Canım o cilt sorunu Makyajdan dolayı var zaten..Kızlar merhaba benim bi sorunum var.. buda yüzüm ve makyajsız asla dolaşamamakBelki büyük bir sorun değil biliyorum ancak ben artık çok fazla sıkıntı etmeye basladım çünkü fondotensiz asla dolaşamıyorum.. Denize havuza gitmeye bile çekiniyorum. Yaşımda genç ama ben fondotensiz halimi herkesten saklıyorum en yakınlarımdan bile yüzümde kızarıklıklar , solgun görünüm ve sivilce izleri var.açık tenliyim bu aralar sivilcelerimde çoğaldı kıpkırımızı... yoğurt limon maskesini daha öncede denedm gene deniyorum ama genede illaki fondoten olcak bu zamana kadar erkek arkdaşlarmdan kz arkadşlarmdan felan hep çekindim 14-15 yaşımdan beri hep fondoten kullanırım . yani yarın bi gün evlensem tek sorunum bu . ki ben evlenene kadar zaten makyajsız asla çıkamam karşısına. ben napmalıyım ne kullanmalıyım sizce? Bazı insanlara bakıorum ciltlerinde makyaj yok ama gayet güzel... Bu cilt sorunu nasl çözülür ki ?
Kızlar merhaba benim bi sorunum var.. buda yüzüm ve makyajsız asla dolaşamamakBelki büyük bir sorun değil biliyorum ancak ben artık çok fazla sıkıntı etmeye basladım çünkü fondotensiz asla dolaşamıyorum.. Denize havuza gitmeye bile çekiniyorum. Yaşımda genç ama ben fondotensiz halimi herkesten saklıyorum en yakınlarımdan bile yüzümde kızarıklıklar , solgun görünüm ve sivilce izleri var.açık tenliyim bu aralar sivilcelerimde çoğaldı kıpkırımızı... yoğurt limon maskesini daha öncede denedm gene deniyorum ama genede illaki fondoten olcak bu zamana kadar erkek arkdaşlarmdan kz arkadşlarmdan felan hep çekindim 14-15 yaşımdan beri hep fondoten kullanırım . yani yarın bi gün evlensem tek sorunum bu . ki ben evlenene kadar zaten makyajsız asla çıkamam karşısına. ben napmalıyım ne kullanmalıyım sizce? Bazı insanlara bakıorum ciltlerinde makyaj yok ama gayet güzel... Bu cilt sorunu nasl çözülür ki ?
Kızlar merhaba benim bi sorunum var.. buda yüzüm ve makyajsız asla dolaşamamakBelki büyük bir sorun değil biliyorum ancak ben artık çok fazla sıkıntı etmeye basladım çünkü fondotensiz asla dolaşamıyorum.. Denize havuza gitmeye bile çekiniyorum. Yaşımda genç ama ben fondotensiz halimi herkesten saklıyorum en yakınlarımdan bile yüzümde kızarıklıklar , solgun görünüm ve sivilce izleri var.açık tenliyim bu aralar sivilcelerimde çoğaldı kıpkırımızı... yoğurt limon maskesini daha öncede denedm gene deniyorum ama genede illaki fondoten olcak bu zamana kadar erkek arkdaşlarmdan kz arkadşlarmdan felan hep çekindim 14-15 yaşımdan beri hep fondoten kullanırım . yani yarın bi gün evlensem tek sorunum bu . ki ben evlenene kadar zaten makyajsız asla çıkamam karşısına. ben napmalıyım ne kullanmalıyım sizce? Bazı insanlara bakıorum ciltlerinde makyaj yok ama gayet güzel... Bu cilt sorunu nasl çözülür ki ?
Bak canm ayni sorunlar bendede vardi ama arti yuzum okadar pursuz ve canli duruyoduki i anlatamam ben intarneten baktim ve uyguladim yumurta aki ile limon cok etkili cozum2 yıl öncesine kadar ben de öyleydim.Cilt makyajı yapmadan hayatta markete bile gidemezdim.Ben makyaj yaptıkça daha çok sivilce çıktıkça daha çok kapatmaya çalışıyordum.Üstelik akşama doğru cilt herşeyi kustuğu için daha da berbat bir görüntü oluşuyordu. Bi defa şunu bil hiçbir makyaj sivilceleri tamamen kapatamıyor,yakından veya ışıkta daha da belirgin gösteriyor hatta.Sana tavsiyem birden bire olmasa bile yavaş yavaş bırakmaya çalış. Önce pudraya geçiş yap veya mineral fondotenler var onları kullan. Seni çokiyi anlıyorum ama seninle evlenecek olan kişi eksiğinle fazlanla kabulenebilmeli seni yoksa ileride daha çoksorun yaşayabilirsin.Ben sırf bu düşünceden kurtulabilmek için sevdiğim adamla görüşeceğim gün bilerek hatta hiç makyaj yapmadım ki beni o şekilde kabullensin diye.İnan o kadar rahatladım ki psikolojik olarak anlatamam.
Birazcık pak mayaya limon suyu dökün. Karıştırın maya erisin. Her gece yüzünüze sürün, sabah yıkayın. Bi hafta sonra yine yazın :) Üzülmeyin böyle ufacık bişey için stres yaptığınız için geçmek bilmiyorKızlar merhaba benim bi sorunum var.. buda yüzüm ve makyajsız asla dolaşamamakBelki büyük bir sorun değil biliyorum ancak ben artık çok fazla sıkıntı etmeye basladım çünkü fondotensiz asla dolaşamıyorum.. Denize havuza gitmeye bile çekiniyorum. Yaşımda genç ama ben fondotensiz halimi herkesten saklıyorum en yakınlarımdan bile yüzümde kızarıklıklar , solgun görünüm ve sivilce izleri var.açık tenliyim bu aralar sivilcelerimde çoğaldı kıpkırımızı... yoğurt limon maskesini daha öncede denedm gene deniyorum ama genede illaki fondoten olcak bu zamana kadar erkek arkdaşlarmdan kz arkadşlarmdan felan hep çekindim 14-15 yaşımdan beri hep fondoten kullanırım . yani yarın bi gün evlensem tek sorunum bu . ki ben evlenene kadar zaten makyajsız asla çıkamam karşısına. ben napmalıyım ne kullanmalıyım sizce? Bazı insanlara bakıorum ciltlerinde makyaj yok ama gayet güzel... Bu cilt sorunu nasl çözülür ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?