Makyajsızken gariban duruşum

Kızlar hepinize iyi akşamlar dedim acaba şu saçma sorunumu daha önce yaşayan var mı , arama motoruna farklı cümlelerle yazdım ama yok tam olarak kasteddiğim şeyi göremedim ... şimdi siz de belki gülersiniz ama anlatayım belki benim gibi düşünen vardır

Şimdi kızlar ben çalışan bir bayanım işe giderken de gayet bakımlıyımdır ama normal hayatta mesela markete falan ya da yürüyüşe giderken makyaj falan yapmam kıyafetlerimde standart şeyler olur tişört eşofman şort gibi ama ben makyajsız çıktığımda böyle görünmüyorum gibi hissediyorum mesela sabah işe giderken uğradığım pastane hanfendi diyor akşam bakımsız halimle ekler alıyorum adam abla falan diyor böyle garibanmışım gibi davranıyo sanki geçen gün kalmış simitleri verecekti düşünün o kadar gariban duruyorum yahu makyajsızken çirkin solgun birini görüyorum artık aynaya baktıkça , bunu yalnız ben mi yaşıyorum ya:)
Oyle iyi anlıyorum ki seni.. ne yazikki insanlarimiz artık gorunuse oyle cok onem veriyor ki.. Ben mesela suna sinir oluyorum.. bir pazar sıfır makyaj spora kahvaltıya birseye gidiyoruz biri goruyor ve hasta mısın cok kotu gorunuyorsun diyor.. e canım benim hasta da olmus olabilirim bunu soyleyince cok mu iyi hissediyor karsimdaki acaba diye dusunmuyor musun :D

Kızlar hepinize iyi akşamlar dedim acaba şu saçma sorunumu daha önce yaşayan var mı , arama motoruna farklı cümlelerle yazdım ama yok tam olarak kasteddiğim şeyi göremedim ... şimdi siz de belki gülersiniz ama anlatayım belki benim gibi düşünen vardır

Şimdi kızlar ben çalışan bir bayanım işe giderken de gayet bakımlıyımdır ama normal hayatta mesela markete falan ya da yürüyüşe giderken makyaj falan yapmam kıyafetlerimde standart şeyler olur tişört eşofman şort gibi ama ben makyajsız çıktığımda böyle görünmüyorum gibi hissediyorum mesela sabah işe giderken uğradığım pastane hanfendi diyor akşam bakımsız halimle ekler alıyorum adam abla falan diyor böyle garibanmışım gibi davranıyo sanki geçen gün kalmış simitleri verecekti düşünün o kadar gariban duruyorum yahu makyajsızken çirkin solgun birini görüyorum artık aynaya baktıkça , bunu yalnız ben mi yaşıyorum ya:)
Hepimiz aynı durumdayız
ben de şık giyindiğimde makyaj kıyafet topuklu vs
karsıdan karsıya gecerken arabalar durur hep

ama sıradansam eğer bekle dur insanlar duracak diye

Günlük hayatta makyaj yapmayı seven kadınların genel sorunsalı:halay:.Makyaj yapmadığımız zaman birde hasta mısın diye sormazlar mı. Ama tabi dünyanın en güzel kızı da makyajlı hali başka makyajsız hali başkadır çok takılmayın bence. Evden çıkarken makyaj yapmayacaksanız bir allık sürün bari o bile havayı değiştiriyor.

Hepimiz aynı durumdayız
ben de şık giyindiğimde makyaj kıyafet topuklu vs
karsıdan karsıya gecerken arabalar durur hep

ama sıradansam eğer bekle dur insanlar duracak diye
Ahaha bunu yalnız ben de yaşıyorum resmen yol vermez hayatta dediğin herkes giyinip kuşanmış hoş bir kadın görünce direk duruyor ve yol veriyor fenalar fenaa

Bende öyle hissediyorum yaa bazen, hasta gibi gözüküyorum kendime aynaya bakınca , çok ta malyaj yapan biiri değilim ama hafif makyaj bile yapınca değişiyorum valla

Makyaj insanın kendisine olan güvenini arttırır bu kabul edilmiş bi gerçek ama kendine güveni olmayan insan istediği kadar makyaj yapsın hiç bir işe yaramaz. Giydiğini üzerine yakıştırIP düzgün taşıyamadıktan sonra, saçına başına gereken özeni göstermedikten sonra full makyaj olsan ne olur ki. Tabi bu benim düşüncem :) haftada bi iki gün zaten cildim ize bakım yapıp dinlendirmeliyiz. Her gün full makyaj cildi yorar. Hasta mısın diye soranlara cildimi dinlendiriiyorum diyebilirsiniz. Zira ben öyle yapıyorum :)

Back
X