• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

hehhe ok yavriiii geliom bende bi lip gloss mu alsamm hehhehehe :1shok:

:mymeka::mymeka::mymeka: geliyo nan oklavaaa :oklava:
napemmm nan kırmızı farım vardıda benmi kullanmadım chocalasterda vardır kırmızı far keşke o da yapsa sositososito

cancu0972.jpg

turkbayragi

kızlar harıkasınız ya yaptıklarınıza bayıldım bayıldım gece olmasa sıdı bende yapar koyardım.ama sizinkıle cok cok gusel olmuş=))

turkbayragiturkbayragi
kizlar bula bula bayragimizimi buldunuz ? kirilmayin ama gözde kirmizi makyaj hiç güzel durmuyor-tatlicadiarzu-

herkese hayırlı olsun topiğimiz:) de acaba yönetime sölesek de konunun ismini değiştirse daha mı iyi olur acaba mesela "temalı göz makyajları" gibi, edacım alınmadın inşallah daha dikkat çekici olur diye dedim :)

Ortada yanlış anlaşılma var hem de çok büyük.
Edanın acelesinden kaynaklandı bu durum
Amacımız seçtiğimiz temayı birebir göze uygulamak değil.
Temadan esinlenerek makyajlar yapmak
Dün gece diğer topicte gösterdiğim ayakkabı makyajı bir örnekti
Ama onu ayakkabıyı mı göstereceğiz gibi yorumlarla karşılayanlar oldu
Bu bizim ilk yarışmamız, böyle şeyler olması gayet doğal
Ah edacım keşke konuyu açmak için bu kadar acele etmeseydin...

Türk bayrağı temalı makyajlar yapacağız
Gözümüze birebir Türk bayrağı çizmeyeceğiz
Ben Türk bayrağından esinlenerek mavi makyaj yaparım, kimse de bu ne diyemez
Ben öyle esinlenmişimdir.
Yarışmanın belli bir koşulu yok yani
Sadece esin kaynağımızı söyleyip ortak noktadan hareket etmeye çalışıyoruz
Türk bayrağını birebir gözümüze yapsak yarışmanın ne anlamı kalırdı ? Nerede yaratıcılık ?

cok güzel anlatmisin hacerim tebrikler, acikcasi bende farkli anlamistim direk türk bayragini yapacaktim .-)))

anaaammmm bende boş yere sürdüm o lipglosuu gözüme hacerimmm yaw delikafadulden

herkese hayırlı olsun topiğimiz:) de acaba yönetime sölesek de konunun ismini değiştirse daha mı iyi olur acaba mesela "temalı göz makyajları" gibi, edacım alınmadın inşallah daha dikkat çekici olur diye dedim :)

yönetmeliğe sölesek konuyu kapatsa bence ben biliordum aceleden ziyade ben böle bi fikir var ama kimse harekete geçiremio sandım öncü olmak istedim ama öncü yerine sazan olmuşum istemeyerek oldu konunun kapatılması ii olur bence

Back
X