Öncelikle selam
Bu bir iç dökmedir.
Beni bilenler bilir, bilmeyenler yorumlarımdan az çok tahmin eder umursamaz, çoğu şeyi dalgaya alan biri olduğumu. Çok mühim birşey olmadıkça konu açasım gelmez ama artık beynimin piştiği bi konuyu yazmazsam patlycam.
24 yaşındayım iş arayışındayım bu yüzden evdeyim, kendi çevremde sosyal biriyim neşeliyimdir ama çevreme göre yani görüşmediğim kişilere göre (onların söyledikleri şunlar) aşırı asosyalim, dışarıya adım atmıyorum, arkadaşım yok e işim de olmadığı için bana turşuluk salatalık gözüyle bakıyorlar ve bu beni aşırı geriyor.
Derdimin özü; özellikle son 1 aydır çevremdekiler ben evde kalıcam diye korkmaya başladılar resmen. Konu açıldığında yahu daha 24üm diyorum, ne 24ü? 24ü doldurdun 25in içindesin hesabı yapan bile var. Beni birileriyle görüştürme çabaları, karşına çıkanları tersleme diye öğütlemeleri, düşünmüyorum dememe rağmen "xin kardeşi 30u aştı bak şimdi de kimseyi beğenmiyor, ynin kızı 40a merdiven dayadı ondan sonra laf söz olmasın diye gitti düşman bile olmam dediği biriyle evlendi" gibi sözde ibret almam için söylenen şeyler.

Artık gına geldi kendimi çökmüş hissetmeye başladım. Ailem asla bu konuda baskı yapmaz ama bunu diyenler sanki bana öğüt vermek için atanmış gibi resmen. Hal böyle olunca salaklaştım eski sevgilimi stalklamaya başladım bana yazan biri ilgimi çekmese bile olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım sonra kendime geldim muhabbeti kestim kalktm bide ona üzüldüm neden tersledim ki falan diye, iyice psikopata bağladım evlenen nişanlanan arkadaşlarımın fotoları ana sayfayı kaplamıştı onları likeladım oturdum ağladım sonra nutella kaşıklamaya başladım..

derken konu açasım geldi. Bundan bi adım sonrası depresyon sanırım. Birileri üstüme su dökebilir mi? Veya kendi de bu saçma duyguları yaşayıp sonrasında nasıl atlattığını yazabilir mi? Çok öpüldünüz