- 11 Ekim 2022
- 18
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi ArinimHazarim
Herkese merhaba yeni üye oldum buraya bende. Sorum şu ki, gebelik için makrofaj aşısıni yaptirdniz mi ve sonuç aldınız mı hic
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba yeni üye oldum buraya bende. Sorum şu ki, gebelik için makrofaj aşısıni yaptirdniz mi ve sonuç aldınız mı hic
Hayırlı olsun inşallah, nasıl oluyor pekiBen yaptırdım ama daha sonucumu bekliyorum
Merhabalar yaptrdm ama negatif malesef gebelik pozitif olarak bile sonuclanmadiBenim yaptırmam gerekiyor. Siz yaptırdınız mı
Şu yaptrdniz miHayırlı olsun inşallah, nasıl oluyor peki
Transferden önce mi, transfer anında mı
Yok ben henüz iğne tedavisi görüyorum, yolun başındayım :)Şu yaptrdniz mi
Nerde tedavi görüyorsunuz pekiYok ben henüz iğne tedavisi görüyorum, yolun başındayım :)
Makrofaj aşısı nedir ..Herkese merhaba yeni üye oldum buraya bende. Sorum şu ki, gebelik için makrofaj aşısıni yaptirdniz mi ve sonuç aldınız mı hic
İzmirdeyim, siz neredesinizNerde tedavi görüyorsunuz peki
Bnde ordaydim İzmir tavmergendeİzmirdeyim, siz neredesiniz
Bağışıklık sistemi için yapılan bı aşı. Ama bnde ise yaramadı malesefMakrofaj aşısı nedir ..
aynen ben de oraya gidiyorum, memnun kalmadınız mıBnde ordaydim İzmir tavmergende
aynen ben de oraya gidiyorum, memnun kal
Memnun kaldım herşey güzeldi ama nasipte yokmuş demekki olmadiaynen ben de oraya gidiyorum, memnun kalmadınız mı
Her şey gönlünüzce olsun umarımMemnun kaldım herşey güzeldi ama nasipte yokmuş demekki olmadi
İnsalh çok sağolun dilerim sizindeHer şey gönlünüzce olsun umarım![]()