Marketlerde var mıdır nerede bulabilirim?Tek geçerim, her lekeyi çıkarıyor.
Ben internetten alıyırımMarketlerde var mıdır nerede bulabilirim?
Halidaki lekelerde de ise yarar mi ki ?Tek geçerim, her lekeyi çıkarıyor.
Halıda denemedim ama sofra örtüsündeki1 senelik havuç tarator salata lekesini bile çıkarmışlığı var.Halidaki lekelerde de ise yarar mi ki ?
Öyle moralim bozuldu ki. Daha bir yıl ancak olmuştur. Leke çıkarıcı bir deterjan aldım marketten. Onu deneyeceğim umarım çıkar. Çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.yanliz bunlarin sadece birini deneyin,
ilk seferde cikaramazsaniz sonra cikarmasi daha zor olabilir.
Kuru temizlmeye sorun diyecegim ama,
benim ceketimde kullandiklari temizleyici hic ise yaramamisti,
cozum olarak koyu renge boyamistik en sonunda.
Çok teşekkür ediyorum. Marketten bir leke çıkarıcı deterjan aldım. Umarım işe yarar. Yoksa yazık olacak ceketime.Ben internetten alıyırım
Google a yaz canım bir sürü site var, adresine geliyor
Veya amway satışı yapan kadınlar varsa etrafında ondan alabilirsin
Öyle moralim bozuldu ki. Daha bir yıl ancak olmuştur. Leke çıkarıcı bir deterjan aldım marketten. Onu deneyeceğim umarım çıkar. Çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.
Aseton dökmedim aklıma geldi ama deneyemedim cesaret edip de. Çok teşekkür ediyorum bakayım umarım çıkar, zarar vermeyecek şeyleri deneyeceğim. Eğer çıkmazsa kuru temizlemeye götüreceğim.Hiç birşey yapmayın. Kaliteli bir kuru temizlemeciye gidin. Yanlis yapılan her işlem lekeyi sabitliyor. Benim abiye elbisem kuzenimin dökülen ojeyi asetonla silmesi yüzünden çöp oldu.
Vizon renkli ceketim. Boyanır mı ki acaba?umarim cikar,
cikmazsa boyatmayi dusunun,
kendiniz de yapabilirsiniz, kuru temizlemeciler de yapiyor,
ben koyu renk halini de cok begenmistim, oyle de yillarca kullanmistim.
aseton sürün demedim. Yanlis. Elbisem kurubtemizlemedenonce aseton sürüldüğü için leme sabitlendi ve temizlemeci çıkaramadı. Çöp olduAseton dökmedim aklıma geldi ama deneyemedim cesaret edip de. Çok teşekkür ediyorum bakayım umarım çıkar, zarar vermeyecek şeyleri deneyeceğim. Eğer çıkmazsa kuru temizlemeye götüreceğim.
Çok pardon ben tamamen yanlış anlamışım ve karıştırmışım :) Yüksek dereceye ayarladım makineyi, bol bol da sıvı deterjan ile leke çıkarıcı deterjan ekledim şansım yaver giderse geçer. Geçmezse de artık yapacak bir şey kalmayacak. Size de çok geçmiş olsun umarım böyle bir şey yaşamazsınız bir daha.aseton sürün demedim. Yanlis. Elbisem kurubtemizlemedenonce aseton sürüldüğü için leme sabitlendi ve temizlemeci çıkaramadı. Çöp oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?