- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
ben makyaj yapmadığım için makyajsız görünce hasta mısın diyen de olmuyor kalem bile sürmem işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cunku insanlar alisiyor makyajli halinize.Kimse bana demedi simdiye kadar oyle bisey.Cunku hic makyaj yapmamGariban gibi değilde bende hasta gibi görünüyorum. Sürme rimelsiz. Hayırdır hastamısın solgunsun diyorlar.
Acaba özgüven olayınız farklılaştırıyor olabilir mi durumu.?
Ayy çok çirkin ama benim başıma geldiğinde ben bozmuştum çalışanı. Beğendiğim şey normalin çok üstünde uçuk bir rakamdı bi an duraksadım ayyy alsam mı almasam mı diye. Kız şey dedi Alamıycaksanınz neden inceliyorsunuz. Gayet sakin Üzerimdeki kıyafetler senin maaşının üç katı. Sadece bu ürün bu fiyat eder mi onu düşünüyorum tavrınız çok komik diyip 2 rengini de almıştım:))) gençlik işte. Sonra başka mağazadan değiştirmiştim :))))Ama şimdi sen niye öyle düşünüp kendini üzdün ki o tip yerlerde çalışanlar asgari ücret alıyor böyle bir şeyle karşılaşinca aklıma ilk o geliyor kendisi alamaz ,tamam bunu alayım diyip kasaya gidicen bitti :))
Kızlar hepinize iyi akşamlar dedim acaba şu saçma sorunumu daha önce yaşayan var mı , arama motoruna farklı cümlelerle yazdım ama yok tam olarak kasteddiğim şeyi göremedim ... şimdi siz de belki gülersiniz ama anlatayım belki benim gibi düşünen vardır
Şimdi kızlar ben çalışan bir bayanım işe giderken de gayet bakımlıyımdır ama normal hayatta mesela markete falan ya da yürüyüşe giderken makyaj falan yapmam kıyafetlerimde standart şeyler olur tişört eşofman şort gibi ama ben makyajsız çıktığımda böyle görünmüyorum gibi hissediyorum mesela sabah işe giderken uğradığım pastane hanfendi diyor akşam bakımsız halimle ekler alıyorum adam abla falan diyor böyle garibanmışım gibi davranıyo sanki geçen gün kalmış simitleri verecekti düşünün o kadar gariban duruyorum yahu makyajsızken çirkin solgun birini görüyorum artık aynaya baktıkça , bunu yalnız ben mi yaşıyorum ya:)
Yok yok bende varim:)Koca kk da makyaj yapmayan tek benim sanırım
İnsan makyajsız da gayet bakımlı ve şık olabiliyor bence...
Benim dediğim makyaj da sürme yaa :):):) Ama doğrusun göz alışıyor bi müddet sonra. Belki sizde makyaj yapınca garip hissediyosunuz kendiniziCunku insanlar alisiyor makyajli halinize.Kimse bana demedi simdiye kadar oyle bisey.Cunku hic makyaj yapmam![]()
Makyaj yapınca aşırı güzel oluyorsanız çirkinsiniz :))) doğal güzel olan kimseye makyaj yakışmaz :))) acımasız oldu biraz ama :))))Makyaj yapmadığımda kimse hasta mısın, iyi misin vs demedi şu ana kadar. Çünkü makyajsız da güzelim, makyaj yapınca aşşşşırı güzel oluyorum ben djsklalflşs![]()
Yakaladınız beni, aşşşşııırı çirkinim ühühü, mutlu musunuz şimdi sorarım size??Makyaj yapınca aşırı güzel oluyorsanız çirkinsiniz :))) doğal güzel olan kimseye makyaj yakışmaz :))) acımasız oldu biraz ama :))))
Evet çok mutluyum :))) eminim çok güzelsinizdir geyik yapıyorum sadece, ayrıca özgüveniniz bile yeterli bence.Yakaladınız beni, aşşşşııırı çirkinim ühühü, mutlu musunuz şimdi sorarım size??![]()
Makyaj yapınca aşırı güzel oluyorsanız çirkinsiniz :))) doğal güzel olan kimseye makyaj yakışmaz :))) acımasız oldu biraz ama :))))
Evet çok mutluyum :))) eminim çok güzelsinizdir geyik yapıyorum sadece, ayrıca özgüveniniz bile yeterli bence.
Kız ben makyajlı halımle makyajsız halım arasında bı cınayet ıslesem benı bulup yargılayamazlar o derece![]()
Boyle seyler konusmayin Allah üstesinden gelemiycek bir yuk vermesin hiçbirimize.Ne tür hastalıklarla savaşanlar varken üstelik bunlar arasında küçücük çocuklar da dahil.Ne diyeyim başkaları için yaşamayın.Başkaları işine geldiği gibi davranıyor zaten öyle görenler kendileri zavallı garibanlar.Aynaya bakıp şükredin halinize,ben kendimi seviyorum çünkü Rabbim beni seviyor deyin.Allah'ın gücüne gider.Sonucta Rabbim makyajlı yaratmamis bizi..Bakın ıslam kadına ve kız çocuklarına ne güzel değer veriyorKızlar hepinize iyi akşamlar dedim acaba şu saçma sorunumu daha önce yaşayan var mı , arama motoruna farklı cümlelerle yazdım ama yok tam olarak kasteddiğim şeyi göremedim ... şimdi siz de belki gülersiniz ama anlatayım belki benim gibi düşünen vardır
Şimdi kızlar ben çalışan bir bayanım işe giderken de gayet bakımlıyımdır ama normal hayatta mesela markete falan ya da yürüyüşe giderken makyaj falan yapmam kıyafetlerimde standart şeyler olur tişört eşofman şort gibi ama ben makyajsız çıktığımda böyle görünmüyorum gibi hissediyorum mesela sabah işe giderken uğradığım pastane hanfendi diyor akşam bakımsız halimle ekler alıyorum adam abla falan diyor böyle garibanmışım gibi davranıyo sanki geçen gün kalmış simitleri verecekti düşünün o kadar gariban duruyorum yahu makyajsızken çirkin solgun birini görüyorum artık aynaya baktıkça , bunu yalnız ben mi yaşıyorum ya:)
Oyle iyi anlıyorum ki seni.. ne yazikki insanlarimiz artık gorunuse oyle cok onem veriyor ki.. Ben mesela suna sinir oluyorum.. bir pazar sıfır makyaj spora kahvaltıya birseye gidiyoruz biri goruyor ve hasta mısın cok kotu gorunuyorsun diyor.. e canım benim hasta da olmus olabilirim bunu soyleyince cok mu iyi hissediyor karsimdaki acaba diye dusunmuyor musunKızlar hepinize iyi akşamlar dedim acaba şu saçma sorunumu daha önce yaşayan var mı , arama motoruna farklı cümlelerle yazdım ama yok tam olarak kasteddiğim şeyi göremedim ... şimdi siz de belki gülersiniz ama anlatayım belki benim gibi düşünen vardır