Yok tariflerine olan ilgimi kasdettim..Tek tencere candır, gerisi heyecandır deyip yine madalyasız gidiyorum bu yarışmadanBende bişey var bende
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok tariflerine olan ilgimi kasdettim..Tek tencere candır, gerisi heyecandır deyip yine madalyasız gidiyorum bu yarışmadanBende bişey var bende
![]()
Şimdi baktım 7 kere katılmışsın yarışmaya.Çoğunluğu da iddialı.Tek tencere candır, gerisi heyecandır deyip yine madalyasız gidiyorum bu yarışmadanBende bişey var bende
![]()
Ben boşuna bayılmıyorumŞimdi baktım 7 kere katılmışsın yarışmaya.Çoğunluğu da iddialı.
Oyu arttırıyor mu bilmem ama Kazen genellikle hep o tür yabancı isimli yemekleri tercih ediyor.Bence yabancı isimler yemeğin sunumu kadar ilgi çekiyor örnek İtalyan sos diyince bi düşünüp bakıyorsun görsellik tarif önemli bi o kadarda cafcaflı isim seçmekte oyu artırıyor
![]()
Ben de şöyle bir kanıya vardım artık, emek vermek şart. Benim gibi üşengeçlerin elini hamura bulaması şart.Bence yabancı isimler yemeğin sunumu kadar ilgi çekiyor örnek İtalyan sos diyince bi düşünüp bakıyorsun görsellik tarif önemli bi o kadarda cafcaflı isim seçmekte oyu artırıyor
![]()
PehBen de şöyle bir kanıya vardım artık, emek vermek şart. Benim gibi üşengeçlerin elini hamura bulaması şart.![]()
Onun dışında görsel zenginlik de çok önemli. Tabağa sadece yaptığın yemeği koymayacaksın benim gibi.Bak millet ne hamaratlığı varsa sergiliyor, kızlar becerikli aşureler el açmaları...
Subliminal mesaj veriyorlar.
Çiçek, inciler veya güzel tabaklar şart.
Bir de benim kasıntı kriterlerim var, dolapta ne varsa hepsini sunum için kullanmamalısın, tabakta iki çeşit karbonhidrat olmamalı, iki çeşit et olmamalı ama birden fazla sebze olabilir. Ama oy verenler böyle yok tabakta sebze var mı, karbonhidrat çeşidi birden fazla mı bakmıyor. Onun dışında yemekle alakasız süslemeler de zorlama geliyor ama ona rağmen iştah açıcı duruyor.
Dediğim gibi ilk önce emek şart, tabak dolu dolu sunum şart, foto çekiminin aydınlık olması şart. Bir de genel damak tadına uygun olması şart. :d Bunlar yoksa birinci olmak zor. 2,3,4 olabilir.
Bundan Sonra katılırsam kişisel zevklerimi bir kenara bırakacağım.![]()
![]()
Kuzum yemeğin gözükmüyor. Masa güzel.Peh.Aşure ,el açması yaptım ,masayı daha aydınlık olsun diye,balkona taşıyıp çekim yaptım,aşure için kalpli ,rus salatası için kek kalıbında çanaklar yaptım da başarılı oldum sanki
![]()
Buyur kıvırcığımm istediğin kadar ısırık alabilirsinKızlar döktürmüş canım çekti... Senden bir ısırık alsam olur mu ki makaringom. Zira en hakiki makarna sensin![]()
HALLEYS
Herkes ayran koydu,rus salatası olduğu için ayran olmaz dedim,bir de çayı severim ,her şeyle içerim ben
Neresi gözükmüyor kız ,koca tabak yaKuzum yemeğin gözükmüyor. Masa güzel.![]()
Herkes ayran koydu,rus salatası olduğu için ayran olmaz dedim,bir de çayı severim ,her şeyle içerim ben
EmiraSalih bence de çekimden kaybetti.Sunumu borcamda yapsaydı daha da fazla oy alırdı,uzak olmuş çekim.
Yemekte vurgu yok işte benim gözüm direk çanaklara kayıyor. Diğerleri ön plana çıkmış. Sen onları mezelerde kullansaydın.Neresi gözükmüyor kız ,koca tabak ya![]()
Büyük tabağa koymuştum halbuki.Yemekte vurgu yok işte benim gözüm direk çanaklara kayıyor. Diğerleri ön plana çıkmış. Sen onları mezelerde kullansaydın.nasıl yaptın o çanakları benim kocam çok seviyor onları, dışarıda gördü mü içindeki yemeği boşaltıyor sonra onları yiyor kıtır kıtır.
![]()
![]()
Yemekten anlıyosun be nevrestem başka neyden olacakYok tariflerine olan ilgimi kasdettim..Neden hep beğeniyorum
![]()
Şimdi baktım 7 kere katılmışsın yarışmaya.Çoğunluğu da iddialı.
Aynen öyle canımYemekten anlıyosun be nevrestem başka neyden olacakehh bende yapıyorum yaaaaniiii
Off yeter övdüğüm kendimi![]()
![]()