Makyajsız halim :(

Busra0621

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
109
26
13
30
Kızlar merhaba benim bi sorunum var.. buda yüzüm ve makyajsız asla dolaşamamak :KK43: Belki büyük bir sorun değil biliyorum ancak ben artık çok fazla sıkıntı etmeye basladım çünkü fondotensiz asla dolaşamıyorum.. Denize havuza gitmeye bile çekiniyorum. Yaşımda genç ama ben fondotensiz halimi herkesten saklıyorum en yakınlarımdan bile :KK43: yüzümde kızarıklıklar , solgun görünüm ve sivilce izleri var.açık tenliyim bu aralar sivilcelerimde çoğaldı kıpkırımızı... yoğurt limon maskesini daha öncede denedm gene deniyorum ama genede illaki fondoten olcak bu zamana kadar erkek arkdaşlarmdan kz arkadşlarmdan felan hep çekindim 14-15 yaşımdan beri hep fondoten kullanırım . yani yarın bi gün evlensem tek sorunum bu . ki ben evlenene kadar zaten makyajsız asla çıkamam karşısına. :KK61: ben napmalıyım ne kullanmalıyım sizce? Bazı insanlara bakıorum ciltlerinde makyaj yok ama gayet güzel... Bu cilt sorunu nasl çözülür ki ? :KK43:

fondöten daha beter etmiştir durumu keşke doktora bir gitseydin hem ileride evlensen niye çıkamıyorsun karşısına bakim seni seven her halinle sevsin ;)

Bence sorununa kalıcı bir çözüm bulmalısın.En kısa zamanda doktora görün ve tedavi ol canım.Sürekli makyaj cildine daha cok zarar verir.

Kızlar merhaba benim bi sorunum var.. buda yüzüm ve makyajsız asla dolaşamamak :KK43: Belki büyük bir sorun değil biliyorum ancak ben artık çok fazla sıkıntı etmeye basladım çünkü fondotensiz asla dolaşamıyorum.. Denize havuza gitmeye bile çekiniyorum. Yaşımda genç ama ben fondotensiz halimi herkesten saklıyorum en yakınlarımdan bile :KK43: yüzümde kızarıklıklar , solgun görünüm ve sivilce izleri var.açık tenliyim bu aralar sivilcelerimde çoğaldı kıpkırımızı... yoğurt limon maskesini daha öncede denedm gene deniyorum ama genede illaki fondoten olcak bu zamana kadar erkek arkdaşlarmdan kz arkadşlarmdan felan hep çekindim 14-15 yaşımdan beri hep fondoten kullanırım . yani yarın bi gün evlensem tek sorunum bu . ki ben evlenene kadar zaten makyajsız asla çıkamam karşısına. :KK61: ben napmalıyım ne kullanmalıyım sizce? Bazı insanlara bakıorum ciltlerinde makyaj yok ama gayet güzel... Bu cilt sorunu nasl çözülür ki ? :KK43:

sivilce için bi hap vardı ağır bişey biliyosundur onu kullanabilirsin doktor reçete eder belki gidersen, bi de karbonhidrat, şeker ve paketli gıdalardan uzak dur derim özellikle ıvır zıvır

Bence sen fazla büyutüyor olabilirsin doktora gitmende fayda var
sonuçta fondotende zararli cildine daha fazla zarar vermeden sorun neyse onu çözebilirsin belki

Makyajli halinize alisan insanlar makyajsiz gorseler hayirdir solgunsun hastamisin derler.
Fondoten bide ya tikiyo gozenekleri mafediyo surati
Rimel,kalem ,ruj uclusu benim makyaj anlayisim.
Yuzunuzde leke,renk tonu farkliligi vs yoksa kullanmayin.
Cok guzel yuz temizleme jelleri, kil maskeleri
Gunduz-gece kremleri var
Temiz bi cilt zaten parlar gosterir kendini
Her aksamda gulsuyuyla silin.
Mis

Fondoten cildi mahvediyor
Yüzünün hücrelerini öldürüyor haberin yokmu neden küçük yaşta makyaj ihtiyaç duydun
Bi cildiyeciye gitmen ve acil fondoten bırakman lazım cildin toparlanmasini istiyorsan

Çok zor senin için biliyorum amabence İlk işin o fondöteni bırakmak kesinlikle.o daha da kötü yapıyor.bağımlı yapıyor ya insanı kendine resmen :) onu çıkar ve sağlam bir cilt temizliğine başla.sabah akşam güzelce jelle yıka. Nemlendr.hemen düzelmez ama inanki en az 1 ay sabret fondöten kullanma rutin temizliğini yap cildinde muhakkak iyi yönde değişim olacaktır.birak da nefes alsın kız cildin.fondöten çok sık kullanıldı mı yüzü mahvediyor.daha da kötü olmadan bırak Allah korusun delik delik ediyo yüzü

Ya benim 2 yıl önce çok sivilcem vardı ama yapı gereği pek uğraşamıyordum.Ayağımdaki siğil için cildiyeye gittim orada doktor bu böyle gitmez dedi,sivilce ilaçları yazdı güneş kremi kullanmamı önerdi beslenmede köklü değişiklikler ve bir sabun markası ile onun kremini önerdi(ucuz sayılır özelden yazabilirim markayı 30 lira sabun ki kendisi baya dayanıyor bana bir de aynı markanın sivilce kremi fondöten görünümlü) Şu an şükür çok iyiyim makyaj yapıyorsan da eve gelir gelmez temizle cildini o da sivilcelenme yapar

Belki de fondoteni o kadar çok surmeseniz düzelir sonuçta gozenekleri tıkıyor onlar da sivilce oluyor. Ayrıca ciltte canlı görünüm için beslenme ve su içme önemlidir.
Bu sorunlarınız için biyotin kullanabilirsiniz bi araştırın bence.

Kendinize eziyet ediyorsunuz
Diyelim ki gördüler ne olacak
Bu kadar önemsemeyin etrafı
Kendinize kötülük ediyorsunuz
Benim lekeden daha ciddi bir kusurum var yüzümde. Görenin fisildasacagi tarzda.
Yağmurda strese girerdim artık dünyaya 10 kere gelmeyeceksin seda diyorum havuza atliyorum:)
Çözümü için ugrasın tabi cildiniz havasız kaldığı sürece iyileşmez makyaj yapmayın bence.

Sorununuz evlilik olursa ne yapacağım değil, bu cilt yaşım ilerledikçe ne hale gelecek olmalı.
Fondöteni acilen bırakın çünkü brnce cilt sorunlarınızın sebeplerinden biri bu.
Cildinizle uğraşmaktan vazgeçin. Limondu tuzdu vs
Bir uzmana görünüp sivilce vs için tedavi alın.

Aynı durumda cildimiz solgun izli haff sivilceliyim çalışıyorum ve hafta ici makyaj ıllaki yapiorm ama kendinle barışık ol haftasonlri yapmıyorum ben sebamed in güneş kremini suruyrm sadece onla çıkıyorum dışarı senelerdir calisamasam hiç makyaj yapmam saç rengni koyu yap kaslrinda koyu olsun tamamdır makyajsiz halimle azmi teklif aldım :KK45: inan kas kirpik ve saç rengni insanı hertürlü kurtariyor

Bende oyleydim bir ara . Cilt bakımı yaptım düzenli olarak. Zamanla azaldı sivilceler yok oldular. Sonra lekelerden gitti.
Mümkün olduğunca az makyaj yap. Cc ya da BB kullan. Cilt bakımını aksatma.
Biraz iyi olduktan sonra sen yapmak istemeyeceksin zaten ..

bol su icmen gerek ki cildin berraklassin..
ben hayit tohumu kullandigim donemlerde cildim ipek gibi oldu,tek bi sivilce gormedim puruzsuzlesti.
o limon yogurt karisiminin icine 1 kasik pul biber dok ye 15 gun boyunca,bak bakalim nasil parliyor cildin.. :21:
bide haftada 2 kez peeling yapman gerekk ki olu derilerinden kurtul

Back
X