• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Malzemelerimi Alıyor :(

5 kurusluk seylere tenezzul edenlere kicik olurum..yasakkelime

okadar makyaji seviyosun git kendine al ne ondan bundan otlanmaya calisiyosunki

yok,yok hic sevmem boyle seyleri...

guzel bir dille soyle.....

saklayacaksın güzelim madem şüpheleniyorsun
laftan da anlamıyormuş daha ne yapacaksın ki...

valla hiç taviz veremem.bi daha istemesini bile beklemeden açık açık söylerim.ben sana ödünç veriyorum sen geri vermiyorsun.bu devirde kim kime bedava bişey veriyor canım çok sinirlendim yüzsüzlüğün de bu kadarı pesss :oklava:

niye saklicakmissinki, en iyisi odanin kapisini kilitle bidaha giremesin böyleleri makaj mazemesiyle kalmaz , giyim kusam taki bile yürütüralsanaalsanasmile

ooo bu neki benim görümcem geçen yıl sınav çalışma bahanesiyle bize geldi 10 ay kadar... evde kıytafatlerim kremlerim kozmetik malzemelerim ne varsa aldı götürdü eşime dedim o yapmaz dedi çek,ldi o da farkında da... dimi yoksa ispatlardı...

Abinize söyleyin biraz makyaj malzemesi alsın karısına
Tek çözüm bu..
:hulya:

Benim türkiyedeki kuzenim aman sizde bu sacmaliklara bir ton para veriyorsunuz, vallaha almam, benim dogal güzelligim yeter deyip sanki hic tenezülü yokmus gibi kozmetiklerimize laf söylerdi.....ama ne hikmetse dönüs icin valizlerimizi hazirladigmiz zaman ablaminda benimde kiz kardesiminde sürekli kozmetik malzemeleri kaybolurdu.....ruj, rimel, krem, lotyon hic birini bulamazdik.....

Sonraki sene gittigmizde bakardiki hepsi kuzencigmizin cantasinda......bunlarin sende ne isi var dedigmizde ehh siz biraktiniz ya burda, ben aldim kullandim ne var diyordu? Sanki biz mahsus biraktik....

Öylemi? Tek cözüm kilit arkadasim...sifreli bavulardan almistim o sene, bikmistim cünkü sürekli herseyimi karistirmalarindan.....bir dahada hic birseyim kaybolmadi...yerli yerindeydi vallaha...

Kitle odanin kapisni olsun bitsin.....birsey istedigi zamanda, yenge ayip degilmi sana ya...koskoca kadinsin, bir ruj bir rimelmi alamiyorsun kendine de!
Ben sevmiyorum öyle esyalarimin kullanilmasini, oldu bitti.

Benim türkiyedeki kuzenim aman sizde bu sacmaliklara bir ton para veriyorsunuz, vallaha almam, benim dogal güzelligim yeter deyip sanki hic tenezülü yokmus gibi kozmetiklerimize laf söylerdi.....ama ne hikmetse dönüs icin valizlerimizi hazirladigmiz zaman ablaminda benimde kiz kardesiminde sürekli kozmetik malzemeleri kaybolurdu.....ruj, rimel, krem, lotyon hic birini bulamazdik.....

Sonraki sene gittigmizde bakardiki hepsi kuzencigmizin cantasinda......bunlarin sende ne isi var dedigmizde ehh siz biraktiniz ya burda, ben aldim kullandim ne var diyordu? Sanki biz mahsus biraktik....

Öylemi? Tek cözüm kilit arkadasim...sifreli bavulardan almistim o sene, bikmistim cünkü sürekli herseyimi karistirmalarindan.....bir dahada hic birseyim kaybolmadi...yerli yerindeydi vallaha...

Kitle odanin kapisni olsun bitsin.....birsey istedigi zamanda, yenge ayip degilmi sana ya...koskoca kadinsin, bir ruj bir rimelmi alamiyorsun kendine de!
Ben sevmiyorum öyle esyalarimin kullanilmasini, oldu bitti.

benimkide valizini kitliyodu ama ben aldıklarını almayayım diye aman ya nefret ediyorum böyle insanlardan geri kafalı bide öğretmen olcak

niye saklicakmissinki, en iyisi odanin kapisini kilitle bidaha giremesin böyleleri makaj mazemesiyle kalmaz , giyim kusam taki bile yürütüralsanaalsanasmile

evet bu da oldu artık bıktım ben bundan akannehir cumartesi günü bütün okul pikniğe gidiyoruz onun için kıyafetler almıştım kendime onuda almış giyinmiş yanına bi de yedek almış hiçbirinden haberimde yok aradım abimi getir dedim yeter tekme tokat dalıcam artık hiç mi ayıp demiyo ya :gitme:

valla ben odamdan çöpümde çıksa cıngar çıkarıyorumkaydirigubbakcemile3

bence abine şikayet et,abinin gözünde sen hem kardeşi olduğun için hemde küçük olduğun için seni daha mazur görür,

benim iç çamaşırlarım badilerim makyaj malzemelerim kremler parfümler hep gitti:D kaynanmla oturdum 1 sene 5 senelik zarardayım:d iiki çıkdım yoksa delirirdim:Dherksin var bi hırsızı demekki:D

Back
X