- 28 Ağustos 2019
- 2.083
- 2.150
- 133
- Konu Sahibi Cotton Candy
Herkese merhaba, tüp bebekte makrofaj aşısı deneyen var mı aramızda? Sonuç olumlu olumsuz ne oldu, düşünceleriniz neler konuyla ilgili paylaşabilir misiniz. Salıya kadar karar vermem gerekiyor. Doktorum önerdi bana da, tutundurma aşısı olarak geçiyor. Transferden 10-15 gün önce anne adayından kan alınıp, laboratuvar ortamında özel bir kültür oluşturuluyor ve transferden 1 gün önce elde edilen aşı rahime enjekte ediliyormuş katater yardımıyla. Fakat anlamlı bir istatiksel veri yok araştırdığım kadarıyla. Yapılıp negatif olan bir sürü kişi var. Amaç rahimdeki katil hücre diye geçen bağışıklık hücrelerinin baskılanarak, rahmin embriyoyu yabancı olarak görmeden kabul etmesi. Öncesinde sadece 1 tüp bebek denemem var ve o da zaten 2. Gün embriyosuydu tutması mucize olurdu.
Yani özetle mantık güzel ama yaptırıp pozitif olanı görmediğim için başarisı düşük bir şeyi de yaptırmak istemiyorum bir ton para verip. Bu yüzden yaptırıp olumlu sonuç alan varsa paylaşabilirse çok sevinirim. Çok arada kaldım çünkü
Yani özetle mantık güzel ama yaptırıp pozitif olanı görmediğim için başarisı düşük bir şeyi de yaptırmak istemiyorum bir ton para verip. Bu yüzden yaptırıp olumlu sonuç alan varsa paylaşabilirse çok sevinirim. Çok arada kaldım çünkü