- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doğru:) takmiyorum zaten iyiyim şimdi:)Allah bu kadar dertle biraksin seni bi omur boyu insallah..ne diyeyim gecenin 2sinde uyutmayacak bir mesele degil yani :)))
Sizi üzmemek için bozuntuya vermemişlerdir belki de. Bu arada panda benzetmesine koptum![]()
O da doğru şimdi öyle düşününce soylesen bir türlü söylemesen bir türlübence henüz yeni bir arkadaşlık olduğu için söylemeye çekinmiş olabilirler. ya da bir arkadaş söylemiş çok tatlı, smokey eye zannetmiş de olabilirlerbir keresinde ben de dershaneden bir kızla tanışmıştım. kızın dudaklarındaki ruj dışarı taşmış. dudak çerçevesi diye bir şey kalmamış. resmen facia gibi bir görüntü. acaba dedim bakmadan mı sürdü farkında mı değil. söylesem mi çünkü çok kötü görünüyor. baya tutmuştum kendimi bişey dememek için. ertesi gün bi baktım yine aynı. meğer kızın ruj sürme anlayışı bu, nerdeyse burnuna kadar sürüyor
ayy dedim iyi ki bişey demedim:)
Ben samimiyetsiz geldiği için takıldım şeytan ayrıntıda gizlidir ve cafe bar ne fark eder ev ortamı olsa ben de takmam da dışarıdayiz insanlar bakıyor benim gözler pandaGerçekten bunlara takıp üzülecek kadar değer vermiyor musunuz yaşadığınız anlara? Hey Allahım. Üzülüyorum insanlar kendi hayatlarını kendilerine zorlaştırıyorlar. Detaylar önemli nerde eğlendiniz bar mıydı kafe miydi ev miydi? Makyajın ne önemi varki o kadar güzel bir ortamda yani. Hele bide geceyse kim ne farketsin kendinize sahip çıkamıyor musunuz illa biri mi söylesin
Fark etmemeleri mümkün değil yüz yüze oturuyoruz gıcık oldum ama geçti şimdi buradaki arkadaşlar da sağolsunlar yardımcı oldularBen de işim gereği tükenmez kalemlerle çok haşır neşirim. Bir gün mükellefim var. İşlem yapıyorum. Yan masada da arkadaşım çalışıyor. Arada onunla da işle ilgili bir şey konuşuyorum. O sırada kurumun müdürlerinden biri önümden geçerken mila yüzünü boyamışın diye uyardı. Bir de baktım ki ne göreyim çeneme bildiğin kocaman bir ben yapmışımÇalışma arkadaşıma biraz sitem etmiştim. İnsan söyler ne biçim arkadaşsın diye...
O da farketmediğine dair yemin etti. Hatta işlemini yaptığım mükelllefim "ben yüzünüzdekini ben sanmıştım" dedi. Sizin arkadaşınızda makyajınızın aktığını farketmemiş olabilir. Bu kadar küçük detaylara takılmamak lazım
Arkadaşınızla sırf bu sebeple aranıza mesafe koymayın. Şaka yollu sitem edin. Benim çantamda ve iş yerimde küçük bir aynam vardır. Fırsat buldukça çıkarır saçıma, yüzüme gözüme bakarım. Siz de yanınızda ayna taşıyın.Fark etmemeleri mümkün değil yüz yüze oturuyoruz gıcık oldum ama geçti şimdi buradaki arkadaşlar da sağolsunlar yardımcı oldular
o arkadaşlara da bu konuyu söyleyeceğim ve öyle çok da samimi olmayacağım en fazla havadan sudan bu kadar.kendimi fazla vermeyecegim