• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makat çatlağı

selimenuree

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2025
13
1
1
21
Merhaba kizlar sizden acil yardım istiyorum benim kabızlık yüzünden makat çatlağım olustu ve makat kasım kasili sadece kabak salata yiyebiliiyorum doktor ameliyat dedi kronik bendeki ameliyat istemiyorum bnde dışkı gaz tutamam mi ne oluyomus ilerde boyle drum yasyanlar ameliyatsız nasıl iyileşti bana da yardımci olur musunuz lütfen daha 21 yaşındayım 🥺

İlaç tedavisi oldunuz mu? Kremler hafifletebilir. Ondan ziyade ise önerilerim şunlar olur.
Probiyotik kapsül, magnezyum kesinlikle kullanılmalı. Magnezyum hem kasları rahatlatır hem de dışkılamayı kolaylaştırır ama içeriğinde sitrat olmalı.
Sabah açken 1-2 yk zeytinyağını bir bardak suya limon sıkıp içmek.
Akşam yatarken de 1 yk keten tohumu yağı
Tahinin üstündeki yağdan içebilir ya da Tahin de yiyebilirsiniz
Epey yumuşatıyor bağırsakları.
Kuru erik, kayısı ve bol meyve de aralarda tüketilmeli.
Sıcak suya da oturmak iyi gelir.
Isırgan otu lapasını araştırın birkaç kez yaptım sanki iyi geldi fakat benim de sorunum kronik yakında bende ameliyat olabilirim gibi

Merhaba kizlar sizden acil yardım istiyorum benim kabızlık yüzünden makat çatlağım olustu ve makat kasım kasili sadece kabak salata yiyebiliiyorum doktor ameliyat dedi kronik bendeki ameliyat istemiyorum bnde dışkı gaz tutamam mi ne oluyomus ilerde boyle drum yasyanlar ameliyatsız nasıl iyileşti bana da yardımci olur musunuz lütfen daha 21 yaşındayım 🥺
Canım patlıcan sapı kürünü yap. Hemoroid basur vardı bende bir gece de iyileştim

Back
X