Makat'dan kan gelmesi başına gelen var mı

Gurbettt42

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
13.110
71.813
548
Merhaba k.k çok afedersiniz, ben lavaboya gittiğimde makatımdan kan geliyor, başına gelen var mı? sanki içten yırtılmış gibi çok acıyor.

Bende de olmuştu bi ara 2 gün falan sonra kendiliğinden geçti

Merhaba k.k çok afedersiniz, ben lavaboya gittiğimde makatımdan kan geliyor, başına gelen var mı? sanki içten yırtılmış gibi çok acıyor.
Makatta çatlak olabilir canım. Şişlik var ise basur da olabilir. Ben iki sene çektim makat çatlağından afedersin lavaboya giderken ağlayarak gidiyordum. Ama kullandığım bir ilaç sebep oldu buna. Zamanla geçti kendiliğinden. Bir süre önce de babamda vardı onun çatlağı biraz derin olduğundan ameliyat oldu. Korkulacak bir şey değil zaten geçmiş olsun.

Makatta çatlak olabilir canım. Şişlik var ise basur da olabilir. Ben iki sene çektim makat çatlağından afedersin lavaboya giderken ağlayarak gidiyordum. Ama kullandığım bir ilaç sebep oldu buna. Zamanla geçti kendiliğinden. Bir süre önce de babamda vardı onun çatlağı biraz derin olduğundan ameliyat oldu. Korkulacak bir şey değil zaten geçmiş olsun.
Şişliği hissetmiyorum da ağrısı baya var bende bu yüzden lavaboya gitmek istemiyorum benim babamda bu nedenden ameliyat oldu çok zor bişey sağol canım

Evet ya bayağı ağrı yapıyor lavaboya gitmek istemiyorum afedersin sanki gidince küçük cam parçaları çıkıyormuş gibi oluyor
Çok geçmiş olsun ihmal etmeyin en kısa zamanda hastaneye gidin sağlıklı günler dilerim

Back
X