Makyajsızken gariban duruşum

ben makyaj yapmadığım için makyajsız görünce hasta mısın diyen de olmuyor kalem bile sürmem işte

Ama şimdi sen niye öyle düşünüp kendini üzdün ki o tip yerlerde çalışanlar asgari ücret alıyor böyle bir şeyle karşılaşinca aklıma ilk o geliyor kendisi alamaz ,tamam bunu alayım diyip kasaya gidicen bitti :))
Ayy çok çirkin ama benim başıma geldiğinde ben bozmuştum çalışanı. Beğendiğim şey normalin çok üstünde uçuk bir rakamdı bi an duraksadım ayyy alsam mı almasam mı diye. Kız şey dedi Alamıycaksanınz neden inceliyorsunuz. Gayet sakin Üzerimdeki kıyafetler senin maaşının üç katı. Sadece bu ürün bu fiyat eder mi onu düşünüyorum tavrınız çok komik diyip 2 rengini de almıştım:))) gençlik işte. Sonra başka mağazadan değiştirmiştim :))))

Kızlar hepinize iyi akşamlar dedim acaba şu saçma sorunumu daha önce yaşayan var mı , arama motoruna farklı cümlelerle yazdım ama yok tam olarak kasteddiğim şeyi göremedim ... şimdi siz de belki gülersiniz ama anlatayım belki benim gibi düşünen vardır

Şimdi kızlar ben çalışan bir bayanım işe giderken de gayet bakımlıyımdır ama normal hayatta mesela markete falan ya da yürüyüşe giderken makyaj falan yapmam kıyafetlerimde standart şeyler olur tişört eşofman şort gibi ama ben makyajsız çıktığımda böyle görünmüyorum gibi hissediyorum mesela sabah işe giderken uğradığım pastane hanfendi diyor akşam bakımsız halimle ekler alıyorum adam abla falan diyor böyle garibanmışım gibi davranıyo sanki geçen gün kalmış simitleri verecekti düşünün o kadar gariban duruyorum yahu makyajsızken çirkin solgun birini görüyorum artık aynaya baktıkça , bunu yalnız ben mi yaşıyorum ya:)

Tek değilsiniz merak etmeyin :)

Yanlis anlasilmasin, ben de hep makyajli gordugum birini makyajsiz gorunce boyle goz hemen alisamiyor.. Unide iken bir kiz arkadasim taa oturdugum masaya kadar gelmis ben kizi taniyamadim. Hic makyajsiz gormemistim. Hasta sandim asiri solgun duruyordu yuzu. Yok dedi makyaj yapmadim. Ama o baya full yapardi ondan galiba.

Bende tam tersine staja giderken makyaj yapmıştım bir kere. Ooo randevun mu var, ooo kimle cikiyorsun diye tonla soru sorulmustu. Sonra da daha hic yapmadim zaten cildimde kaldirmiyordu. Sanirim yapsan da dert yapmasan da ..

Makyaj yapmam en fazla ruj. Bu yüzden böyle şeyler yaşamıyorum . Ama sürekli makyajlı gördüğüm kişileri makyajsız görünce bir şaşırmıyorum değil .
Adeta halüsinasyon gibi görünen var makyajsız. :)

Beyaz tenli olduğum için makyajsız ruh gibi oluyorum. her gören hasta mısın tepkisini veriyor. sadece işe geç kalmışım diyemiyorum tabi. geçen gün gittiğimde benimle hiç ilgilenmeyen giyim mağazasına giyim saç makyaj yerindeyken sadece ne tepki vereceklerini ölçmek için gittim. bu sefer sadece hoşgeldiniz dediler. geçen sefer o da yoktu buna da şükür dedim. çalışanlar ruhsuzmuş:)

Makyaj yapmadığımda kimse hasta mısın, iyi misin vs demedi şu ana kadar. Çünkü makyajsız da güzelim, makyaj yapınca aşşşşırı güzel oluyorum ben djsklalflşs :KK53::KK53::KK53::KK47:
Makyaj yapınca aşırı güzel oluyorsanız çirkinsiniz :))) doğal güzel olan kimseye makyaj yakışmaz :))) acımasız oldu biraz ama :))))

Kızlar hepinize iyi akşamlar dedim acaba şu saçma sorunumu daha önce yaşayan var mı , arama motoruna farklı cümlelerle yazdım ama yok tam olarak kasteddiğim şeyi göremedim ... şimdi siz de belki gülersiniz ama anlatayım belki benim gibi düşünen vardır

Şimdi kızlar ben çalışan bir bayanım işe giderken de gayet bakımlıyımdır ama normal hayatta mesela markete falan ya da yürüyüşe giderken makyaj falan yapmam kıyafetlerimde standart şeyler olur tişört eşofman şort gibi ama ben makyajsız çıktığımda böyle görünmüyorum gibi hissediyorum mesela sabah işe giderken uğradığım pastane hanfendi diyor akşam bakımsız halimle ekler alıyorum adam abla falan diyor böyle garibanmışım gibi davranıyo sanki geçen gün kalmış simitleri verecekti düşünün o kadar gariban duruyorum yahu makyajsızken çirkin solgun birini görüyorum artık aynaya baktıkça , bunu yalnız ben mi yaşıyorum ya:)
Boyle seyler konusmayin Allah üstesinden gelemiycek bir yuk vermesin hiçbirimize.Ne tür hastalıklarla savaşanlar varken üstelik bunlar arasında küçücük çocuklar da dahil.Ne diyeyim başkaları için yaşamayın.Başkaları işine geldiği gibi davranıyor zaten öyle görenler kendileri zavallı garibanlar.Aynaya bakıp şükredin halinize,ben kendimi seviyorum çünkü Rabbim beni seviyor deyin.Allah'ın gücüne gider.Sonucta Rabbim makyajlı yaratmamis bizi..Bakın ıslam kadına ve kız çocuklarına ne güzel değer veriyor

Oyle iyi anlıyorum ki seni.. ne yazikki insanlarimiz artık gorunuse oyle cok onem veriyor ki.. Ben mesela suna sinir oluyorum.. bir pazar sıfır makyaj spora kahvaltıya birseye gidiyoruz biri goruyor ve hasta mısın cok kotu gorunuyorsun diyor.. e canım benim hasta da olmus olabilirim bunu soyleyince cok mu iyi hissediyor karsimdaki acaba diye dusunmuyor musun :D

Back
X