• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ayaklarımın altı çok kaşınıyordu ve böyle şeyler çıktı başına gelen var mı

Fegaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
370
132
103
28
Kızlar dün birdenbire ayaklarımın altı deli gibi kaşınmaya başlamıştı. Akşam eve gittiğimde birde baktımki böyle kızarıklıklar çıkmış. İlk defa başıma geliyor böyle bir şey yaşayan var mı 32.haftalık hamileyim bu arada

Eklentiler

• IMG_5669.webp
    IMG_5669.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_5668.webp
    IMG_5668.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_5667.webp
    IMG_5667.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_5666.webp
    IMG_5666.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 79
Şişlik var mı el ve ayaklarda. Yani hamile olunca işin rengi değişiyor ben olsam muhakkak doktora sorardım

• Beğen
Reactions: Gao
Bende gebelik kolestazı çıkmıştı ve kaşımaktan böyle olmuştu

Merhaba kolestaz gibi: Kan değerleriniz nasıl tansiyonunuz nasıl
Merhaba gayet normaldi sadece Plt değerim biraz düşüktü. Cumartesi günü tekrar kan tahlili yaptıracağım bakalım değerlerim nasıl. Kolestaz sa eğer kötü bir şey mi ? Geçici bir şey mi bilginiz var mı

Merhaba gayet normaldi sadece Plt değerim biraz düşüktü. Cumartesi günü tekrar kan tahlili yaptıracağım bakalım değerlerim nasıl. Kolestaz sa eğer kötü bir şey mi ? Geçici bir şey mi bilginiz var mı
Alt ve ast yükselirdi kolestaz olsa. Açlık safra asidi bakarlardı.
Eğer kolestaza ursactive diye bir ilaçla kontrol altına alıyorlar.

İlaçla kontrol altına alınıyor ancak sıkı takip isteyen bir durum. Ben teşhisten sonra haftada iki kez kontrole gittim kan verdim. İlaçla geriliyor ancak doğumla birlikte geçiyor. O kaşıntılar çok zor biliyorum kaşıntı tuttuğu zaman elinizi ve ayağınızı soğuk suya sokmak biraz alıyor kaşıntıyı. Çok geçmiş olsun

Back
X