Makyaj sevdam:(

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
Herkezde oldugu gibi benim hobim de makyaj yapmak....gece makyajini allah vergisi cok guzel yapiyorum egitim falan almadim daha once kuaforde cok kisa calistim makyaj yapiyordum ve musteriler bayiliyordu okul icin ciktim kuaforden devam ettiremedim meslegi..suan cocugum var onu birakcak kimse olmadigindan calisamiyorum ama bu makyaj yetenegimi degerlendirmek istiyorum icimde bir ukte kaldi...sanki bi yara icimde anlatamam cok tuhaf bir ask ..meslek aski bu olsa gerek...ama yapamiyorum meslegimi...esimde izin vermiyor bu meslege haftasonlari ful calisildigi icin istemiyor onla ilgilenmemi gezmemi istiyor haftasonu...cocukda var e haklida biraz....kuaforlere sorsam sadece ihtiyac olundugunda part time gibi beni cagarsaniz desen nasil karsilarlar bana imkansiz geliyor ama uzuluyorum makyajim gercekten cok iyi degerlendireyim uc bes kurus kazanayim diyorum ya cok mu sey istiyorum....ona buna yaptigim makyajlari gosteriyorum anca bunla yetiniyorum ama yetmiyor bana fikir verin lutfen:(

Herkezde oldugu gibi benim hobim de makyaj yapmak....gece makyajini allah vergisi cok guzel yapiyorum egitim falan almadim daha once kuaforde cok kisa calistim makyaj yapiyordum ve musteriler bayiliyordu okul icin ciktim kuaforden devam ettiremedim meslegi..suan cocugum var onu birakcak kimse olmadigindan calisamiyorum ama bu makyaj yetenegimi degerlendirmek istiyorum icimde bir ukte kaldi...sanki bi yara icimde anlatamam cok tuhaf bir ask ..meslek aski bu olsa gerek...ama yapamiyorum meslegimi...esimde izin vermiyor bu meslege haftasonlari ful calisildigi icin istemiyor onla ilgilenmemi gezmemi istiyor haftasonu...cocukda var e haklida biraz....kuaforlere sorsam sadece ihtiyac olundugunda part time gibi beni cagarsaniz desen nasil karsilarlar bana imkansiz geliyor ama uzuluyorum makyajim gercekten cok iyi degerlendireyim uc bes kurus kazanayim diyorum ya cok mu sey istiyorum....ona buna yaptigim makyajlari gosteriyorum anca bunla yetiniyorum ama yetmiyor bana fikir verin lutfen:KK43:

Olur tabii neden olmasın. 3 yer kabul etmese, 5 yer kabul etmese, 100 yerden biri kabul eder. Bu arada, işin eğitimini de alsanız çok iyi olur.

En azından sertifika alın gerçi tam bilmiyorum ama. dedigini gibi kuaförlerle konuşabilirsiniz evlere randevulu olarak giden de duymuştum bir arkadaşım yaptırmıştı evinde gelin makyajını ve saçını mesela.

Evet mantıklı bak evde de yapabilirsin en azından gelin makyajı alsan yine yeter.
Öbür türlü part time kimse kabul etmez zannetmiyorum pat diye makyaj müşterisi gelse ne olacak? Sabahtan akşama kadar mecbur kılarlar bence. Ama ev olayı bana mantıklı geldi.

Makyaj yapanlara bayılıyorum ya bi eyelineri bile saatlerce çekmeye çalışıp saatler sonrasında yine eşit yapamayan biri olaraktan bayılıyoruuumm :)) Mutlaka part time alırlar sizi iyice araştırın bence

Ben yurtdisindayim bayanlar bu isi evden yapiyorlar profesyonel makyaj isteyen sana gelir zaten diye dusunuyorum

Kuaför de sizi haftasonu çağıracak. Gelinler hep haftasonu geliyor çünkü. Haftaiçi gideyim de bir düğün makyajı yad gece makyajı yaptırayım diyen azdır.

konu sahibinin eşi youtube kanalı açmasına ya da eşinin evlere gidip makyaj yapmasına izin vermeyecek gibi geldi bana.
ki bende olsam başkasının evine giderken iki kere düşünürdüm ister çalışan pozisyonunda olayım ister müşteri pozisyonunda.
ben olsam şu anda da kuaförlere sorardım beni işe alıp almayacaklarını ama eğer almazlarsa da bir kaç sene daha beklerim, çocuğum biraz daha büyüyünce gerçekleştiririm hayallerimi :)

Önce sertifikanızı alın sonrasi kolay. Bu arada da buldugunuz kuaföre basvurursunuz durumunuzu anlatıp. Zaten gelinler de randevuyla gelmiyor mu kuafore? O randevuya gore gidersiniz olmazsa.

Ama gidip konusmadan bilemezsiniz asla

Herkezde oldugu gibi benim hobim de makyaj yapmak....gece makyajini allah vergisi cok guzel yapiyorum egitim falan almadim daha once kuaforde cok kisa calistim makyaj yapiyordum ve musteriler bayiliyordu okul icin ciktim kuaforden devam ettiremedim meslegi..suan cocugum var onu birakcak kimse olmadigindan calisamiyorum ama bu makyaj yetenegimi degerlendirmek istiyorum icimde bir ukte kaldi...sanki bi yara icimde anlatamam cok tuhaf bir ask ..meslek aski bu olsa gerek...ama yapamiyorum meslegimi...esimde izin vermiyor bu meslege haftasonlari ful calisildigi icin istemiyor onla ilgilenmemi gezmemi istiyor haftasonu...cocukda var e haklida biraz....kuaforlere sorsam sadece ihtiyac olundugunda part time gibi beni cagarsaniz desen nasil karsilarlar bana imkansiz geliyor ama uzuluyorum makyajim gercekten cok iyi degerlendireyim uc bes kurus kazanayim diyorum ya cok mu sey istiyorum....ona buna yaptigim makyajlari gosteriyorum anca bunla yetiniyorum ama yetmiyor bana fikir verin lutfen:KK43:

önce eğitimini alın.
sonra da sosyal medyada konu ile ilgili hesaplar açın.
randevu ile butik makyaj hizmeti verdiğinizi belirtin, tanıdıklarınıza yaptığınız makyajların fotolarını paylaşın.
bir arkadaşım düğünü için instagram.dan bir makyöz buldu anlaştı düğünü için. kadın kuaförlere geliyor işini yapıp gidiyor. sürekli de çalışmıyor. iyi de para kazanıyor.
bu tip sosyal medya sayfalarını bi araştır derim.

Kendini bu konuda geliştirmeni çok isterim,çalışma imkanın şimdi olmasa bile eğitimini al arkadaşların dediği gibi.Belki bir yerden bir fırsat doğar.Ben de kuaförlerin makyajlarını hiç beğenmem aksine gelin makyajımı bile beğenmemiştim bana hiç benzemiyordu,senin gibi yeteneklere ihtiyacımız var :)

Kizlar makyozluk egitimi icin nereye basvurmaliyim halk egitimde kuafirluk var makyaj egitimi vermiyorlar ben dirket makyoz lugu istiyorum cunku kendimi kaybediyorum makyaj yaparken azonce biri rica etti oglunun sunnet dugunu var makyajimi yaparmisin dedi ok dedim bide provaya gidicem ama ben para kazanmak istiyorum bunu gelistirmem lazm..dun bronz tonlarinxa gece makyaji yaptim arkadasa gonderdim sunnet icin kuaforden vazgecti..ya bana cesaret lazim kizlar..esimde destek olmuyor onun yuzunden bu yetenegim benle birlikte mezara mi girsin ama yaa:(((

Kendini bu konuda geliştirmeni çok isterim,çalışma imkanın şimdi olmasa bile eğitimini al arkadaşların dediği gibi.Belki bir yerden bir fırsat doğar.Ben de kuaförlerin makyajlarını hiç beğenmem aksine gelin makyajımı bile beğenmemiştim bana hiç benzemiyordu,senin gibi yeteneklere ihtiyacımız var :)
Beni gaza getirdin canim cesaret geldi sanki...musteri olarak bana sahio cikin :)

Bizim bi tanıdık da evinin yakınındaki kuaförle anlaşmış düğün olduğu günler kalabalık oluyoya yetiştiremiyorlar haliyle..öyle günlerde hemen onu çağırıyorlar yoğun günlerde bayağı katkısı olmuş oluyo hemde para kazanıyo herkesin işine geliyo yani..sen de yapabilirsin öyle bişey

Back
X