• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makattan kan, gelmesi

EyiAszs

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
640
Puanlar
18
Açmış yaparken kan, geldi daha öncede bikaç kere olmuştu dışarda işim var diye tuvalet eğitimi gideyim dedim yoksa, rahatsız oluyorum. Neyse baktım kan, geldi temizlenirken baya geldi. Neden oldu bilmiyorum. Sizde oluyor mı 😖😔

Açmış yaparken kan, geldi daha öncede bikaç kere olmuştu dışarda işim var diye tuvalet eğitimi gideyim dedim yoksa, rahatsız oluyorum. Neyse baktım kan, geldi temizlenirken baya geldi. Neden oldu bilmiyorum. Sizde oluyor mı 😖😔
Anlamdim da cocugunuzunmu

Eğer cocugunuzunsa zorladığı için kabız olduğu için gelmiş olabilir sıvı şeyler tukettirin

Gidemem utanıyorum
Bu sağlık sonuçta sağlık olunca utanicak bir şey yoktur Allah korusun yani daha ne oluru bilmiyorum ilerleme durumu falan olun utanmayin hemen randevu alın bende utanırdım mesela altdan muayene yaptırmadım hiç ondan sonra ne oldu mecbur kaldım defalarca muayene oldum hani yanlış anlaşılmasın utanilcak bir şey yoktu ama ben aşırı utangactim tabi kadın doktirala gidiyordum ama yinede utanırdım ama mecbur kaldım çocuk istedim bunun için defalarca muayene oldum ve bu sayede çoğu şeyi kırdım

Bu sağlık sonuçta sağlık olunca utanicak bir şey yoktur Allah korusun yani daha ne oluru bilmiyorum ilerleme durumu falan olun utanmayin hemen randevu alın bende utanırdım mesela altdan muayene yaptırmadım hiç ondan sonra ne oldu mecbur kaldım defalarca muayene oldum hani yanlış anlaşılmasın utanilcak bir şey yoktu ama ben aşırı utangactim tabi kadın doktirala gidiyordum ama yinede utanırdım ama mecbur kaldım çocuk istedim bunun için defalarca muayene oldum ve bu sayede çoğu şeyi kırdım
Anladım çok acıyor ya 😞

Genel cerrahiye randevu alıp doktora git. Basur ya da başka bir şey olabilir. Kabızlık sorunu yaşayanlarda da oluyor bu durum.

Utanacak birşey yok . Sağlık bu. Ayrıca bol bol su iç , katı besinlerden ,baharatlı yiyeceklerden uzak dur bir süre. Randevu alıp gidersen doktor gerekeni söyleyecektir.
Peki baharat seviyorum bu ara, katı yiyorum

Back
X