- 3 Eylül 2018
- 52
- 39
- 3
- 34
- Konu Sahibi black_swan_
Gram uyuyamadm.
Canim cok ama cok sıkkın. O kadr utanc verici bir sey duydum ki hala şoktayim.
6 aylik bir iliskim var. Simdiye kadar ara ara tartismalarimiz olsa da genel anlamda normal giden bir iliski.
Dun geceye kadar sevildigimden emin oldugum bir iliski.
Erkek arkadasim dedigim insan bir haftadir tatilde. Geceleri konusuyoruz.
Gece yine aradim, normal konustuk gunun nasil gecti vs vs. Bi arkadasi vardi yaninda o yuzden kisa kestik.
neyse kapattik ama telefon kapanmadi. Benim telefonum da bozuk, ekran kitleniyor dakikalarca. Karsi tarafin kapatmasi gerekiyor neyse. Ben sesleniyorum alo aloo filan diyorum. Duysun da kapatsin.
Bu arkadas,kendi arkadasina dolandiricak beni resmen sahtekar gerizekali filan diyor.
Ben de duyuyorum. O anda da kendi kendime diyorum ki ya dolandirildi heralde,bana da soylemedi.
Bundan sonrasini bilerek dinledim.
Meger adam benden bahsediyorms.
Cidden gerisini yazmak bile igrenc geliyor.
Aynen dedigi seyi yaziyorum. " abi, tipini gorseydin. Sahtekarlik beni dolandiracak o tipiyle simdiye kadar makyajla yutturmus "
Ben hala anlamadim sonra karsi taraf bi seyler dedi. Onun ne dedigni anlamadim. Bu devam etti hakarete. Beni salak sandi galiba. Bi de ariyo mal mal. Dedi
Bir de hastane lafi duyduguma eminim ve igrenc igrenc kufurler vs. Sonra sesler kesildi teli kapattim.
Bu neyden bahsetti ?
Benden . Normalde her zaman makyaj yaparim ama oyle anormal ya da agir degil. Bu 6 aylik sure zarfinda beni agir makyajla da hafifle de gordu.
Bir tek o tatile cikmadan iki gun once ben cok hastalandim. Acillik oldum. Ailem tatilde oldugu icin onunla hastaneye gittik. O zaman makyaj yapacak halim yok heralde. Ondan sonra da bisey demedi ama bugun duyduklarim karsisinda o kadar kirgin ve uzgunum ki. O kadar agladim ki.
Bi de bundan bi iki saat sonra utanmadan askim ben uyuyorum iyi uykular vs yazmis.
Sabaha karsi tutamadim kendimi aradim ama uykusu agir oldugu icin acmadi.
Ben ne yapayim simdi?arayip rezil mi edeyim?
Oyleyse de inkar etmez mi? Sizce baska bir sey olma ihtimali var mi bu konunun?
Yoksa hic mesaj atmadan aramadan her yerden engellemeli miyim?
Ya da tek bir mesajla hayatimdan ciksin defolsun ama ne diyecegimi bilmiyorum
Lutfen bir akil verin
Canim cok ama cok sıkkın. O kadr utanc verici bir sey duydum ki hala şoktayim.
6 aylik bir iliskim var. Simdiye kadar ara ara tartismalarimiz olsa da genel anlamda normal giden bir iliski.
Dun geceye kadar sevildigimden emin oldugum bir iliski.
Erkek arkadasim dedigim insan bir haftadir tatilde. Geceleri konusuyoruz.
Gece yine aradim, normal konustuk gunun nasil gecti vs vs. Bi arkadasi vardi yaninda o yuzden kisa kestik.
neyse kapattik ama telefon kapanmadi. Benim telefonum da bozuk, ekran kitleniyor dakikalarca. Karsi tarafin kapatmasi gerekiyor neyse. Ben sesleniyorum alo aloo filan diyorum. Duysun da kapatsin.
Bu arkadas,kendi arkadasina dolandiricak beni resmen sahtekar gerizekali filan diyor.
Ben de duyuyorum. O anda da kendi kendime diyorum ki ya dolandirildi heralde,bana da soylemedi.
Bundan sonrasini bilerek dinledim.
Meger adam benden bahsediyorms.
Cidden gerisini yazmak bile igrenc geliyor.
Aynen dedigi seyi yaziyorum. " abi, tipini gorseydin. Sahtekarlik beni dolandiracak o tipiyle simdiye kadar makyajla yutturmus "
Ben hala anlamadim sonra karsi taraf bi seyler dedi. Onun ne dedigni anlamadim. Bu devam etti hakarete. Beni salak sandi galiba. Bi de ariyo mal mal. Dedi
Bir de hastane lafi duyduguma eminim ve igrenc igrenc kufurler vs. Sonra sesler kesildi teli kapattim.
Bu neyden bahsetti ?
Benden . Normalde her zaman makyaj yaparim ama oyle anormal ya da agir degil. Bu 6 aylik sure zarfinda beni agir makyajla da hafifle de gordu.
Bir tek o tatile cikmadan iki gun once ben cok hastalandim. Acillik oldum. Ailem tatilde oldugu icin onunla hastaneye gittik. O zaman makyaj yapacak halim yok heralde. Ondan sonra da bisey demedi ama bugun duyduklarim karsisinda o kadar kirgin ve uzgunum ki. O kadar agladim ki.
Bi de bundan bi iki saat sonra utanmadan askim ben uyuyorum iyi uykular vs yazmis.
Sabaha karsi tutamadim kendimi aradim ama uykusu agir oldugu icin acmadi.
Ben ne yapayim simdi?arayip rezil mi edeyim?
Oyleyse de inkar etmez mi? Sizce baska bir sey olma ihtimali var mi bu konunun?
Yoksa hic mesaj atmadan aramadan her yerden engellemeli miyim?
Ya da tek bir mesajla hayatimdan ciksin defolsun ama ne diyecegimi bilmiyorum
Lutfen bir akil verin