Et Yemekleri Maklube....

iklim

canim kizlarim
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
9.980
17
408
ilkkez bugün denedim nefis oldu eşim çok beğendi sizlerde deneyin derim..

Derin bir tencerede etleri kavurun.

500 gr kuşbaşı doğranmış et.
2 su bardağı pirinç
2 adet patates
1 yemek kaşığı tereyağı
tuz

Etleri tencereden almadan üzerine yıkadığınız pirincin yarısını dökün.
Halka halka kestip kızarttığınız patatesleri pirincin üzerini kaplayacak şekilde dizin.(ben patates kullanmadım)
Üzerine kalan pirinci dökerek düzeltin. Pirinçlerin üzerine 1 yemek kaşığı tereyağını minik parçalara ayırarak koyun.
Tuzu ve pirinçlerin üzerini bir parmak kadar geçecek sıcak suyu ilave ettikten sonra kapağını kapatın.
Karıştırmadan kısık ateşte pişirin. Pilav demini aldıktan sonra bir tepsinin ortasına etler üst kısımda kalacak şekilde tencereyi çevirin.
Pilavın etrafını isteğinize göre hazırlamış olduğunuz salata ve yoğurt ile süsleyin
Afiyet olsun..

evet öğrenciyken bol bol yemiştik tavuklu tabi o zamanlar gücümüz tavuğa yetiyordu:kedi: ellerine sağlıkk özlemişim yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
evet öğrenciyken bol bol yemiştik tavuklu tabi o zamanlar gücümüz tavuğa yetiyordu:kedi: ellerine sağlıkk özlemişim yaa

:1hug: beğendinmi canım resmide ekledim tavukluda güzel olur denemek gerek ben dana kuşbaşıyla yaptım :)) ama tavukluda denemek isterim Şeniz

iklimim ellerine sağlık birtanem müthiş görünüyor
bunu denemeyi çok istiyorum
ilk fırsatta yapacam kocik geceye giderken
o sevmez bu tarz şeyleri ama tam kızımla benim ağzımıza layık :jeyyar:

iklimim ellerine sağlık birtanem müthiş görünüyor
bunu denemeyi çok istiyorum
ilk fırsatta yapacam kocik geceye giderken
o sevmez bu tarz şeyleri ama tam kızımla benim ağzımıza layık :jeyyar:

canım benim teşekkür ediyorum Şeniz
dene kıss bildiğin etli pilav sadece hepsi bi arada yoğurdu salatası sadece fanta açtık yanına o kadar.. :)
senin kızda biz gibi yiyici demek :roflol::roflol:
dene canım çok güzeldi

beğenmemmi dumanı üstünde hemde şimdi ne yenirdi amaopuyorumnanaktan afiyet olsun dizaynda süper olmuş

beğenmemmi dumanı üstünde hemde şimdi ne yenirdi amaopuyorumnanaktan afiyet olsun dizaynda süper olmuş

evet sıfırdı o resimde 5 dk içinde yokoldu :roflol:
teşekkür ederim beğenin için çok saolasın canım a.s.

keşke son halinide çekseydin ne kadar leziz bi yemek olduğunu görürdükkaydirigubbakcemile3

keşke son halinide çekseydin ne kadar leziz bi yemek olduğunu görürdükkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: kenarlarda salata kalıntıları ve piriç taneleri :roflol: gerçektende ne komik olurdu hahahaha:) çekseydim :roflol::roflol:

iklimim senmi yaptın aanam bunuuu ohh ellerine sağlık vallaaa marifetli gacı

he patişim ben yaptım :kedi: biyendinmi ama çok bakma bebişin canı ister bu saatte :teselli:
bu naz da demişti geçende bu iklime bişeyler oluyo bu aralar diye :roflol:

he patişim ben yaptım :kedi: biyendinmi ama çok bakma bebişin canı ister bu saatte :teselli:
bu naz da demişti geçende bu iklime bişeyler oluyo bu aralar diye :roflol:

avcumu yaladım kızzz :roflol: diğer tariflerini nasıl bulcam kız baya eklemişsin sen

ay kuşum hepsi çok güzel olmş eline sağlıkkk ay bende bi aralar yaptıklarımın resimlerini çekerdimm ama hamile kaldım her iş bitti bende hastalıktan kafamı kaldıramadımki

ay kuşum hepsi çok güzel olmş eline sağlıkkk ay bende bi aralar yaptıklarımın resimlerini çekerdimm ama hamile kaldım her iş bitti bende hastalıktan kafamı kaldıramadımki

haklısın canım insanın canının istemesi lazım ben sürekli yapıyorum ama eklemek zor geliyodu bu aralar bıkmazsam devam edicem çekmeye :roflol:

üniversitedeyken arkadaşlar yapar davet ederlerdi bi gömülürdük sorma canım
yarım saate kalmaz yerinde yeller eserdi..biz de tavuklusunu yapardık
bak özledim ben de şimdi
ellerine sağlık bitanem :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…