- Emoji Skoru
- 640
- Puanlar
- 18
Hee evet beni rezil, ediyor hepİyi ki klavye var.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee evet beni rezil, ediyor hepİyi ki klavye var.![]()
İşte sıvı içeren şeyler tüketmen daha iyi olur. Çorba ve sebzeli yemekler tüket. Baharat tüketmeyi azalt. Yanına 1 şişe su koy , her gün bol bol iç unutma.Peki baharat seviyorum bu ara, katı yiyorum
Pek ihopeee içerim. Annem sürekli katı yemek yapıyor bende pilav yapmıştımİşte sıvı içeren şeyler tüketmen daha iyi olur. Çorba ve sebzeli yemekler tüket. Baharat tüketmeyi azalt. Yanına 1 şişe su koy , her gün bol bol iç unutma.
Margaret valla zor durumda olmasamYa, klavye yazmış, ben çocuk muyum bıktım bu klavyeden
Tek sorun “eğitimi” yazmanız değil ki, baştan sona yazım yanlışı hep.Ya, klavye yazmış, ben çocuk muyum bıktım bu klavyeden
Eşim ameliyat oldu kurtuldu.Margaret valla zor durumda olmasamyazmıycaktım
Ne ameliyatı ben goğledan baktım önemli birşey değil ama tekrarlarsan doktara gidin diyorEşim ameliyat oldu kurtuldu.![]()
Hayret, Goğle genelde kanser eder milleti, nasıl önemsiz demiş? Tuvaletinizi yaparken makattan kan geliyorsa ve bunu doğal yollarla geçiremezseniz önünde sonunda ameliyat olunuyor, hastalığın ne olduğuna bağlı tabii ki.Ne ameliyatı ben goğledan baktım önemli birşey değil ama tekrarlarsan doktara gidin diyor
Tabi onuda diyor hepsine baktım da benim zaten Ülserim' var . Zaten ben hastayım bunuda dizim için gittiğimde hapyazmıl doktor ozmn öğrendim. Onuda içmedim zatenHayret, Goğle genelde kanser eder milleti, nasıl önemsiz demiş? Tuvaletinizi yaparken makattan kan geliyorsa ve bunu doğal yollarla geçiremezseniz önünde sonunda ameliyat olunuyor, hastalığın ne olduğuna bağlı tabii ki.
Çocuğunuz oldumu pekiBu sağlık sonuçta sağlık olunca utanicak bir şey yoktur Allah korusun yani daha ne oluru bilmiyorum ilerleme durumu falan olun utanmayin hemen randevu alın bende utanırdım mesela altdan muayene yaptırmadım hiç ondan sonra ne oldu mecbur kaldım defalarca muayene oldum hani yanlış anlaşılmasın utanilcak bir şey yoktu ama ben aşırı utangactim tabi kadın doktirala gidiyordum ama yinede utanırdım ama mecbur kaldım çocuk istedim bunun için defalarca muayene oldum ve bu sayede çoğu şeyi kırdım
Basurunuz var mı makatta çatlak varsa kan gelir genel cerraha gitmelisiniz yakıyorlar lazerleAçmış yaparken kan, geldi daha öncede bikaç kere olmuştu dışarda işim var diye tuvalet eğitimi gideyim dedim yoksa, rahatsız oluyorum. Neyse baktım kan, geldi temizlenirken baya geldi. Neden oldu bilmiyorum. Sizde oluyor mı![]()
Evet var galiba ama küçükken de oluyor du kaşıntıBasurunuz var mı makatta çatlak varsa kan gelir genel cerraha gitmelisiniz yakıyorlar lazerle
Kanama ilk defa oluyorsa ve sadece tuvalete oturunca aktı sonra kalkıp giyinince durduysa büyük birşey olmayabilir. İçten basur olabilir yada elinizde kontrol edin meme ucu gibi bir şey dışarıya çıkmış olabilir. Dışarda varsa Çok zorlamadan hafifçe 1 cm içeri itebilirsiniz.Evet var galiba ama küçükken de oluyor du kaşıntı
İç hemoroid olabilir basur olabilir sadece dışkılama esnasında mı geliyorAçmış yaparken kan, geldi daha öncede bikaç kere olmuştu dışarda işim var diye tuvalet eğitimi gideyim dedim yoksa, rahatsız oluyorum. Neyse baktım kan, geldi temizlenirken baya geldi. Neden oldu bilmiyorum. Sizde oluyor mı![]()
Evet var galiba ama küçükken de oluyor du kaşınBasurunuz var mı makatta çatlak varsa kan gelir genel cerraha gitmelisiniz yakıyorlar lazerle
Evet wc mi yaparken ama şimdi iyiyimİç hemoroid olabilir basur olabilir sadece dışkılama esnasında mı geliyor
Evet teşekkürlerBüyük ihtimalle hemeroiddir ama bu işler tahminle olmaz bi doktorun görmesi şart
O zaman endişe etme kabız olmamaya dikkat et duphalac şurup alEvet var galiba ama küçükken de oluyor du kaşın
Evet wc mi yaparken ama şimdi iyiyim
Doktora gidin Allah korusun bagirsaklarla ilgili bir hastaliginiz olabilir arastirilmaliHayır bnm çocuğum yok yanlış yazmısım