şeyi diyemeyeceğim. Bizde tek tarife bakmıyoruz![]()
Tek tencere candır, gerisi heyecandır deyip yine madalyasız gidiyorum bu yarışmadanKlasikler vazgeçilmezdirKıymalı ve yoğurtlu makarnadan vazgeçemiyoruz
Bende tek tencerede kıymalı makarnayı çok beğendim..İlk gördüğümden beri çok cazip,ilginç ve güzel geldi...AmaMunzevi Zencefil 'un tarifleri hep beğeniyorum..
Bu sefer oy vermiyeceğim dedim
Tarifte mi
Munzevi Zencefil da mı birşey var bilmiyorum..
Birde senin tarif ile lazanya ilklerde hatta 1.lik bekliyordumHayırlısı bakalım
![]()
Belki de yapmisimdirİtiraf yapacaktın sen ,ne bekliyorsun![]()