- 30 Ocak 2025
- 226
- 46
- 13
- 38
- Konu Sahibi cicekligun06
-
Merhaba. Benim de flow kır testim yüksek çıktığı için doktorum makrofaj aşısı önerdi. Yaptıracağım bende. Şöyle açıkladılar; transferden bir hafta önce benden kan alınacakmış aldıkları kan özel bi yöntemle ayrıştırılacak işlem görecek sonra transferden bir gün önce rahimden enjekte edilecekmiş. Serum demedi hiç ben de sormadım açıkçası işine karışmak istemedim doktorumun. Sizin de mi yüksek çıktı bağışıklık test sonucunuzselam kızlar makrofaj aşısı ve intralipid serum farkını bilen var mı? Makrofaj nereden yapılıyor bilen duyan ?
Evet biraz yüksekmiş makrofaj yapacaklarmış ama nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bilen varsa anlatsa keşkeMerhaba. Benim de flow kır testim yüksek çıktığı için doktorum makrofaj aşısı önerdi. Yaptıracağım bende. Şöyle açıkladılar; transferden bir hafta önce benden kan alınacakmış aldıkları kan özel bi yöntemle ayrıştırılacak işlem görecek sonra transferden bir gün önce rahimden enjekte edilecekmiş. Serum demedi hiç ben de sormadım açıkçası işine karışmak istemedim doktorumun. Sizin de mi yüksek çıktı bağışıklık test sonucunuz
Ben de yaptırıp olumlu sonuç alan var mı çok merak ediyorumEvet biraz yüksekmiş makrofaj yapacaklarmış ama nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bilen varsa anlatsa keşke
Rahmi uyuşturuyorlar mı veya size anestezi yapıyorlar mı acaba bana transferden 2 gün önce yapacaklarını söylediler? Bir de son olarak ne kadar ücret ödedinizBen yaptırdım yakın zamanda hanımlar. Malum flow kır testi yüksek pozitif çıktı. Bir hafta önceden kan verdim ayrıştırdılar vs transferden bir gün önce rahme enjekte ettiler. Basit bi işlem zorluğu yok..
Bana 30 bin dediler aşı ücretiRahmi uyuşturuyorlar mı veya size anestezi yapıyorlar mı acaba bana transferden 2 gün önce yapacaklarını söylediler? Bir de son olarak ne kadar ücret ödediniz
sonucu olumlu olsun da ben zor da olsa kolay da artık göze aldım herşeyiBen yaptırdım yakın zamanda hanımlar. Malum flow kır testi yüksek pozitif çıktı. Bir hafta önceden kan verdim ayrıştırdılar vs transferden bir gün önce rahme enjekte ettiler. Basit bi işlem zorluğu yok..
Yok uyuşturucu anesteziye gerek olmayan bi işlem. Daha önce simir verdiyseniz aynı ona benzer gibi düşünebilirsinizRahmi uyuşturuyorlar mı veya size anestezi yapıyorlar mı acaba bana transferden 2 gün önce yapacaklarını söylediler? Bir de son olarak ne kadar ücret ödediniz
Bu kadar zam geldiğini düşünmüyorum yaBana 30 bin dediler aşı ücreti
Ben yaptırdım yakın zamanda hanımlar. Malum flow kır testi yüksek pozitif çıktı. Bir hafta önceden kan verdim ayrıştırdılar vs transferden bir gün önce rahme enjekte ettiler. Basit bi işlem zorluğu yok..
Ankara’da mı acaba ? Normal muayenehanelerde yapılıyor mu yoksa genart vs tüp bebek merkezine mi gitmek gerek acabaYok uyuşturucu anesteziye gerek olmayan bi işlem. Daha önce simir verdiyseniz aynı ona benzer gibi düşünebilirsinizben 2 ay önce 15 bin gibi bişey ödemiştim
Doktorum dışarıdan ama genart ı kullanıyor aşıyı da orda uygulayacakmış. Keske 15 olsaydı dediğiniz gibi daha bi de transfer ücreti varBu kadar zam geldiğini düşünmüyorum yanerde tedavi görüyorsunuz
Yani benim tüp bebek tedavisinde uygulandı. Size doktorunuz ne şekilde önerdi kiAnkara’da mı acaba ? Normal muayenehanelerde yapılıyor mu yoksa genart vs tüp bebek merkezine mi gitmek gerek acaba
Maddi manevi çok zor bi süreç bilirim.. insalllaah faydasını görürsünüzDoktorum dışarıdan ama genart ı kullanıyor aşıyı da orda uygulayacakmış. Keske 15 olsaydı dediğiniz gibi daha bi de transfer ücreti var
Çok pahalıymış benim doktor da genart kullanıyor doktorunuz kimdi sizin eğer genartta yapılacaksa işlem ben de onu ödeyeceğim demektirDoktorum dışarıdan ama genart ı kullanıyor aşıyı da orda uygulayacakmış. Keske 15 olsaydı dediğiniz gibi daha bi de transfer ücreti var
Bana da öyle de işte klinikte mi yoksa merkezde mi yapılacak acaba onu merak ettim artık görüp öğrencez. Sizin süreciniz olumlu mu olduYani benim tüp bebek tedavisinde uygulandı. Size doktorunuz ne şekilde önerdi ki
Pozitif sonuç aldım fakat makrofajın yaradığını söylemek için daha erken. Benim tutup kalp atışı duruyordu henüz kritik haftaları atlatmadığım için bir şey söylemem çok doğru olmayacak. Birde kafanızı karıştırmiyim benimki hayli karışık bu konuda çünkü. Makrofajla ilgili kesin tedavidir diye bi kaynak yok hatta bazı doktorlar taraflar da değil yaptırılması konusunda. Ama tabi bu zor bi sürece girince insan her şey yapılsın yeterki sonuç alalım diye yaptırıyoruz bi umutBana da öyle de işte klinikte mi yoksa merkezde mi yapılacak acaba onu merak ettim artık görüp öğrencez. Sizin süreciniz olumlu mu oldu
Olucak inşallah canım içini ferah tut iyi ki yaptırmışım diyeceksin hissediorummmPozitif sonuç aldım fakat makrofajın yaradığını söylemek için daha erken. Benim tutup kalp atışı duruyordu henüz kritik haftaları atlatmadığım için bir şey söylemem çok doğru olmayacak. Birde kafanızı karıştırmiyim benimki hayli karışık bu konuda çünkü. Makrofajla ilgili kesin tedavidir diye bi kaynak yok hatta bazı doktorlar taraflar da değil yaptırılması konusunda. Ama tabi bu zor bi sürece girince insan her şey yapılsın yeterki sonuç alalım diye yaptırıyoruz bi umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?