Cilt Bakımı Ürünleri makyajım 1 saatte olsa yuzumde kalsın istıyorum:(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

TEOCUKIZ

aşktan umudum yok..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
993
231
83
33
kızlar nrmalde cok makyaj yapan bırı degılım...ama dugunlerde yada ozel gunlerde agr makyaj yapmak istyorum fakat yuzum de ne pudra ne fondoten yarım saatten fazla kalmıyor ne yapmalıyım makyajımın kalıcı olması için?

kızlar nrmalde cok makyaj yapan bırı degılım...ama dugunlerde yada ozel gunlerde agr makyaj yapmak istyorum fakat yuzum de ne pudra ne fondoten yarım saatten fazla kalmıyor ne yapmalıyım makyajımın kalıcı olması için?

agır makyajda nasıl kalmaz enteresannn hemde bı saat bıle ..kullandığın malzemelerde sorun var bence...öncelıklee makyaj sabıtleyıcı spreyle makyajın bıttıkten sonra sabıtleyebılırsın bu yoksa elınde sac spreyını cok hafıf uzaktan sıkarakta aynı ısıyapabılırsınnnn....makyaj yapmadan önce makyaj bazı kullan üzerine kapatıcılığı yuksekk fondöten(max factor performans lastıng) kullann ınce bazlılar uzun sure kalmaz..rimel olarakta su bazlı suda bıle kolay kolay cıkmayannn rımellerdenn kullan...mutlaka ve mutlaka diplıner kullannn ...ruj olarakta yenı renklı rujlar cıktı kalıcı ruj dıe gecıo genelde mavi,yesıl,sarı tonlarında oluyor bu rujlar sürdükten sonra kırmızılaşıyor....bunu sürdükten sonra uzerınee kalıcıgı yuksekkk rujlardannn(max factor öneririm hem ıslak hem normal rujunu) kullanabılırsınn...allık olarakkk cok simli allıklardan kaçın cabuk dağılır daha az simli ve mat olanları tercıhh et....göz makyakında da far olarak lorealın teklı farları mukemmelll :16: önerılerımıde parantez ıcınde yazdım genelde :)

önerılerın için tsk ederımm eyelıner kullanyorum ama gozlerıme kalem cekmeye gelmıyor 5 dk ya akıyorr...fondoten srdugumdede ilk dk larla yarı saat snrakı halım bir olmuyor mutlaka akıyor..sabıtleyıcıyı denıcemm

önerılerın için tsk ederımm eyelıner kullanyorum ama gozlerıme kalem cekmeye gelmıyor 5 dk ya akıyorr...fondoten srdugumdede ilk dk larla yarı saat snrakı halım bir olmuyor mutlaka akıyor..sabıtleyıcıyı denıcemm

göz kalemı dıyorsann en kalıtelısı de en pahalısıda en ucuzuda akmayanı yok maalesefff.hepsını denedımm.....onun yerınee toz sürmeler varr onu geceden sür yatt sabahta tazelee bayağı kalıcı oluyor .........vala söledıgım fondöten bana bırgun rahatlıkla gıdıyorrr cok memnunummm ....

bulunduğunuz şehirde rossmann varsa eğer rival de loop'un minik yuvarlak bir şişede far bazı var. benim de göz kalemim, eyelinerım hep akar normalde. ama bunu sürüp üstüne bir kat far geçtikten sonra eyeliner da kalem de çok kalıcı oluyor, ben sabah makyaj yapıyorum, geceye kadar hemen hemen hiç bozulmamış oluyor.

eyeliner olarak da maybelline INTENSE COLOR, 24-hour wear eyelinerını öneririm, gerçekten kalıcılığı çok iyi.

Kalıcı makyaj günümüzde bir çok açıktan vazgeçilmez hale gelmiştir. Bu sebeple neredeyse her bayanın kalıcı makyaj yaptırma isteği gün geçtikçe artmaktadır. Bir çok kalıcı makyaj stüdyosu bu hizmeti uygun fiyatlara ve profesyonel olarak yapmaktadır. Gel gelelim kalıcı makyaj yapan sayısı bir o kadar da az görünmektedir.
Yukarıda förmekte olduğunuz resimde kalıcı makyaj dudak uygulması yapılmaktadır.

Kalıcı makyaj ile daha güzel dudaklara daha belirgin kaşlara daha güzel gözlere ve sayamadığımız bir çok güzelliğe teş bir rütuş aracılığı ile sahip olabilirsiniz. .Özellikle bir konuya değinmek istiyorum. Eğer kalıcı makyaj yaptırmak istiyorsanız bunu çok iyi bir şekilde araştırmanız gerekmektedir..Kalıcı makyaj.uygulamasını yapacak olan stdüyodaki bireyin kesinlikle ustalık belgesi olup olmadığını sorgulayınız...T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Kalıcı Makyaj Sertifikası Ustalık Belgesi .olup olmadığını bizzat kendilerine sorabilir hatta bu belgeyi görmeden uygulama yaptırmayabilirsiniz.
Kalıcı makyaj günümüzde çok tercih edilen bir yöntem olmakla kalmayıp artık makyajın yerini almaya başladığıda söylenmektedir..Kalıcı makyaj.uygulaması yapılmadan önce kişiye kalıcı makyajı yaptıracağı bölgenin ağrısını indirgemesi adına öncelikle Lokal anestezi yapılmaktadır.

Bu yazımda azda olsa sizlere fikir verebildiysem ne mutlu bana ilerleyen zamanlarda daha fazla içerik ile sizlere bilgi vereceğim Şimdilik sağlıcakla kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yağlı ciltte makyaj pek dayanmaz.cildinin yağını dengeleyecek bakım ürünleri kullan.makyaj öncesi makyaj bazı ve sonrasında da makyaj sabitleyici sprey makyajının kalıcılığını arttırır.makyaj malzemelerin de yağsız olsun.eyelinerlar kalemlere oranla çok daha kalıcı

Back
X