En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Sende haklısın:halay:Mesela benim sonra kaçıncı olacağım henüz belli değil:KK70:
Ben senin durumuna şaşırdım canım.Demek ki makarna böreği fazla bilinmiyor:KK64:.Böreğin içinde makarnanın ne işi var deniliyor.Halbuki tıpkı su böreği gibi oluyor:kk77:.Ben senin ilk üçe gireceğini umuyordum.Kendimin de:KK53:

Ben senin durumuna şaşırdım canım.Demek ki makarna böreği fazla bilinmiyor:KK64:.Böreğin içinde makarnanın ne işi var deniliyor.Halbuki tıpkı su böreği gibi oluyor:kk77:.Ben senin ilk üçe gireceğini umuyordum.Kendimin de:KK53:
Ben baştan söylemiştim hatta konuma yazmıştım..:KK45:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...na-sponsorlugunda.962324/page-2#post-48498191
Tabi tadı çok güzel,pratik bir börek:KK19:
Hayırlısı olsun canım:KK60:Önemli olan yeni tarifler paylaşmak ve öğrenmek:KK19:

Ben senin masan için ve tagliatellenin sunumu için ilk üçte olacağınızı düşünüyordum. Bir de lazanyalardan biri, Antep usulü ya da börek dereceye girer sandım. Kızlar kızmasın da yoğurtlu ve kıymalı makarnanın hiç şansı yok diyordum. :deli: Şimdi kıymalı 2'ye yoğurt 3'e oynuyor. :halay:
Benim gönlümün birincisi tek tencerede kıymalı makarna. Yarışmadan görüp iki kez yaptım. Çok sevdim.
Ben her şeyi yiyemem, çoğu tariflere sadece bakıyorum, kaşarlı kremalı şeyleri yiyemiyorum. Huyluyum. Bu listede yiyebileceğim sayılı makarna var. :KK45:

Son düzenleme:
Ben senin masan için ve tagliatellenin sunumu için ilk üçte olacağını düşünüyordum. Bir de lazanyalardan biri, Antep usulü ya da börek dereceye girer sandım. Kızlar kızmasın da yoğurtlu ve kıymalı makarnanın hiç şansı yok diyordum. :deli: Şimdi kıymalı 2'ye yoğurt 3'e oynuyor. :halay:
Benim gönlümün birincisi tek tencerede kıymalı makarna. Yarışmadan görüp iki kez yaptım. Çok sevdim.
Ben her şeyi yiyemem, çoğu tariflere sadece bakıyorum, kaşarlı kremalı şeyleri yiyemiyorum. Huyluyum. Bu listede yiyebileceğim sayılı makarna var. :KK45:
Klasikler vazgeçilmezdir:KK45:Kıymalı ve yoğurtlu makarnadan vazgeçemiyoruz:KK45:
Bende tek tencerede kıymalı makarnayı çok beğendim..İlk gördüğümden beri çok cazip,ilginç ve güzel geldi...Ama Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil 'un tarifleri hep beğeniyorum..:KK53:Bu sefer oy vermiyeceğim dedim:olamaz:Tarifte mi Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil da mı birşey var bilmiyorum..
Birde senin tarif ile lazanya ilklerde hatta 1.lik bekliyordum:KK45:Hayırlısı bakalım:halay:

Ben senin masan için ve tagliatellenin sunumu için ilk üçte olacağını düşünüyordum. Bir de lazanyalardan biri, Antep usulü ya da börek dereceye girer sandım. Kızlar kızmasın da yoğurtlu ve kıymalı makarnanın hiç şansı yok diyordum. :deli: Şimdi kıymalı 2'ye yoğurt 3'e oynuyor. :halay:
Teşekkür ederim ,beğenmene sevindim.:KK45:Bizim düşüncemiz farklı,KK üyeleri farklı demek ki.Herkesin damak tadı farklı.Ben ilk günler çok methedilince kesin senin makarnan kazanır diyordum.Adı nazik olsa da ,millet görsele göre oy veriyor,tarifi tıklamıyor.Altında patlıcan olduğunu bilmemişlerdir.Yoğurtlu makarnanın üstüne et koydun sanmışlardır,yoğurtlu makarna diye oy vermişlerdir sana:KK53:Tek tencerede makarnanın görseli,pratikliği de güzeldi,o da yanılttı beni.Kremayı ben de yiyemiyorum,onda hemfikirim.Ben listedeki makarnaların hemen hemen hepsini yerim,affetmem.:KK53:

Klasikler vazgeçilmezdir:KK45:Kıymalı ve yoğurtlu makarnadan vazgeçemiyoruz:KK45:
Bende tek tencerede kıymalı makarnayı çok beğendim..İlk gördüğümden beri çok cazip,ilginç ve güzel geldi...Ama Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil 'un tarifleri hep beğeniyorum..:KK53:Bu sefer oy vermiyeceğim dedim:olamaz:Tarifte mi Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil da mı birşey var bilmiyorum..
Birde senin tarif ile lazanya ilklerde hatta 1.lik bekliyordum:KK45:Hayırlısı bakalım:halay:
Dur Bende bir itiraf yapayım sana :rolleyes:

Tek tencere candır, gerisi heyecandır deyip yine madalyasız gidiyorum bu yarışmadan :rapci: Bende bişey var bende :D

Back
X