Gebeliğe Hazırlık Makattan kan gelmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cansuel

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
81
23
8
25
Arkadaşlar gebeliğimi yeni öğrendim makkatan kan geldi sizce ne anlama geliyor bilgili hamileler anneler bilgi verebilirmi

Arkadaşlar gebeliğimi yeni öğrendim makkatan kan geldi sizce ne anlama geliyor bilgili hamileler anneler bilgi verebilirmi
Bunun gebelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Devam ediyorsa Dr a bir görünün.

Bugün tekrar kan verdin mi canım geçen değerin 24 çıkmıştı sanırım

Gebelikte Progesteron salgilanir ve bu kabizlik yapar, kabizlikla zorlayinca kan gelmis olabilir kabiz olmamaya dikkat edin magnezyum yazsin doktorunuz

Gebelikte Progesteron salgilanir ve bu kabizlik yapar, kabizlikla zorlayinca kan gelmis olabilir kabiz olmamaya dikkat edin magnezyum yazsin doktorunuz
Uzun süredir kabızdım zorlaya zorlaya oluyordu anca. Bugün zorlamadan oldu ama bu sefer de kan geldi 😢 düzgün doktor bulamadım derdimi anlatacak, bulursam rica edeyim… çok teşekkür ederim

Büyük ihtimal hormon değişimi yüzünden afedersiniz ıkınıp, az da olsa bi basur sorununuz var ise o kanama yapmıştır. Çok geçmiş olsun. 🥰

Back
X