• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makaron'un zayıflama yolculuğu

_Makaron_

5 kedi annesi :)
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
3.247
6.288
358
38
Merhaba arkadaşlar,

Ömrüm boyunca hep kilo alıp veren birisi oldum. Hiç sabit kalamadım.
En son 2 sene önce kendim spor ve diyetle 6 ayda 18 kg verdim fakat aynen geri aldım sonrasında.
Şimdi diyetisyene ve tekrar spora başladım.
Başlangıç kilom 77,300.
Hedefimiz 57.
Benimle beraber zayıflamak isteyen arkadaşlar olursa katılımlarını bekliyorum.

merhaba:) diyetinizde kolaylıklar dilerim. ben de yeni başladım. başlangıç ve güncel kilom 61.6 ama benim kilolar çoğunlukla kalça basen ve göbekte. o yüzden görüntü iyi değil :( hedefim 51. bilmiyorum nasıl olucak :)

merhaba:) diyetinizde kolaylıklar dilerim. ben de yeni başladım. başlangıç ve güncel kilom 61.6 ama benim kilolar çoğunlukla kalça basen ve göbekte. o yüzden görüntü iyi değil :KK43: hedefim 51. bilmiyorum nasıl olucak :)

Çok teşekkür ederim :) Fazla kilonuz yokmuş aslında. Bence bölgesel kilo alışı olduğu için spor daha çok işe yarayacaktır. Tabi diyetle beraber ama çok sıkmanıza bence gerek yok. Spor salonuna yazılabilirseniz hocalar sizi yönlendirir.

15 günlük 1600 kalorilik diyet listem başlangıç

Sabah 07:00: Şekersiz çay, 2 kibrit kutusu kadar peynir, 4-5 adet ceviz, 2 ince dilim çok tahıllı ekmek, domates, biber, salatalık

Ara 10:30: 1 adet meyve veya yarım paket light bisküvi veya 2 galeta.

Öğle 12:30: 2 adet köfte kadar et veya tavuk veya balık veya 4 yemek kaşığı kurubaklagil,4 yemek kaşığı susuz sebze yemeği, 2 ince dilim ekmek, 1 su bardağı yoğurt veya ayran veya cacık, salata. ( ekmek 2 dilim yazsa da ben 1 dilim yiyorum)

İkindi 15:00: 4-5 adet ceviz veya 9-10 adet fındık veya badem, 2 adet kuru meyve (ben sadece 2 adet kayısı kurusu yiyorum fındık falan fazla geldi nedense)

Ara 17:00: 2 adet galeta.

Akşam 19:30: Öğle ile aynı. (ekmek yemiyorum)

Gece 21:30: 1 adet meyve, 1 su bardağı süt veya yoğurt. ( ben sadece meyve yiyorum ya da meyve yemeyip ayran içiyorum.)

Not: Saatler benim günlük rutinime göre ayarlandı.

Bugün 3. gün ve diyet listesine sadık kalmama rağmen bu sabah tartıda 77.800 gram çıktım. Üstelik başlangıç kilom tartılırken tok karnınaydım, bu sabah aç karnına tartıldığım halde kilo almış görünüyorum. Yine de sabredeceğim 15 Temmuz randevusuna kadar.

Merhaba arkadaşlar,

Ömrüm boyunca hep kilo alıp veren birisi oldum. Hiç sabit kalamadım.
En son 2 sene önce kendim spor ve diyetle 6 ayda 18 kg verdim fakat aynen geri aldım sonrasında.
Şimdi diyetisyene ve tekrar spora başladım.
Başlangıç kilom 77,300.
Hedefimiz 57.
Benimle beraber zayıflamak isteyen arkadaşlar olursa katılımlarını bekliyorum.
Günlüğünüz hayırlı olsun belli tartı günü var mı acaba

Çok teşekkür ederim :) Fazla kilonuz yokmuş aslında. Bence bölgesel kilo alışı olduğu için spor daha çok işe yarayacaktır. Tabi diyetle beraber ama çok sıkmanıza bence gerek yok. Spor salonuna yazılabilirseniz hocalar sizi yönlendirir.

çalıştığım için çoğu zaman geç çıkıyorum ve tek tatil günüm var. o yüzden spor salonu çok zor. kendimce diyete başladım bakalım. inşallah başarılı oluruz :)

Bugün 3. gün ve diyet listesine sadık kalmama rağmen bu sabah tartıda 77.800 gram çıktım. Üstelik başlangıç kilom tartılırken tok karnınaydım, bu sabah aç karnına tartıldığım halde kilo almış görünüyorum. Yine de sabredeceğim 15 Temmuz randevusuna kadar.

bence ekmekleri çıkarabilirsiniz. yani öğlen ve akşamı. bir de galeta yerine meyve yiyebilirsiniz. ya da ayran yoğurt falan.
ben tabiki sıradan diyet yapan biriyim diyetisyen bu işin piridir. ama 1600 çok gibi.

bence ekmekleri çıkarabilirsiniz. yani öğlen ve akşamı. bir de galeta yerine meyve yiyebilirsiniz. ya da ayran yoğurt falan.
ben tabiki sıradan diyet yapan biriyim diyetisyen bu işin piridir. ama 1600 çok gibi.

Ben de öyle düşünüyorum. Sabah kahvaltısı hariç ekmekleri çıkarttım. Bazılarını çıkarttım bana da çok fazla geldiler. Diyetisyenimle gidip konuşacağım bakalım, beni hafifletmedi bu diyet.

Ben de öyle düşünüyorum. Sabah kahvaltısı hariç ekmekleri çıkarttım. Bazılarını çıkarttım bana da çok fazla geldiler. Diyetisyenimle gidip konuşacağım bakalım, beni hafifletmedi bu diyet.

bir de sıcaktan mı nedir yüzüklerim bile olmuyor. eşim de diyor yüzükler sıkıyor diye. demek ki suyu daha da artırmalıyız. 3 litre de içerim günde. başarılar diliyorum bu yolda ;)

bir de sıcaktan mı nedir yüzüklerim bile olmuyor. eşim de diyor yüzükler sıkıyor diye. demek ki suyu daha da artırmalıyız. 3 litre de içerim günde. başarılar diliyorum bu yolda :KK66:
Sıcaklarla çok alakası olduğunu düşünüyorum, benim de ayaklarım patlayacak gibi. Çok teşekkür ederim, çok zor ve meşakkatli bir süreç olacak ama Allah yardımcımız olsun. :)

Back
X