Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun gebelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Devam ediyorsa Dr a bir görünün.Arkadaşlar gebeliğimi yeni öğrendim makkatan kan geldi sizce ne anlama geliyor bilgili hamileler anneler bilgi verebilirmi
Kabızlık vs var mı? Durduk yere mi geldi yoksa büyük tuvaletten sonra mıArkadaşlar gebeliğimi yeni öğrendim makkatan kan geldi sizce ne anlama geliyor bilgili hamileler anneler bilgi verebilirmi
Kesinlikle devam ediyorsa doktora gitmelisinArkadaşlar gebeliğimi yeni öğrendim makkatan kan geldi sizce ne anlama geliyor bilgili hamileler anneler bilgi verebilirmi
Canım tuvaletten sonra oldu ilk defa oldu çocuğa bişey olur die korktum kabızlık olduKabızlık vs var mı? Durduk yere mi geldi yoksa büyük tuvaletten sonra mı
Tuvalete çıkmaya çalışırken çok zorladıysan da olmuş olabilir. Doktora görünCanım tuvaletten sonra oldu ilk defa oldu çocuğa bişey olur die korktum kabızlık oldu
Bugün tekrar kan verdin mi canım geçen değerin 24 çıkmıştı sanırımArkadaşlar gebeliğimi yeni öğrendim makkatan kan geldi sizce ne anlama geliyor bilgili hamileler anneler bilgi verebilirmi
Canım vermedim pazartesi vercem tam 1 hafta geçsin dedim inşallah değerim yükselirBugün tekrar kan verdin mi canım geçen değerin 24 çıkmıştı sanırım
Baya geçmiş konu üzerinden ama ben de bugün bunu 2 kere yaşadım, sonuç ne olmuştu?Arkadaşlar gebeliğimi yeni öğrendim makkatan kan geldi sizce ne anlama geliyor bilgili hamileler anneler bilgi verebilirmi
Uzun süredir kabızdım zorlaya zorlaya oluyordu anca. Bugün zorlamadan oldu ama bu sefer de kan geldiGebelikte Progesteron salgilanir ve bu kabizlik yapar, kabizlikla zorlayinca kan gelmis olabilir kabiz olmamaya dikkat edin magnezyum yazsin doktorunuz
Büyük ihtimal hormon değişimi yüzünden afedersiniz ıkınıp, az da olsa bi basur sorununuz var ise o kanama yapmıştır. Çok geçmiş olsun.Arkadaşlar gebeliğimi yeni öğrendim makkatan kan geldi sizce ne anlama geliyor bilgili hamileler anneler bilgi verebilirmi