Makyaj sevdam:(

Bizim bi tanıdık da evinin yakınındaki kuaförle anlaşmış düğün olduğu günler kalabalık oluyoya yetiştiremiyorlar haliyle..öyle günlerde hemen onu çağırıyorlar yoğun günlerde bayağı katkısı olmuş oluyo hemde para kazanıyo herkesin işine geliyo yani..sen de yapabilirsin öyle bişey
Canim sevindim bunu duyduma ama tanidikmi ki yardima falan mi gidiyir para mi kazaniyor acaba

Canim sevindim bunu duyduma ama tanidikmi ki yardima falan mi gidiyir para mi kazaniyor acaba
Para kazanıyo cnm ne kadar alıyo bilmiyorum ama.. normalde gittiği bi kuaför.. bi gün bahsetti sanırım yeteneğinden onlar da kabul etti. Sorman lazım direkt olarak kuaförlere..ayip değil ki

Para kazanıyo cnm ne kadar alıyo bilmiyorum ama.. normalde gittiği bi kuaför.. bi gün bahsetti sanırım yeteneğinden onlar da kabul etti. Sorman lazım direkt olarak kuaförlere..ayip değil ki
Esimle tartisiyorum suan bos konusma hayal kurma diyo bana yaaa allah vergisi yetenegimi nasil engeller yaa es olunca dinlemek zorunda kaliyoruz bekar olsam terk bile ederdim bu ugurda cok sinirim bozuk...ben kendime cok guveniyorum yarin gitsem kuafire bu teklifi sunsam kabul ederler ama onumde dag gibi es engeli var lanet olsun ya

Esimle tartisiyorum suan bos konusma hayal kurma diyo bana yaaa allah vergisi yetenegimi nasil engeller yaa es olunca dinlemek zorunda kaliyoruz bekar olsam terk bile ederdim bu ugurda cok sinirim bozuk...ben kendime cok guveniyorum yarin gitsem kuafire bu teklifi sunsam kabul ederler ama onumde dag gibi es engeli var lanet olsun ya
Bazı erkekler eşlerinin ekonomik özgürlüğe kavuşmasını istemez kendine güveni artar gözü açılır bana eyvallahı olmaz diye düşünerek korkarlar sizin eşiniz de öyle galiba..

Makyajdan nefret ediyorum edenleride hiç gözüme güzel görünmüyor , insanların ne indiği belli olmayan şeyleri suratına sürmek bana saçma geliyor zorla güzel olacağım diye saatlerce ayna karşısına geçip tonla para harcamak vs saçma veee boşa zamanda cabası sonuç; yapmacık (güzel oldum sanıyor ....) bence en güzeli doğal güzellik

Herkezde oldugu gibi benim hobim de makyaj yapmak....gece makyajini allah vergisi cok guzel yapiyorum egitim falan almadim daha once kuaforde cok kisa calistim makyaj yapiyordum ve musteriler bayiliyordu okul icin ciktim kuaforden devam ettiremedim meslegi..suan cocugum var onu birakcak kimse olmadigindan calisamiyorum ama bu makyaj yetenegimi degerlendirmek istiyorum icimde bir ukte kaldi...sanki bi yara icimde anlatamam cok tuhaf bir ask ..meslek aski bu olsa gerek...ama yapamiyorum meslegimi...esimde izin vermiyor bu meslege haftasonlari ful calisildigi icin istemiyor onla ilgilenmemi gezmemi istiyor haftasonu...cocukda var e haklida biraz....kuaforlere sorsam sadece ihtiyac olundugunda part time gibi beni cagarsaniz desen nasil karsilarlar bana imkansiz geliyor ama uzuluyorum makyajim gercekten cok iyi degerlendireyim uc bes kurus kazanayim diyorum ya cok mu sey istiyorum....ona buna yaptigim makyajlari gosteriyorum anca bunla yetiniyorum ama yetmiyor bana fikir verin lutfen:KK43:

Valla etrafa duyurursaniz kendiniz makyoz olarakta is bulursunuz, cunku cogu kuaforde rastgele birisi yapiyor makyaji. Sizinki ortalamanin ustundeyse ve elinizde kendi malzemenizde varsa dugunlerde nisan kina mezuniyet kisilerin evine mekanina hazirlandklari yere malzemenizle gidip yapabilirsiniz ama bunun icin adinizi duyurmaniz lazim.

eşiniz make up artistlerin ne kazandığını bilse pişman olur

Bikaç yerle konuş,iyi isim yapmış yerler olsun ama. İşini görsünler beğenirlerse evde çalışırım ben de. Bi çok kişi eve istiyor artık. Hem istediğin işi yapar hem para kazanırsın..
Hangi şehirdesin ? :)))

Makyajdan nefret ediyorum edenleride hiç gözüme güzel görünmüyor , insanların ne indiği belli olmayan şeyleri suratına sürmek bana saçma geliyor zorla güzel olacağım diye saatlerce ayna karşısına geçip tonla para harcamak vs saçma veee boşa zamanda cabası sonuç; yapmacık (güzel oldum sanıyor ....) bence en güzeli doğal güzellik
Ee konuya katkınız nedir? Nutuk atıp gitmeyi mi tercih ettiniz?
Konu sahibi bence sizde eşinizi karşınıza alıp güzelce anlatmaya çalışın. İnsan sevdiğinin mutlu olmasına daha çok sevinecektir. Bence konuştukça kabul edebilir.

Sen kac yasindasin ?
Hic makyaj yapmiyormusun mesela
Hic mi eyeliner bile surmuyorsun hafif bir ruj bile mi surmuyormusun
Bence makyaj demek kadin demek..tek gecerim

Ee konuya katkınız nedir? Nutuk atıp gitmeyi mi tercih ettiniz?
Konu sahibi bence sizde eşinizi karşınıza alıp güzelce anlatmaya çalışın. İnsan sevdiğinin mutlu olmasına daha çok sevinecektir. Bence konuştukça kabul edebilir.
Kendide yapiyordur canim mutlaka
Konustukca kabul ettirircem insallah canim

Bikaç yerle konuş,iyi isim yapmış yerler olsun ama. İşini görsünler beğenirlerse evde çalışırım ben de. Bi çok kişi eve istiyor artık. Hem istediğin işi yapar hem para kazanırsın..
Hangi şehirdesin ? :)))
Yaptigim makyajlarin resimlerini gostericem canim bakalim cok meraj ediyorum ne diyorlar bu ise bugun carsiya cikarsam buyuk bir kuafore gidip sorucam

Valla etrafa duyurursaniz kendiniz makyoz olarakta is bulursunuz, cunku cogu kuaforde rastgele birisi yapiyor makyaji. Sizinki ortalamanin ustundeyse ve elinizde kendi malzemenizde varsa dugunlerde nisan kina mezuniyet kisilerin evine mekanina hazirlandklari yere malzemenizle gidip yapabilirsiniz ama bunun icin adinizi duyurmaniz lazim.
Evet rastgele yapiyor bazilarinda ve ben hicc begenmiyorum gelin makyajimi bile begenmemisyim kendim yapmadima cok pisman olmustum artik kuafore sac icin gidersem yaotiriyorum sacimi makyajimi kendim yapiyorum cok sasiriyor kuaforler

Bazı erkekler eşlerinin ekonomik özgürlüğe kavuşmasını istemez kendine güveni artar gözü açılır bana eyvallahı olmaz diye düşünerek korkarlar sizin eşiniz de öyle galiba..
Eskiden bu dusunse vardi onda ama paraya ihtiyav oldukca calismami istiyor ama meslegimi yapmami istemiyor anlamiyorum yaaa

Sen kac yasindasin ?
Hic makyaj yapmiyormusun mesela
Hic mi eyeliner bile surmuyorsun hafif bir ruj bile mi surmuyormusun
Bence makyaj demek kadin demek..tek gecerim
makyaj niye kadın demek olsun abartmayın ya. youtube kanalı açarsınız izleyicinin olurum. Temelden anlatmaya başlarsanız ama. :) gittiğiniz belli bir kuaför yok mu yok göstermesini isteseniz yardımcı olurlar bence. Hani beni ise alın diye değil de "boyle bir sekilde calismak istiyorum ". Insan olan uardim eder bence,dalga gececek gulecek bir sey yok korkmayin.

makyaj niye kadın demek olsun abartmayın ya. youtube kanalı açarsınız izleyicinin olurum. Temelden anlatmaya başlarsanız ama. :) gittiğiniz belli bir kuaför yok mu yok göstermesini isteseniz yardımcı olurlar bence. Hani beni ise alın diye değil de "boyle bir sekilde calismak istiyorum ". Insan olan uardim eder bence,dalga gececek gulecek bir sey yok korkmayin.
Kanal acamam canimmesim izin vermez gidip yuzyuze calismaliyim ...

konu sahibinin eşi youtube kanalı açmasına ya da eşinin evlere gidip makyaj yapmasına izin vermeyecek gibi geldi bana.
ki bende olsam başkasının evine giderken iki kere düşünürdüm ister çalışan pozisyonunda olayım ister müşteri pozisyonunda.
ben olsam şu anda da kuaförlere sorardım beni işe alıp almayacaklarını ama eğer almazlarsa da bir kaç sene daha beklerim, çocuğum biraz daha büyüyünce gerçekleştiririm hayallerimi :)
Sormayi dusunuyorum bi cesaret ya aslinda bana bayilirlar da :) cok mutevaziyim dimi:)

Back
X