yok bişey sevgilim kendi aramızda yahuuuu
baa bak senin hesap no ne?:roflol:
kızlar kötü bi haberim var.. ilac yazdırmak için tahlil yaptırdım.. ilac göz kurulugu yaptıgından dedim gitmişken bide göz doktoruna gideyim...mafoldumben göz taşı varmış gözlerimde... doktor makyaj yapma dedi..mafoldumben ne oldugunu tam anlamadım ama bi arastırıcam netten.. yarısmaya katılamıcam galiba.. ciddi bişey mi bilmiyorum ama...:gitme:
öhöm öhömmm özele gel bebeğemmm :roflol:
not:kredi kartına taksit mevcutturr :roflol:
yaw kızım kreid kart limitler doldu senet yapsak?
kefil getirirsen oda olur yevrummmm üzme sen kendinii :jeyyar:
ayy sineks ciddi misin gülüm şaşırdım canım çok geçmiş olsun bebeğim inşallah kötü bişey değildir yaaaa(((((((
boşver diğerkine katılırsınn
ayyy kıyamam yaww sana araştıralım bakalım neymiş:çok üzgünüm:
sinek kefilim ol bari bebem
vay anasını yaa bende nasıl olmadı bu hayret?
aman Allah korusun.. dikkat edin yinede..vay anasını yaa bende nasıl olmadı bu hayret?
nan ben kefil mefil olamam:mymeka: mapuslara falan düşemem bu yasta... ilarzuu başka kefil bulll..kefile sinekimi yazdım 12 taksit yaptım her ayın 5inde ödüycen şekerim kaydirigubbakcemile3
aman cancuu sakın ha... ben hi. yıkamadan silmeden yatmadım ama nasıl olduysafisfisfis makyajlarınızı ii silin kızlar:enbuyukkk:ayyy allah korusun yaa :Saruboceq:
bende bazen makkajlı yatıorum silmek zor gelio yapmıcam bundan sonra yerimseniben
saol canım benimmm:1hug:sinekscim geçmiş olsun yaa aman dikkat et
bana bakın hatunlar tekrar söylüyorum
1: makyajlar bana gönderiliyo
2: 4 temmuza kadar gönderilmiş olacak
3: hangi çiçenkten esinleniyosanız onunla beraber gönderilecekk
4: birdaha soran olursa te büle yapıcammm :mymeka:
tamam cancucum kızma ama napiim 50 sayfa olmuş nasıl bakacam hepsine gündüz giremeyince çok birikiyor hepsine bakamıyorum sonra :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?