• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makattan kan, gelmesi

Peki baharat seviyorum bu ara, katı yiyorum
İşte sıvı içeren şeyler tüketmen daha iyi olur. Çorba ve sebzeli yemekler tüket. Baharat tüketmeyi azalt. Yanına 1 şişe su koy , her gün bol bol iç unutma.

İşte sıvı içeren şeyler tüketmen daha iyi olur. Çorba ve sebzeli yemekler tüket. Baharat tüketmeyi azalt. Yanına 1 şişe su koy , her gün bol bol iç unutma.
Pek ihopeee içerim. Annem sürekli katı yemek yapıyor bende pilav yapmıştım

Ne ameliyatı ben goğledan baktım önemli birşey değil ama tekrarlarsan doktara gidin diyor
Hayret, Goğle genelde kanser eder milleti, nasıl önemsiz demiş? Tuvaletinizi yaparken makattan kan geliyorsa ve bunu doğal yollarla geçiremezseniz önünde sonunda ameliyat olunuyor, hastalığın ne olduğuna bağlı tabii ki.

Hayret, Goğle genelde kanser eder milleti, nasıl önemsiz demiş? Tuvaletinizi yaparken makattan kan geliyorsa ve bunu doğal yollarla geçiremezseniz önünde sonunda ameliyat olunuyor, hastalığın ne olduğuna bağlı tabii ki.
Tabi onuda diyor hepsine baktım da benim zaten Ülserim' var . Zaten ben hastayım bunuda dizim için gittiğimde hapyazmıl doktor ozmn öğrendim. Onuda içmedim zaten

Bu sağlık sonuçta sağlık olunca utanicak bir şey yoktur Allah korusun yani daha ne oluru bilmiyorum ilerleme durumu falan olun utanmayin hemen randevu alın bende utanırdım mesela altdan muayene yaptırmadım hiç ondan sonra ne oldu mecbur kaldım defalarca muayene oldum hani yanlış anlaşılmasın utanilcak bir şey yoktu ama ben aşırı utangactim tabi kadın doktirala gidiyordum ama yinede utanırdım ama mecbur kaldım çocuk istedim bunun için defalarca muayene oldum ve bu sayede çoğu şeyi kırdım
Çocuğunuz oldumu peki

Açmış yaparken kan, geldi daha öncede bikaç kere olmuştu dışarda işim var diye tuvalet eğitimi gideyim dedim yoksa, rahatsız oluyorum. Neyse baktım kan, geldi temizlenirken baya geldi. Neden oldu bilmiyorum. Sizde oluyor mı 😖😔
Basurunuz var mı makatta çatlak varsa kan gelir genel cerraha gitmelisiniz yakıyorlar lazerle

Evet var galiba ama küçükken de oluyor du kaşıntı
Kanama ilk defa oluyorsa ve sadece tuvalete oturunca aktı sonra kalkıp giyinince durduysa büyük birşey olmayabilir. İçten basur olabilir yada elinizde kontrol edin meme ucu gibi bir şey dışarıya çıkmış olabilir. Dışarda varsa Çok zorlamadan hafifçe 1 cm içeri itebilirsiniz.

Bunun dışında acı baharatlı yiyecek domates kabızlık yapan yiyeceklerden uzak dur her gün bir öğün çorba için ve bol sıvı tüketin. Bir kere olduysa tekrar olabilir ve her seferinde daha kötü olur ona göre.

Tamamen yediklerinize ve asla kabız olmamanıza bağlı. Kabız olmazsanız ve yediklerinize dilkat ederseniz tekrarlamaz.

Halen bölgede ağrı veya çatlak gibi bişey varsa da eczaneden merhem alın sürün birşey olmaz. Ama kanama 1-2 kereden fazla devam ederse doktora gidin tehlikeli olabilir o zaman kan kaybı yapabilir. Dışkınız simsiyahsa iç kanama olabilir yine doktora gitmek lazım

Mutlaka doktora gitmelisin.
Basur, bagirsak enfeksiyonu, bazi polipler vs. Dahasi.bir cogunu yasayani gördüm. Bunlar iyi versiyonlar.
Doktora git hemen

Açmış yaparken kan, geldi daha öncede bikaç kere olmuştu dışarda işim var diye tuvalet eğitimi gideyim dedim yoksa, rahatsız oluyorum. Neyse baktım kan, geldi temizlenirken baya geldi. Neden oldu bilmiyorum. Sizde oluyor mı 😖😔
İç hemoroid olabilir basur olabilir sadece dışkılama esnasında mı geliyor

Büyük ihtimalle hemeroiddir ama bu işler tahminle olmaz bi doktorun görmesi şart

Back
X