• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maksi Elbiseler Her Yanı Sardı

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.106
31.042
1.123
61
Konya
cicekli%2Bmaxi%2Belbiseler.JPG

cizgili+maxi+elbiseler.JPG

boyun+detayl%C4%B1+maxi+elbiseler.JPG

Yaz sezonlarının kesinlikle en sevilen trendi maksi elbiseler, bu sezonda da liderliği elden bırakmayacak gibi görünüyor.

Bu sezon en ön plana çıkan modeller ise çiçekli, çizgili/parçalı ve boyun detaylı olanlar. Bu modellerden bir kaç örnek de seçtim sizler için.

Benim favorim boyun detaylı olan maksi elbisler bu sezon, ancak büyük bir kolye ile herhangi bir uzun elbiseyi de bu modele çevirmeniz mümkün olacaktır.

Mango ve Zara'da istemediğiniz kadar model bulabilirsiniz maksi elbiselere dair. Ayrıca Accessorize mağazalarında da elbislerle takılabilecek kocaman kolyeler mevcut.

iconjane.com/

Çok güzeller.. Kiloları da acayip saklıyolar. :kedi: Bayılıyorum ...

bayılıyorum maxi dresslere hihoyyyt
dikiş becerisi olanlar evde rahatlıkla dikebilirler kendilerine :)

kaydirigubbakcemile5Bence de süper bu elbiseler.Yalnız bazıları uzunluğu abartıyor.Resmen ayaklarına dolanıyor.Onlar yürürken düşecekler diye ben korkuyorum.Ama çevre temizliğine de katkıda bulunuyorlar bu arada.:roflol::roflol::roflol:

kapalı oldugum ıcın gıyemıyorum ben:( hos olmuyor ama cok begenıyorum

neden giyemeyesin ki
bende kapalıyım üzerine boleroyla giyiyorum
çokta güzel duruyor zemuszemus
yakıştırmasını bildikten sonra herşey giyilebilir bence :delphin:

bide üst tarafları daha kapalı olsa.boyun kısmı falan bende çok beğeniyorumda.o nedenle giyemiyorum.aradığım gibi bişeyde göremedim henüz...

neden giyemeyesin ki
bende kapalıyım üzerine boleroyla giyiyorum
çokta güzel duruyor zemuszemus
yakıştırmasını bildikten sonra herşey giyilebilir bence :delphin:

pekı boyun kısmını nasıl ortuyorsun bırde ıcıne badı gı yerek mı arkadaslarımda gıyıyor ama ben badılı yakıstırmıyorum kendıme bas baglama seklımde boynu badısız ortecek sekılde degıl o yusden gıymıyorum

benimde çok hoşuma gidiyor bu elbiseler ve bende de var bir kaç tane ve çok hoş oluyor bende kapalıyım ve bir kaç tane daha almayı düşünuyorum gözu kestirdiğim bir kaç tane var bakalımopuyorumnanaktan​

Back
X