Makyajsızken gariban duruşum

Kalıcı kas ilk zamanlar cok kalın ve koyu duruyor yani insan ıcıne cıkmasan olur diyebilirim. Sonradan turunculastıgıda dogru.
İpek kırpıgo ben rimele ihtiyac duymamak ıcın istiyorum Ben kirpiklerimi kesiyorum orta boy istiyorum yani ıpegı de ama yinede o Baska bir goruntu takma kirpik varmıs gıbı ama daha dogal. Diplenir da dusundum bir ara ama her zaman bu sekilde gezmek istemem bazen acık parlak renk far ve sadece rimel spor duruyor

Makyajda degilde kıyafette oluyor bende de.
Spor giydim mi yasim iyice kuculdugunden midir nedir neredeyse çocuk muamelesi görüyorum.
Boyum kilom da var hani ufak tefek birsey de değilim ama yinede çocuk dp oluveriyorum.
Artık hafta sonu dahi klasik giyecegim galiba.
Gerçi bu hafta sonu yapiyim dedim de arkadaşlarım senin isin mi var niye böyle geldin dediler:deli:

Ben.
Bakkala filan Annemin(annem 176 ya yakin boyda ve 43 numara terlik giyiyor,ben 170. 38 numara ayagim.) terliklerini,arada basma eteklerini giyip gidiyorum.Yemisim bakımı makyaji,ozguveni.Oyle fizana bile giderim.Cebimde param olsun yuklu miktarda yirtik ayakkabiyla en luxs restourantada giderim.Insanlarin kisilige degil de,kiyafete verdigi degeri saygiyi gostermeselerde olur.Hic takılmam valla. Evde'de dısarda da bakimliyim normalde.

Sureklk makyajli gezmenin kotu tarafidir:artik makyajsiz hic ciksmazssin.illaki bugyn hastamisin niye solgunsun tarzinds sorular olur.hic makyaj yapmiyorum.arada ozel birsey varsa ya da ozel bir yere gidilecekse yapiyorum daha iyi oluyor.o gun ayri hos gorunursun onun disinda da garipsenmezsin

Ben de eskiden çok yapardım makyaj, makyajlı daha rahat hissederdim dediğiniz gibi. Ama son çalıştığım yerde spor giyiliyordu hiç makyaj yapmıyordum. Ne zaman makyaj yapsam ayy hiç yakışmamış yaşını 10 yaş büyük göstermiş diyorlardı iş yerindeki kendine erkek diyen münasabetsizler. Yaşım da şimdi 29 o zaman 26 ydı yani. Makyajla kendimi garip hissetmeye başladım onların yüzünden. Öyle abartı da yapmam yani. Terbiyesizler aklıma geldi sinirlendim şimdi. Yine de çok makyaj malzemem var küsmeden arada yapmaya çalışıyorum.

Eşim beni makiyajsiz begenir. Hatta ilk defa makiyajsiz gorduyunde bir daha makiyaj yapma sen boyle daha guzelsin demis, hatta makiyajsiz resmimi telefon ekrani yapmisti. Adamda körluk var qaliba)))
Kapi komsum da beni ilk kez makiyajsiz gorduyunde çinli cocuklara benziyorsun demisti ))) Ama ben kendimi makiyajsiz hasta tavuklara benzetiyorum, oyuzden makiyajsiz disari cikmam. Makiyaj yapmasam bile gozume kalem mutlaka cekerim.

Koca kk da makyaj yapmayan tek benim sanırım :D
İnsan makyajsız da gayet bakımlı ve şık olabiliyor bence...

Genelde hafif makyaj tercih ediyorum ama bana da giyim kuşamda oluyor mesela arkadaşımla kahve içmeye giderken filan eşofman saçlar ev topuzu kozmetik marketlere girdiysem hiç ama hiç ilgilenmiyorlar :)) biten ürünümü alıp öyle eve geçmek istediğimde ETİKETİNE BAKTINIZ MI??? Eminseniniz çıkarayım diyorlar mesela :))) ben de sendenim çak :))

Eşim beni ilk defa eyelinersız gördüğünde aşkım sen hasta mısın demişti :D gidip eyeliner çektim aaa iyileşmişsin dedi :D sanırım ben yorgun ve hasta görünüyorum. Komşularım da aynı şekilde sana nolmuş hasta mısın diyor :)) eyeliner ile tam bir bütün olmuşum, onsuz eksiğim ben..

Bu arada ipek kirpik yaptırıp memnun olan var mı hatunlar?

:mapus:Esim o zamanlar sevgiliyiz beni ilk makyajsız gordugu gun söyle demıstı hayırdır ya uykun mu var bir tuhaf gözükuyorsun
Benim eşim de makyajsizken "hasta mısın ,iyi hissediyor musun " diye sorar :) evett hem de çok iyiyim ..makyaj dediğim de bir rimel bir dipliner

Bir gün işten sonra maaşı da çekip alışverişe çıkmışım. O gün tam modumdayım beğendiğim ne varsa alıcam. Orta lüks bir mağazaya girdim birşey sordum (daha önce oradan defalarca alışveriş yapmıştım fiyatları aşağı yukarı biliyorum) satış görevlisi hanım dedi ki elimizde bu iki model var . Bir kaç model daha var da onlar pahalı :110: arkamı dönüp çıktım bir daha da oradan alışveriş yapmadım. Facebook sayfalarına da olayı yazıp rezil etmiştim.

Bir gün işten sonra maaşı da çekip alışverişe çıkmışım. O gün tam modumdayım beğendiğim ne varsa alıcam. Orta lüks bir mağazaya girdim birşey sordum (daha önce oradan defalarca alışveriş yapmıştım fiyatları aşağı yukarı biliyorum) satış görevlisi hanım dedi ki elimizde bu iki model var . Bir kaç model daha var da onlar pahalı :110: arkamı dönüp çıktım bir daha da oradan alışveriş yapmadım. Facebook sayfalarına da olayı yazıp rezil etmiştim.
Ama şimdi sen niye öyle düşünüp kendini üzdün ki o tip yerlerde çalışanlar asgari ücret alıyor böyle bir şeyle karşılaşinca aklıma ilk o geliyor kendisi alamaz ,tamam bunu alayım diyip kasaya gidicen bitti :))

Hiç aklıma gelmemişti aslında düşünülebilir kaşlar için düşünüyorum şimdilik bakalım uygun bir yer bulursam

Kaşlarınız için kalıcı makyajı kıl tekniği ile yaptırın artık zaten heryer öyle yapıyor turunculaşma gibi bir sorun yaşamazsınız ilk bir hafta biraz koyu sonra rengi oturuyor zaten 5 yıldır yaptırıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım

Makyajsiz kadin sekersiz caya benzer.. :)
Bir göz kalemi aa dur rimel dur sunu da bunu da derken bakiyorum olmusum :)
Ee bu yuze salas kiyafet veya bu kiyafete makyajsiz yüz olmaz derken bakiyorum aynaya yine kokos ben. :)
Vefat olmussa veya kafam bozuksa sifir makyaj.
Aslinda genelde makyajsiz daha hos,fresh ve güzel göründügümü söylüyorlar desem kendini övmeye gelmis demezsiniz diimiii?
Benim tercihim tabiki kokos makyajli ben. :)
Kalici makyaj icin cok iyi dusunerek hareket edin.Arkadaslarim ve cevremde yaptirip pisman olmayan kimse yok cünkü.

Son düzenleme:
Normal ya. Ben de tesettürlğyüm yeni sayılır gibi bi şey. Açıkken bambaskaydı tavırlar. Şimdi tesettürlğyüm ama yine bakımlıyım ablalar yengeler havada ucusuyo cok sinir:)
Pahalı olmasa ipek kirpik microblading falan yaptiricam da simdi para dokemem onlara. Mecburen makeup.

Yalniz degilsiniz bu konuda. Ama gercekten oyle gorundugunuzden degil.İnsanlar sizi şık ve bakimli gormeye alisiyor,makyajsizken daha cok dikkat ediyor haliyle.

Üniversitedeyken makyajdan öcü görmüş gibi kaçardım, saçlarım koyu renkti. Asssla yaşımı göstermiyordum, bir yerlere gittiğimizde arkadaşlarım daha ciddiye alınırken bana "Buyur kardeşim, ne içicen gazoz mu aaa ama yaş kaç senin kimlik görelim" falan muhabbetlerinden bıkkınlık gelmeye başlamıştı artık. Oysa makyajsız, kot tişört 5 dakikada hazırlanıp okula gitmek ne kadar rahattı.

İş hayatına atıldığımda saçları sarı yaptım, maşa düzleştirici bilmezdim onları yapmayı öğrendim, makyaj yapmayı öğrendim deneye yanıla (mezuniyet törenimde dahi makyajımı başkası yapmışken işim zor oldu maalesef). Şu anda "kardeşim" hitabından "hanımefendi" hitabına geçebildim şükür. Yalnız değilsiniz yani ehehe. Makyajsız çok silik duruyorsanız kalıcı makyaj, ipek kirpik gibi şeyleri deneyebilirsiniz ipek kirpik düzenli bakım istiyor ama. Gerçi kalıcı makyajın da belli sürelerde rötuşlanması gerekiyor.

Back
X