Mal kıymeti bilmek

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.922
3.299
133
Arkadaşlar günaydın öncelikle herkese hayırlı bayramlar.
Teyzem yurtdışında yaşıyor benim. Bana gelirken kulaklık almış şu kablosuz olanlardan. Annem normalde ben bu ay istanbula döndüğümde verecekmiş ama dayanamayıp geçen ayki gidişimde verdi. Fakat benim maalesef küçükken (4-5 sene öncesine kadar) bir sürü vukuatım olduğu için mal konusunda ailem bana pek güvenmez. Ne gibi vukuatlar, mesela kulaklık alırdım (orijinal olmayanlar) bir iki haftada tek tarafı bozulurdu. Bu gibi şeylerden dolayı bana hiç güvenmiyorlar. O kadar ki teyzemi teşekkür etmek için aradığımda ilk dediği sakın kaybetme oldu. Bakın haksız değiller ama son bir kaç senedir hiç böyle vukuatlarım olmadı.
Kaybetmedim fakat dün zannedersem bozuldu. Telefonda görünmüyor dolayısıyla telefona bağlayamıyorum kulaklığın ışığı yanıp sönüyor sadece. Kulaklığı kullanırken de olmadı bu, dün erkek arkadaşım hastaneye kaldırıldı tüm gün değil müzik dinlemek telefona bakacak zamanı zor buldum
Ne yapmalıyım sizce, çözmek için eve dönmeyi mi beklesem? Anneme durumu açmak istiyorum sonuçta belki bir şeyler ayarlayabilir ama malımın kıymetini bilmediğim ile alakalı söylev dinlemek de istemiyorum hani kullanırken bozulmuş olsa ya da kaybetmiş olsam haklı ama

Telefonu kapatıp açsanız :))) Klasik türk çözümü

Ya da yazılım güncellemesi varsa onu yapsanız.

Kulaklıkta pil oluyor mu belki bitmiştir.

Bir de apple mağazasına götürüp gösterin. Belki ufak bir ayarla çözülebilecek bir şeydir.

En son annenize söyleyin.

İnanın her şeyi denedim. Şimdi Apple mağazası var ama ben KKTC’de yaşadığım için farklı bir isimle hizmet veriyor o kadar ki canlı destek bile göremedi

Bilgisi olanlar yazar birazdan.
Geçmiş olsun sevgiliniz neden hastanelik oldu? Konularınızdan onu da tanıyoruz artık.

Doktor hiç ilgilenmedi acilde. İlaç yazıp yollamış... şimdi iyi gibi. Bakalım. Sağolun
Sevgiliniz konusunda çok hassassınız ya. Üzülmeyin önemli birşeyi olsaydı bırakmazlardı. Belki de sadece üşütmüştür.
Konunuz hakkında da bence en son çare annenize söyleyin.

Sevgiliniz konusunda çok hassassınız ya. Üzülmeyin önemli birşeyi olsaydı bırakmazlardı. Belki de sadece üşütmüştür.
Konunuz hakkında da bence en son çare annenize söyleyin.
E peki bu neden olur, sonuçta ne sıvı teması oldu ne kullanım sırasında bu oldu. Anlamadım ya. Sokaktaki Apple servisine bir göstereyim. İşin kötüsü parayı denkleştirip Rum tarafına giden Kıbrıslı bir arkadaştan istemeyi düşündüm fiyatı görür görmez sayfayı kapattım

Bozulmadan önce ne kadar süre kullandınız?
Çare bulamazsanız önce teyzenize sorsanız olmaz mı?

E madem hediye neden bu kadar söz hakkı buluyorlar kendilerinde?
O artık seninse ister kullanırsın ister atarsın ister ısırırsın üstüne çıkıp tepinirsin onlara ne
Adı üstünde hediye
Başına birşey geldiğinde böyle laf yapacaklarsa hediye falan almasınlar kabul etme bence bir dahakine aman yok teşekkürler bozarım kaybederim falan gerek yok dersin

Güncelleme vs sorunudur.
Ayrıca söylemek zorunda mısınız? Eve gelirken Kıbrıs’ta unutmuşum dersiniz. Oralarda bilgisayardan yazılımdan anlayan hiç mi öğrenci arkadaşınız yok? Onlar baksın.

Kendi aldığım kulaklığa bile karışıyorlar ki. Para biriktirmiştim yazın normal kulaklık aldım annem çıkıp soruyor sen kulaklık mı aldın neden haberim yok diye

Kendi aldığım kulaklığa bile karışıyorlar ki. Para biriktirmiştim yazın normal kulaklık aldım annem çıkıp soruyor sen kulaklık mı aldın neden haberim yok diye
Sizinkiler fazla detaya takılıyor. Kulaklık aldın demek neden haberim yok nedir ya? Bence herşeyi anlatmayın yani. Çok basit mevzular. Eğer hediyeye veya eşyaya değer vermediğinizi söylüyorlarsa getirmesinler, hediye etmesinler. Ben bozarım şimdi deyin almayın. Ne kıymetli malları var. Mala insandan daha çok kıymet verenleri anlamıyorum

Yani pahalı bir şey bu ben parasını verirdim demeye getiriyor cebinden para çıkmasın diye. Normalde anlatmayacaktım kulaklığın kutusunu çöpte unutmuşum

Bence bozulmamıştır. Çalışan bir şey durup dururken neden bozulsun. Hemde 2 haftada. Ayarı vs olabilir. Ya da senin telefonu görmüyor olabilir. Farklı telefonda, bilgisayarda dene. Hiç olmadı telefoncu gibi yerlere götür. Anlayan çıkar belki düzeltir vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…