- Konu Sahibi almagester06
-
bende allık fırcası almayı düşünüyorum,malum mac izmir de yok,sephoranın fırcaları da iyimiş ,makyozler sentetik fırca kullanmayın diyorlar, alırken mutlaka dikkat edicem,sürekli kullanıcagım için iyi bir şey almayı düşünüyorum chanel ya da dior gibişutarafagitti
canım bende samur aldım çünkü daha sağlıklı. diorun falan baktım ben fırçalra doğru güzel ama gereksiz pahalı sanırım. bi ara bak bakalım bu yazdıklarıma beğenmezsen yine onlardan al hihoyyytkaydirigubbakcemile5
10-15 fircam ancak var
allık fircam ; taylor'ın samur kürkü fircasi (20dolara almiştim sanırım, hatirlamıyorum)
diğerleri signatur minerals'in (onlar 30dolar civarındaydi galiba)
temizliklerine gelince, haftada yada 15te bir bebe şampuanıyla sıcak suda yikiyor, ardından buz dolabında kurutuyorum kaydirigubbakcemile3
sevılde satılan makyaj fırcaları da oldukca uygun fıyata =)
benim fırçalarım da the body shop hatta makyaj fırçasından banyo fırçasına saç fırçasına kadar kaydirigubbakcemile3 özellikle açılı far fırçasına hastayım kirpik dibine super suruluyor :icecream: çok memnunum bunun dışında m.a.c ın fırçalarının iyi olduğunu duymuştum ama chanel ve dior unpek iyi olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?