Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

birinci olan ilarzumu tebrik ediyorum harika bir makyajdi canim benim bayildim inanki :hooray:

bitanem çok teşekkür ediyorum ŞenizŞeniz

daha sonuc bakmadan senden öğrendim çünkü en son baktığıma arkamdan roxi atla koşturuyordu:))))

hepimizin ellerine sağlık çok güzel bir yarışmaydı hiç üzülmeden darılmadan bitti hepimizin ellerine sağlık hanımlar:)opuyorumnanaktan

:teytey:kessinlikle canim cok eglenceliydi diyorum ya pisman olmusdum araniza katildigima ama girgir samata harika yorumlarla bitti cok eglendim ben ya:teytey:

evet hanımlarrrr 3. yarışmamız için vamp resimleri bana yolluyorsunuzzzzz şimdiden çalışmaları yapınızzz, 2 ağustos gecesi başlığı açacağım

bidaki yarışma konsepti vamp resimle demeksüprizzzzzwaaoovv baya iddalı olucak bu yarışma:jeyyar:
resimleri burayamı koyucaz kızlar?yani konsept olcak resimleri?

yok asom yeni anket açılacak yorumlar burada yarışma öncesi yer alacakk:)

yok asom yeni anket açılacak yorumlar burada yarışma öncesi yer alacakk:)

arzum resimleri seçiyosunuz ya hani,tam takip etmediğim için bu güne kadar bilmiyorum:tomato:mesela senin yapmış olduğun çiçek,onu nası belirliyosunuz dedim bitanem:kedi:mesela biz buraya yapılmasını istediğimiz fotoları koyabilirmiyiz aceba :kedi:umarım anlatabilmişimdir yazıklarımı bende anlamadım ama:mymeka:

gülüm bitanem resim seçmeyecek free takılacaz wmp makyajı yapacağız çiçekten esinlendiğimiz gibi değil doğaçlama yani

ama sende fotolar varsa yardımcı olmak fikir vermek açısından kleyebilrsin tabi ki bizlere çiçeğim

hem güzel hem zeki işte bu yüzden aşığım sana:1rolleyes::asigim:=)öle güzel anlattınki şimdi anladım [çok saol bebeğimŞeniz/COLOR]
yarışmayı 4 gözle beklicem emin olun kızlar:1shok:

hem güzel hem zeki işte bu yüzden aşığım sana:1rolleyes::asigim:=)öle güzel anlattınki şimdi anladım [çok saol bebeğimŞeniz/COLOR]
yarışmayı 4 gözle beklicem emin olun kızlar:1shok:

toprak bebeğim toprağımız çekiyor :)))):roflol:

Kızçeler şu wamp makyajından bi kaç örnek görsek ya netten bulduğunuz yada kendi yaptığınız denemelerden ekleseniizde bi görsek nolur ki mafoldumben

Olm tabe kopya çekecem zemuszemus
Wamp makyajını nerden bilem la ben :1ninca:
Wamp deil wampir makyajı yaparım bende :umursamaz:

lan olm şöleee seksü abartılı makkaj yapıcan işte neresini anlamıonuz nannn sayflarda örnekleri mevcuttt adamı ayar etmeee klava::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…