Makyajın Kadınlar Üzerindeki Gücünü Kanıtlarken İsyan Ettirecek Görüntüler

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Makyajın gücü tüm erkekler tarafından artık kabul edilen bir gerçek ancak bu kadar da olur mu diyeceğiniz bir video izleyeceğiz.

Onedio

Bu kadini makyajli begenip de evlenenin vay haline :KK70::KK70: bir insan bu kadar mi degisir ya?
Bi de ben 2 elimle eyelineri suremiyorum kadin tek eliyle suruyor. Adaletsiz dunya:63:

Bu kadini makyajli begenip de evlenenin vay haline :KK70::KK70: bir insan bu kadar mi degisir ya?
Bi de ben 2 elimle eyelineri suremiyorum kadin tek eliyle suruyor. Adaletsiz dunya:63:

kadın 10 sn çekti, ben onu çekmek için iki saat uğraşırım sonra iki gözüm eşit olmadı diye ekleme yaparken bütün göz kapağım eyeliner olur:KK70::KK70:

Evet kadın çok değişmiş ama makyajsız hali de gördüğüm bi çok kadından güzel yani.
Ben alt yapı varsa doğru makyajla insanın daha da güzelleşeceğini düşünüyorum ama alt yapı yoksa profesyonelce dahi yapılsa mükemmel bi güzelliğe kavuşmaz insan.
Böyle makyaj yapabilmeyi isterdim :cool:

utanmasalar ayak parmaklariyla cekecek eyelineri ... makyajsiz hali ile nineme benziyor hatun:KK70:

Hatunun makyajsız hali de güzel. Makyajdan önceki hali ergenlikten yeni çıkan bir genç kızken sonraki hali yetişkin ve dişi bir kadın portresi çiziyor.

İsyan ettirecek daha profesyonel makyaj sonuçları mevcut.

Mesela ;
makyajlı-kadın-9-617x450.jpg

http://www.mailce.com/cirkin-kadin-yoktur-bakimsiz-kadin-vardir.html/makyajli-kadin-9-2

Bu fark yaratan bir makyaj bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben iki elimle suremiyorum az oldu cok oldu esit olmadi derken firavuna benziyorum hatun neler yapıyor :KK53:

Ben mi cok beceriksizim bu mu cok yeteneklio_O

Bende de alt yapi var ve bu alt yapiyla idare ediyorum. Artik idare edemem anne diye bagirasim geldi bu kadini görünce.

Yine de o kadar boyayi yüzümde tasiyamam yazik benim narin cildime :KK200:
Ama bu makyaji yaptiktan sonra cevremdeki bütün dügünlere zorla girer iki göbek atarim. Ben kendi dügünümde bile bu kadar boyanmadim abbov naptin sen.
Bence biz kadinlar olarak bütün malzeme bu isine gelirse diye lafi ortaya koyalim, begenen alir begenmeyen birakir gacar!

Dügünlerde beni biriyle tanistirmayin diyen cogu arkadasimi suan cok cok net anliyorummm :-)

Kadının makyajsız halide güzel bence . Sadece yoğun makyaj yapınca doğal olarak makyajsız kısım daha bir soluk , renksiz göründü.

İyi makyaj yapılırsa neler oluyor görüyoruz bir çok ünlüde..
Makyajlı birini gördüğümüzde" kimbilir bunun makyajsız hali nasıldır " diye geçirmiyor kimse kafasından. Özellikler erkekler işin o tarafıyla ilgilenmiyor.
Birde neden bir kadının güzelliği / çirkinliği hep erkeklere biçiliyor anlayamıyorum.

Bu makyaj olayı çok acayip bişi... :KK45: Makyajla güzelliğine güzellik katan da oluyor güzelliğine gölge düşüren de...

Bu arada kadın makyajsız da gayet güzel görünüyor. :)

X