mal kardeşim

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
genelde evim tadilata gircek kısa bir zamanda annemde oluyorum.eşim ya bayılarak gittiği maçta yada işte oluyor.17:30dan ortalama 23:00 e kadar annemdeyim.evimde internet yok.o yüzden anneminkisine ortakçı oldum.sınava hazırlanan erkek kardeşim var. 13 yaş var aramızda.ona bir rahatsızlık verdiğim yok anneme arkadaş oluyorum.birbirimize destek oluyoruz.tuhafıma giden kardeşimin çekememesi annem sağ olsun saygı duymayı öğretmeyip çok poh pohladı bir 10 yaşından sonra babasız büyüdüğü için annemin önünde küfür ediyor s.. git evine diyor.sus filan anca o benim kızım sende benim evladımsın diyor yok tutturdu gitsin evine ben onu görmücem hiç kapımı açmıcam. diyor.bende sana bayıldığım için durmuyorum diyorum. annem için geldim. diyorum.önceden bize gelip hep internet kullanıyor diye anneme söylenirken ortakçı olmam bile onun kıskançlık krizlerine engel değil.bana kardeş değil düşman gibi zaten garip şizofen bi karaktere sahip.annemin bişey anladığı yok ilerisi ile olabilecek söylediklerime tek taraflı yargı gibi görüyor.çocuğum yok ama olurda annemde aneannesi olarak severse onun içinde ayrı kıskançlık krizine girer. heralde eşime söylesem.anneme yollamaz.evim yapılana kadar idare etmem lazım.anneminde bana pek güven vadettiği söylenemez.bir kere eşimle tartıştık.onun çocuksu hallerine kızmama maalesef annemde şahit oluyordu.bana"birde çocuk doğurup onun çocuğunu baktırıcan bana"dedi anladımki bir çocuk yapsam ve bir sebepten eşimden ayrılmış olsam çocuğumu horlayacaklar.bu lafı çok düşündüm.çünkü nasip, çok hayırsız bir insandan da çocuk yapmış olabilirdim çocuk benim çocuğum olacaktı ve annem sürekli laf sokmak için zemin arayacaktı.diğer akrabaları saymıyorum bile.kardeşim zaten düşman gibi bir de dayılık mı yapacaktı.yani bunu belirtmek istedim.anormal bir şey davranış karakterde değilim.

ergenlik diye düşünüyorum..Bu yaşlarda akıl pek yerinde olmuyor malum..Ama siz neden mal,şizofren gibi tanımlamalarda bulunuyorsunuz ..Kardeş bağı oluşmamış aranızda çok yazık ..

genelde evim tadilata gircek kısa bir zamanda annemde oluyorum.eşim ya bayılarak gittiği maçta yada işte oluyor.17:30dan ortalama 23:00 e kadar annemdeyim.evimde internet yok.o yüzden anneminkisine ortakçı oldum.sınava hazırlanan erkek kardeşim var. 13 yaş var aramızda.ona bir rahatsızlık verdiğim yok anneme arkadaş oluyorum.birbirimize destek oluyoruz.tuhafıma giden kardeşimin çekememesi annem sağ olsun saygı duymayı öğretmeyip çok poh pohladı bir 10 yaşından sonra babasız büyüdüğü için annemin önünde küfür ediyor s.. git evine diyor.sus filan anca o benim kızım sende benim evladımsın diyor yok tutturdu gitsin evine ben onu görmücem hiç kapımı açmıcam. diyor.bende sana bayıldığım için durmuyorum diyorum. annem için geldim. diyorum.önceden bize gelip hep internet kullanıyor diye anneme söylenirken ortakçı olmam bile onun kıskançlık krizlerine engel değil.bana kardeş değil düşman gibi zaten garip şizofen bi karaktere sahip.annemin bişey anladığı yok ilerisi ile olabilecek söylediklerime tek taraflı yargı gibi görüyor.çocuğum yok ama olurda annemde aneannesi olarak severse onun içinde ayrı kıskançlık krizine girer. heralde eşime söylesem.anneme yollamaz.evim yapılana kadar idare etmem lazım.anneminde bana pek güven vadettiği söylenemez.bir kere eşimle tartıştık.onun çocuksu hallerine kızmama maalesef annemde şahit oluyordu.bana"birde çocuk doğurup onun çocuğunu baktırıcan bana"dedi anladımki bir çocuk yapsam ve bir sebepten eşimden ayrılmış olsam çocuğumu horlayacaklar.bu lafı çok düşündüm.çünkü nasip, çok hayırsız bir insandan da çocuk yapmış olabilirdim çocuk benim çocuğum olacaktı ve annem sürekli laf sokmak için zemin arayacaktı.diğer akrabaları saymıyorum bile.kardeşim zaten düşman gibi bir de dayılık mı yapacaktı.yani bunu belirtmek istedim.anormal bir şey davranış karakterde değilim.
Kaç yaşında bu çocuk yahu :)

profilinizde 30 olduğunuz yazıyor 17 yaşında ergenlik döneminde bir çocukla kendinizi bir tutmak neyin nesi. Birde hakaretler havada sizinde farkını yok gibi ama siz 30 yaşında koca kadınsınız o ise 17

profilinizde 30 olduğunuz yazıyor 17 yaşında ergenlik döneminde bir çocukla kendinizi bir tutmak neyin nesi. Birde hakaretler havada sizinde farkını yok gibi ama siz 30 yaşında koca kadınsınız o ise 17
saygı duyacak yaşta bir tutmuyorumda heralde 13 yaşında bir çocukta size küfretse ergen diye alkış tutmazsınız heralde yada kendinizi bir de tutmazsınız.

Üslubunuz 30 yaşındaki bir kadına yakışmıyor

Ilımlı ve yol gösterici değil de iticisiniz sanki

Karşıdaki ergen ve babasız erkek çocuk büyütmeye çalışan anne

Biraz daha sabır ve makul tavırlar lazım bence
demekki böyle düşünüp sizde küfür etmeye çalışırsınız karşılık olarak.ben karşılık vermiyorum yazıyı dikkatli okumadan yorum yapıyorsunuz.

Ben yorumumda karşılık veriyorsunuz demedim ki

Aynı üslubunuzu bana karşı da kullanıyorsunuz

ben büyüttüm annemle beraber annemle benden başka kim onu tanımlayabilir ki.büyüyünce böyle bir şeye dönüştü hiçbir karakterine müdahalem olmadı. annemde sağolsun saygı duymayı öğretmedi bana.

Ben yorumumda karşılık veriyorsunuz demedim ki

Aynı üslubunuzu bana karşı da kullanıyorsunuz
yazıyı dikkatli okuyun.herlde bir 10 yaşında olsa aklı ermezdi daha çocukça olurdu 17 yaşında.15 yaşına göre biraz daha bilinçli olması lazım.söyle yap desem karıştı olurum. hiç karışmıyorum.üstüne bir de küfür.

Tamam ama o şu an ergenlik dönemindedir, bazıları ağır geçirir, özellikle erkekler... Komşumuzun oğlunu görseniz neler yaptı neler çektirdi babasına, annesine, şimdi hiç öyle birisi değil ama... Umarım oda düzelir...

ama bu ergenlikle kalacağını sanmıyorum.babamın ne kadar negatifi varsa üstünde toplamış gibi.aynı onun gibi yapım olsa heralde iş çığrından çıkardı 30-40-50 yaşında olsam bile ancak karşılaşan bilir.

facebooktan bile sildim engelledim ya.bir 6 yaşındaki hali daha aklı başındaydı babam hayattayken bile daha o yaşlarda geçinemezlerdi.

Ya çok sinirlisiniz bu nedenle okuyup anlayamıyor ve alıntılayamıyorsunuz ya da polemik için zemin hazırlıyorsunuz

Ilk yorumumu tekrarlıyorum biraz daha sabırrr

X