- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Gurbettt42
Merhaba k.k çok afedersiniz, ben lavaboya gittiğimde makatımdan kan geliyor, başına gelen var mı? sanki içten yırtılmış gibi çok acıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım bi netten bakayımBasur olabilir
Benimde geçer inşallah ya Allah kimsenin başına vermesin çok zor bişeyBende de olmuştu bi ara 2 gün falan sonra kendiliğinden geçti
Evet baya araştırdım netten, babam da böyleydi ameliyat oldu, kardeşimde böyle bende de yeni oldu,Yırtık vardır anal fissür
Kabız olmamaya dikkat edin eğer çok ileriyse doktora muayene olunEvet baya araştırdım netten, babam da böyleydi ameliyat oldu, kardeşimde böyle bende de yeni oldu,
Makatta çatlak olabilir canım. Şişlik var ise basur da olabilir. Ben iki sene çektim makat çatlağından afedersin lavaboya giderken ağlayarak gidiyordum. Ama kullandığım bir ilaç sebep oldu buna. Zamanla geçti kendiliğinden. Bir süre önce de babamda vardı onun çatlağı biraz derin olduğundan ameliyat oldu. Korkulacak bir şey değil zaten geçmiş olsun.Merhaba k.k çok afedersiniz, ben lavaboya gittiğimde makatımdan kan geliyor, başına gelen var mı? sanki içten yırtılmış gibi çok acıyor.
Dikkat ediyorum da işte ağrısı var aynen geçmezse mecburen giderim çekilecek gibi değilKabız olmamaya dikkat edin eğer çok ileriyse doktora muayene olun
Şişliği hissetmiyorum da ağrısı baya var bende bu yüzden lavaboya gitmek istemiyorum benim babamda bu nedenden ameliyat oldu çok zor bişey sağol canımMakatta çatlak olabilir canım. Şişlik var ise basur da olabilir. Ben iki sene çektim makat çatlağından afedersin lavaboya giderken ağlayarak gidiyordum. Ama kullandığım bir ilaç sebep oldu buna. Zamanla geçti kendiliğinden. Bir süre önce de babamda vardı onun çatlağı biraz derin olduğundan ameliyat oldu. Korkulacak bir şey değil zaten geçmiş olsun.
Ağrı falan yapıyor mu sende ben de ağrı olmamıştı devam etseydi gidecektim hasteneyeBenimde geçer inşallah ya Allah kimsenin başına vermesin çok zor bişey
Evet ya bayağı ağrı yapıyor lavaboya gitmek istemiyorum afedersin sanki gidince küçük cam parçaları çıkıyormuş gibi oluyorAğrı falan yapıyor mu sende ben de ağrı olmamıştı devam etseydi gidecektim hasteneye
Çok geçmiş olsun ihmal etmeyin en kısa zamanda hastaneye gidin sağlıklı günler dilerimEvet ya bayağı ağrı yapıyor lavaboya gitmek istemiyorum afedersin sanki gidince küçük cam parçaları çıkıyormuş gibi oluyor
Teşekkür ederim canım, inşallah geçer, geçmezse mecbur giderim ihmal edilecek bir şey değil çok zor.Çok geçmiş olsun ihmal etmeyin en kısa zamanda hastaneye gidin sağlıklı günler dilerim