Makat geliş bebek

serfhkor

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
65
-15
6
22
İlk gebeliğim normal istiyorum 37.haftaya girdim yeni bebeğim hala makat geliş doktor 39. Haftaya kdr bekleriz dedi yoksa sezeryan sizce dönermi moralim çok bozuk ben 39 a kdr beklemek istemiyorum biraz daha beklemek istiyorum 40. Haftaya kdr falan belki sancım gelince sancyla döner vs diye doktor haftada bir gel dedi ama gidersem sezeryan planlıcak gitmek istemiyorum devlette doğurcam zaten sizce sancılarımın gelmesinimi beklim 40. Haftaykdr

Her hafta kontrolü ol sakın bekliym doktora gitmim diye düşünme. Belki döner hareket yürüyüş öneriyorsa yap degiseblr belki. Her şey yolunda ise 41. Haftaya kadar doğumu bekleyen duydum ama evde bekleyeyim şeklinde değil kontrolü sık sık olarak.

İlk gebeliğim normal istiyorum 37.haftaya girdim yeni bebeğim hala makat geliş doktor 39. Haftaya kdr bekleriz dedi yoksa sezeryan sizce dönermi moralim çok bozuk ben 39 a kdr beklemek istemiyorum biraz daha beklemek istiyorum 40. Haftaya kdr falan belki sancım gelince sancyla döner vs diye doktor haftada bir gel dedi ama gidersem sezeryan planlıcak gitmek istemiyorum devlette doğurcam zaten sizce sancılarımın gelmesinimi beklim 40. Haftaykdr
Ben 41 e kadar bekledim doktorum
En son 41+2 ye kadar beklerim her şey yolunda dedi korktum istemedim ve sezaryen planladik o sekilde dogum yaptim. Neden 40 haftaya kadar beklemeyi dusunmuyor doktorun belki
Uygun degildir isterseniz farkli doktora da görünün.

Devlet zaten zorunlu değilse sezeryan önermiyor, sezeryan planlayacaklarsa guvenmen gerekir. Dönmezse beklemek tehlikeli olur doğum başlamasi riskini almak istemezler. Baş geliş olsa 42ye kadar beklerler ama makat geliş ikiniz içinde tehlikeli olur, o yüzden guvenmemezlik.yapma kontrollerini aksatma

Back
X