makyajımın aktığını söylemeyen arkadaş

Sizi üzmemek için bozuntuya vermemişlerdir belki de. Bu arada panda benzetmesine koptum :KK70:

• Beğen
Reactions: Den
bence henüz yeni bir arkadaşlık olduğu için söylemeye çekinmiş olabilirler. ya da bir arkadaş söylemiş çok tatlı, smokey eye zannetmiş de olabilirler:KK48:bir keresinde ben de dershaneden bir kızla tanışmıştım. kızın dudaklarındaki ruj dışarı taşmış. dudak çerçevesi diye bir şey kalmamış. resmen facia gibi bir görüntü. acaba dedim bakmadan mı sürdü farkında mı değil. söylesem mi çünkü çok kötü görünüyor. baya tutmuştum kendimi bişey dememek için. ertesi gün bi baktım yine aynı. meğer kızın ruj sürme anlayışı bu, nerdeyse burnuna kadar sürüyor:KK70: ayy dedim iyi ki bişey demedim:)
O da doğru şimdi öyle düşününce soylesen bir türlü söylemesen bir türlü

Gerçekten bunlara takıp üzülecek kadar değer vermiyor musunuz yaşadığınız anlara? Hey Allahım. Üzülüyorum insanlar kendi hayatlarını kendilerine zorlaştırıyorlar. Detaylar önemli nerde eğlendiniz bar mıydı kafe miydi ev miydi? Makyajın ne önemi varki o kadar güzel bir ortamda yani. Hele bide geceyse kim ne farketsin kendinize sahip çıkamıyor musunuz illa biri mi söylesin
Ben samimiyetsiz geldiği için takıldım şeytan ayrıntıda gizlidir ve cafe bar ne fark eder ev ortamı olsa ben de takmam da dışarıdayiz insanlar bakıyor benim gözler panda

Ben de işim gereği tükenmez kalemlerle çok haşır neşirim. Bir gün mükellefim var. İşlem yapıyorum. Yan masada da arkadaşım çalışıyor. Arada onunla da işle ilgili bir şey konuşuyorum. O sırada kurumun müdürlerinden biri önümden geçerken mila yüzünü boyamışın diye uyardı. Bir de baktım ki ne göreyim çeneme bildiğin kocaman bir ben yapmışım:KK53: Çalışma arkadaşıma biraz sitem etmiştim. İnsan söyler ne biçim arkadaşsın diye...:63: O da farketmediğine dair yemin etti. Hatta işlemini yaptığım mükelllefim "ben yüzünüzdekini ben sanmıştım" dedi. Sizin arkadaşınızda makyajınızın aktığını farketmemiş olabilir. Bu kadar küçük detaylara takılmamak lazım
Fark etmemeleri mümkün değil yüz yüze oturuyoruz gıcık oldum ama geçti şimdi buradaki arkadaşlar da sağolsunlar yardımcı oldular
o arkadaşlara da bu konuyu söyleyeceğim ve öyle çok da samimi olmayacağım en fazla havadan sudan bu kadar.kendimi fazla vermeyecegim

arkadaşlara suç bulmak hiç aklıma gelmezdi
birdahaki sefer yanınıza küçük bir ayna alın ya da arada lavaboya gidip makyajınızı kontrol edin .

Fark etmemeleri mümkün değil yüz yüze oturuyoruz gıcık oldum ama geçti şimdi buradaki arkadaşlar da sağolsunlar yardımcı oldular
o arkadaşlara da bu konuyu söyleyeceğim ve öyle çok da samimi olmayacağım en fazla havadan sudan bu kadar.kendimi fazla vermeyecegim
Arkadaşınızla sırf bu sebeple aranıza mesafe koymayın. Şaka yollu sitem edin. Benim çantamda ve iş yerimde küçük bir aynam vardır. Fırsat buldukça çıkarır saçıma, yüzüme gözüme bakarım. Siz de yanınızda ayna taşıyın.

Ben de sizin gibi insanları anlamıyorum. Bana da makyajının aktığını ona söylemediğim için trip atan bir potansiyel arkadaş denk gelmişti o günden sonra bi daha bulaşmadım kıza kıl oldum.

Yahu insanlar sizin makyajınızın bekçisi mi? Ben kimsenin makyajının akıp akmadığını fark etmek zorunda değilim. Fark etsem bile bir şey söylemek zorunda değilim ki. Çünkü sevmem öyle müdahaleleri. Ha arkadaşım mesela tişörtünü ters giymiştir onu hemen söylerim ki gülünç bir duruma düşmesin Ama makyaj akmış falan ne bileyim insanlar kendisini bu kadar önemsememeli bence.

Samimiyet ve arkadaşlık ölçütünüz garip.

Bence açıkça konuşun. Makyajim mi akmiş ustumde bir sey mi var belim mi açılıyor bunları uyarmayan arkadaşa arkadaş demem. Bir de çok afedersiniz de körler mi makyaj bu? İnsan tanımadığı birini bile uyarıyor arkadaş arkadaşı uyarması lazım.
Bir gün iş yerindeyim. Danışmana iki tane kadın müştefi geldi. Genç kızlar. Kızlardan biri biçimsiz oturmuş ve üstünde de elbise var. Cok afedersiniz edep yeri gözüküyor. Kız arkadaşı da önünde oturuyor gözüyle bakışıyla uyarmıyor. Çok şaşırmıştım bu nasıl arkadaşlık diye

Ay herkeste ne kadar iyi kendimi ben mi şeytanım acaba diye kötü hissettim. Bana da söylemiyorlardi akınca ki özellikle gözlerimi belertip sorardım bisey var mı yzuumde diye "yok askim çok tatlısın" derlerdi. Aynaya bi bakardım senin aşkının a.. diye giderdi. Pisligine yapıyorlar ama sorma tabi niye söylemediniz diye pusuya yat ve bekle birgün onların da makyajı akacak nasılsa :KK62:

Komik geldi konu başlığı bır bakayım dedim ;).. İlahı bumudur sıkıntı

O kadar makyajınız akıp panda gibi olacak kadar ne oldu ki yani ya ağlamanız ya yağmur yapması veya yüzünüzü yıkamanız lazım biraz abartıyor olabilir misiniz? o kadar olsa illa uyarırlar ki belki bozmak istememişlerdir diyerek yani buna takılmak saçma neden çirkin görünmenizi istesinler ki anlamadım gereksiz bir takıntı bence

Belki diğerlerinin yanında söylemek istememiştir. Ama böyle bir durumda söylemek gerek.

Back
X