• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makat geliş

gamzeli1996

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar bebeği makat geliş pozisyonda büyüyen varmı bu pozisyonda cinsiyet öğrenen var mı böyleyken bebek fazla gelişmez diyorlar sizce doğrumu
Lütfen cevap yazın hem meraktayım hem kağıda

Kızlar bebeği makat geliş pozisyonda büyüyen varmı bu pozisyonda cinsiyet öğrenen var mı böyleyken bebek fazla gelişmez diyorlar sizce doğrumu
Benim bayağı bir makat durdu bebek ultrasonda gelişiminde hiç problem olmadı. Cinsiyeti de öğrenmiştim. Duruş ile gelişimin ne alakası varmış onu anlamadım

Benim bayağı bir makat durdu bebek ultrasonda gelişiminde hiç problem olmadı. Cinsiyeti de öğrenmiştim. Duruş ile gelişimin ne alakası varmış onu anlamadım
Bilmiyorum ki aşsşda olması falan gibi şeyler heralde

bugun geldim kontrolden neredeyse 20. haftaların tamamı makat gelişi bebek yüzünü göremedik minnoşumun hep sırtını popisini görüyoruz :) gelişimi ile de ilgili bi sorun yok masallah 40 cm 1480 gr oldu bile :) sana bunu dr mu dedi kim dedi? kaç haftalık hamilesin ?

Herhalde 34.haftaya kadar tersti benimkinin de. Gelisiminin pozisyonuyla bir alakasi zaten yok. Ultrasonda kontrol eden kisi bebegin pozisyonundan dolayi belki zorlanabilir ama o kadar. Oyle dusunup kendinizi endiselendirmeyin. 36.haftadaydi herhalde kendi kendine normal pozisyonuna donmustu.

Herhalde 34.haftaya kadar tersti benimkinin de. Gelisiminin pozisyonuyla bir alakasi zaten yok. Ultrasonda kontrol eden kisi bebegin pozisyonundan dolayi belki zorlanabilir ama o kadar. Oyle dusunup kendinizi endiselendirmeyin. 36.haftadaydi herhalde kendi kendine normal pozisyonuna donmustu.
Teşekkür ederim ♡

Gelişimi ile ilgili ne sorun oluyormuş? ilk defa duydum ve şaşırdım. İlk zamanlar zaten makat geliş genelde sonradan dönüyorlar. Benim makat geliş doğdu oğlum, normalken birden döndü doğuma 2 ay kala, 4.470gr doğdu 🌸

Back
X