Makyaj baskısı

Sızofrenı olabılırmı acaba
Gercı esınızı en ıyı sız tanırsınız
Özguvensiz olabilir. Bana dikkat çekiyorsun diyor ama aslinda dikkat cekecek biri degilim. Boyu uzun olan ,yüz hatları güzel olan eşim. Ben kısa boylu biriyim birak dikkat cekmeyi geçen yanindayken karanlıkta çocuğu sanmışlar beni 😂

Özguvensiz olabilir. Bana dikkat çekiyorsun diyor ama aslinda dikkat cekecek biri degilim. Boyu uzun olan ,yüz hatları güzel olan eşim. Ben kısa boylu biriyim birak dikkat cekmeyi geçen yanindayken karanlıkta çocuğu sanmışlar beni 😂
Uzun surelı evlılıklerde bu gıbı seyler az oluyor galıba..adam kadının dıkkat cekıp cekmemesıyle pek ılgılenmıyor

Evet tam anlamıyla böyleyiz. Güzel analiz etmişsiniz. Icimde bir his var seviyorum bir yandan hep iyi yanlarını görmek istiyorum. Sevecen biridir cocukları, hayvanları, bitkileri sever. Sözümü dikkate alir dediklerimi kendi düşüncesi gibi benimser. Ama bir yandan da uyumsuzuz. Cimri, anlamıyor, tv izlemekten başka bir sey yapmıyormuş gibi geliyor bana, hayatima mudahale etmek istiyor, beni degistirmeye çalışıyor... Aslında bazen iyi bazen çok kötü biri oluyor. Ben hayatı yaşamayı istiyorum, eşim ise para biriktirip izlemeyi.
Cımrı olması kotu maalesef

Onun başkalarına bakası varsa aynısının başına gelmesinden korkuyordur. Veya biraz özgüven sorunu yaşıyor olabilir yanınızda belki yetersiz veya az hissediyordur.

Ben makyaj yapan insanlara asla özellikle bakmam. Makyajı kötü olduysa dikkatimi çeker sadece :d Özellikle makyaj yapan insanlara bakan birilerini de görmedim. Eşiniz abartıyor ve saçmalıyor. Kaldı ki sizi tanıdığında da boyleymissiniz şimdi ne diye sizi degistirmeye uğraşıyor ki. Tahammül edemezdim sanırım böylesine.

Kendisi baktığı için her gördüğü kadına her erkekte size bakıyor sanıyor. Konu makyaj değil bence konu eşiniz..

Aaaa, makyaj yapmış taş gibi hatunmuş, diyenini görmedim daha.
Kişi kendinden bilir işi bu. Kendisi başka kadınları iyice süzüyor demek ki, başkaları da sizi süzmesinden korkuyor.
Her ihtimale karşı da size patates çuvalı giydirip kafanıza da torba geçirmek istiyor.

Aslında Allah'ın verdiği ceza değil mi bu?
Sen başkasına, başkası da senin eşine bakıyor. Kendisinin katlanamayaçağı bir şeyi bir başkasına da yapma demek bu, anlayana...

Hayatım boyunca makyaj yapmayı seven biri oldum. Makyaj konusu eşimle aramızda evlendigimizden beri büyük sorun oldu. Ben evde bile makyajlı gezmeyi severim kendime bakmayı, yakışanı giymeyi severim. Evlenmeden önce de eşim beni olduğum gibi tanıdı. Evlendik dışarı çıkarken makyaj yaptığımda sinir harbi yaşamaya başladı adam. Dışarıda yürürken herkes sana bakıyor demeye başladı. Düşündüm bakalim bi makyaj yapmayayım yine bakacaklar mi dedim ve makyaj yapmadım. Yine aynısını söyledi. Demek ki sorun makyajda değilmiş eşim beni bunaltiyormuş. Zaten bunalıyorum bir de istediğim gibi yaşayamamak bunaltıyor. Taviz vermiyorum. Zaten ağzımda kocaman maske var nasıl görüp bakacaklar. Diyelim ki bakıyorlar bunda benim suçum ne? Dikkat ceken biri degilim bunu da belirteyim. Sizin başınıza da böyle şeyler geliyor mu? Eşleriniz böyle baskıcı davranıyor mu?
eşin sorunlu demek ki.

Hayatım boyunca makyaj yapmayı seven biri oldum. Makyaj konusu eşimle aramızda evlendigimizden beri büyük sorun oldu. Ben evde bile makyajlı gezmeyi severim kendime bakmayı, yakışanı giymeyi severim. Evlenmeden önce de eşim beni olduğum gibi tanıdı. Evlendik dışarı çıkarken makyaj yaptığımda sinir harbi yaşamaya başladı adam. Dışarıda yürürken herkes sana bakıyor demeye başladı. Düşündüm bakalim bi makyaj yapmayayım yine bakacaklar mi dedim ve makyaj yapmadım. Yine aynısını söyledi. Demek ki sorun makyajda değilmiş eşim beni bunaltiyormuş. Zaten bunalıyorum bir de istediğim gibi yaşayamamak bunaltıyor. Taviz vermiyorum. Zaten ağzımda kocaman maske var nasıl görüp bakacaklar. Diyelim ki bakıyorlar bunda benim suçum ne? Dikkat ceken biri degilim bunu da belirteyim. Sizin başınıza da böyle şeyler geliyor mu? Eşleriniz böyle baskıcı davranıyor mu?
Yüzüme kese kağıdı mi geçireyim napayım mutlu olman için de zaten maske den dolayı sadece gözler gozukuyor

Benim eşimde ilk başlarda baskı yaptı malzeme almama karismazdi sürmeye gelince kızardı bende bikmistim laflarindan yapmadım smdide niye yapmıyorsun diyo dengesizler iste

Sizin eşiniz telefonunuzu şarj etme saatinize karışıyordu dimi? Elektriğin ucuz olduğu saatlerde şarj etmenizi istiyordu.

Sizin eşiniz ağır cimri.

Derdi makyaj yapmanız değil bence.

Rimelin rujun vs hep para olması. Bunlara para vermek zoruna gidiyor. Bu adamın huyu bu.

Kabul et artık.

Kozmetik eşyanı bedavaya alabileceğin bir yol olsa, karışmaz makyajına. Buna inan.

Sizin eşiniz telefonunuzu şarj etme saatinize karışıyordu dimi? Elektriğin ucuz olduğu saatlerde şarj etmenizi istiyordu.

Sizin eşiniz ağır cimri.

Rimelin rujun vs hep para olması. Bunlara para vermek zoruna gidiyor. Bu adamın huyu bu.

Kabul et artık.

Kozmetik eşyanı bedavaya alabileceğin bir yol olsa, karışmaz makyajına. Buna inan.
Cimri biriyle cok zordur yasamak. Oyle insanlar paradan baska sey de konusmaz. Konu sahibinin Allah yardimcisi olsun.

Kişi kendinden bilir işi diyorum
Hayır canım davranmıyor ne eşim beni nede ben onu bunaltirim hayat zaten zor yeterince biz birbirimize extra yük vermemeye çalışırız

Ah eski sevgilim aklıma geldi onda beni tam kendine aşık edince karışmaya başladı herseye ne makyaj yapıyorsun arkanı kapatacak elbise giy bilmem ne önümden geçen erkeğe bakardı bana bakıyor mı diye hatta bir ara baya ileri boyuta gitti adam dövdü bir ara laptopu verdim resimlere bakmış erkeklere çekilenlerin hepsini bana sormadan silmiş sosyal medyayı kapattırdı vs vs artık burama kadar gelmişti siz çok taviz vermeyin ben birine verdim devamı geldi .hep dua ettim karşıma çıkacak adam bunhn tam tersi olsun diye çok şükür Eşim anlayışlı bu konu da

Sizin eşiniz ağır cimri.

Kabul et artık.

Evet karışıyordu sesimi çıkararak ona çözüm buldum. Sesini çıkarmayan biri olsaydım yine aynı şekilde laflar ederdi.
Tarihi geçenlerin yerine yenisini söylemeden alıyorum. Ona bir sey diyemiyor ya da demiyor. Hatta bazen esimin yaninda alıyorum. Bundan yok muydu diyor bitecek diyorum bitince al diyor ama dinlemiyorum alıyorum. Evlenirken makyaj yaptığımı biliyordu simdi karışması çok saçma

Back
X