Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim dudaklarım ne fazla kalın nede ince ağzım küçük o yüzden pek beğenmiyorum dudaklarımı fakat sorum makjayı iyi bilenlere çünkü arkadşlarımın dudakları gergin ne ruju sürse hoş duruyor benimler girintili çıkıntılı anlıyacağınız kırışık ne yapsam gergin durur .
Şimdiden teşekkür ederim
bal sür canım
hem dolgunlaşır hem yumuşatır hem çatlamaz hem pütürü azaltır ama düzenli olarak sür :)
parlatıcı gibi sür gez ohh şeker kokusuda gelir burnuna :)
valla canım başka bşi bilmiyorum ki bide badem yağlı dudak nemlendiricim var oda iyi gelio bana ama bilemedim şimdi başka ne iyi gelir :) neyse konu daha yeni eminim yardımcı olurlar :)
benim dudaklarım ne fazla kalın nede ince ağzım küçük o yüzden pek beğenmiyorum dudaklarımı fakat sorum makjayı iyi bilenlere çünkü arkadşlarımın dudakları gergin ne ruju sürse hoş duruyor benimler girintili çıkıntılı anlıyacağınız kırışık ne yapsam gergin durur .
Şimdiden teşekkür ederim
canm dişlerini fırçalarken dudaklarınıda fırçala biraz.dudak ölü derilerden arınıcaktır.sonra arkadan dudak nemlendiricini sür ben blistex kullanıyorum ama daha ileriyse ihtiyacın vazelin çok iyi nemlendiriyo dudakları. :) herneyse dudakların öylece pürüzsüz kalabilir. :) bende işe yaradı :) makyaj tavsiyesi diil ama birazda alt yapı kazandırmak lazım dudaklara. yada dudak peeling'i kullanabilirsin bu arada :)