Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim türkiyedeki kuzenim aman sizde bu sacmaliklara bir ton para veriyorsunuz, vallaha almam, benim dogal güzelligim yeter deyip sanki hic tenezülü yokmus gibi kozmetiklerimize laf söylerdi.....ama ne hikmetse dönüs icin valizlerimizi hazirladigmiz zaman ablaminda benimde kiz kardesiminde sürekli kozmetik malzemeleri kaybolurdu.....ruj, rimel, krem, lotyon hic birini bulamazdik.....
Sonraki sene gittigmizde bakardiki hepsi kuzencigmizin cantasinda......bunlarin sende ne isi var dedigmizde ehh siz biraktiniz ya burda, ben aldim kullandim ne var diyordu? Sanki biz mahsus biraktik....
Öylemi? Tek cözüm kilit arkadasim...sifreli bavulardan almistim o sene, bikmistim cünkü sürekli herseyimi karistirmalarindan.....bir dahada hic birseyim kaybolmadi...yerli yerindeydi vallaha...
Kitle odanin kapisni olsun bitsin.....birsey istedigi zamanda, yenge ayip degilmi sana ya...koskoca kadinsin, bir ruj bir rimelmi alamiyorsun kendine de!
Ben sevmiyorum öyle esyalarimin kullanilmasini, oldu bitti.
niye saklicakmissinki, en iyisi odanin kapisini kilitle bidaha giremesin böyleleri makaj mazemesiyle kalmaz , giyim kusam taki bile yürütüralsanaalsanasmile