Mal, mülk..

onun içinde konu sahibi çok uyanık olması lazım gelir ilerde neden keşkelerle yaşamamak için....
Kesinlikle, mal alınacaksa alınır, kredi çekilecekse çekilir, ama başkasının üstüne yapmak çok saçma. Madem öyle konu sahibinin annesinin, babasının üstüne yapılsın; bakalım kabul edecek mi.

Burdaki yorumların hepsi ve benim de fikrim eşinizın böyle bi şey yaparken çok da iyi niyetli olmadığı yönünde. Benim asıl merak ettiğim içinize böyle bi şüphe düşmüşken artık bu evliliği nasıl sağlıklı bi şekilde devam ettırebıleceginiz. Insan eşinın bile her an ona bi kazık atabılecegını,kafasından bu hesapların geçtiğini bilerek nasıl rahat bi hayat geçirebılır ki?

araç alacağınız yere gidiyorsunuz biraz peşinat istiyorlar sonrada kim çekecekse krediyi herşeyi onun üzerine yapıp hazır bir şekilde aracı teslim ediyorlar. 2015 sonunda aldım bu şekildeydi başkasının üzerine yapılamıyor malesef.
ama başka bankadan kredi şeklinde alacaksa onu bilmem.
ben sizin söylediğiniz şartlar altında sıcak bakmazdım. sıfır araç alınca 1000 tlf fazla vermek koymuyor insana

Merhaba hanımlar, fikir almak istediğim bir konu var. Hemen paylaşayım.
Eşiniz sizden halihazırda 1 krediniz varken mal mülk sahibi olabilmeniz için ikinci bir kredi çekmenizi istese ne tepki verirdiniz?
Örnek vereyim, bankaya zaten borcunuz varken tekrar kredi alıp 0 km bir araç almak istiyor. Siz ne dersiniz?
Bir de alınan ev araba vs gibi malların tapularının kendi annesinin üzerine olmasını istiyor yaştan dolayı vergi vs daha az ödemek için.
Prosedürü bilmiyorum. Teknik bilgiye ihtiyacım yok ama hem borcun benim üzerime olup hem malın başkası üzerine olma fikri canımı çok fena sıktı.
Nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Borç olmadan mal mülk tabii ki olmaz ama borç varken de bir daha borçlanmak gözümü korkutuyor.
Fikirlerinizi paylaşın lütfen benimle..
Konut kredisi çekip alacaksanız zaten banka evi kendine teminat kabul edip veriyor krediyi. Krediyi siz çekiyorsanız ev başkasının üzerine olamaz.

Onın istediği de 40-45.000 arası kredi almak o zaten bu durumu bana açmadan evvel belli ki araştırmış herşeyi planlamış en son benim haberim oldu
Küçük hesapları küçük insanlar yapar
45 binlik mal alın tapu masrafını sorun etmez
Taşıt kredisi istemiyor çünkü araç senin adına olmasın diye

ozaman kendi annen üzerine yap bak bakalim ne diyor;) üstelık borc varken 0 araba almakta pek mantıklı değil.

Merhaba hanımlar, fikir almak istediğim bir konu var. Hemen paylaşayım.
Eşiniz sizden halihazırda 1 krediniz varken mal mülk sahibi olabilmeniz için ikinci bir kredi çekmenizi istese ne tepki verirdiniz?
Örnek vereyim, bankaya zaten borcunuz varken tekrar kredi alıp 0 km bir araç almak istiyor. Siz ne dersiniz?
Bir de alınan ev araba vs gibi malların tapularının kendi annesinin üzerine olmasını istiyor yaştan dolayı vergi vs daha az ödemek için.
Prosedürü bilmiyorum. Teknik bilgiye ihtiyacım yok ama hem borcun benim üzerime olup hem malın başkası üzerine olma fikri canımı çok fena sıktı.
Nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Borç olmadan mal mülk tabii ki olmaz ama borç varken de bir daha borçlanmak gözümü korkutuyor.
Fikirlerinizi paylaşın lütfen benimle..
Kesinlikle kabul etme. Kendisi çeksin!!

Senin kocan çakal bir insan seni borçlara bogup boşanma davası açar ben sana söyleyim yazından o enerjiyi aldım ben. Karşısına geç benim üstüme olmayan hiçbir mala kredi çekmem de. Yoksa ömür boyu borç ödersin senin olmayan bir mal için

ben asla böyle bakmıyorum olaya

yaşamış biri olarak söylüyorum

dedem çalışıp yaptırdığı 3 evi (biri köy evi, biri merkezde 2 katlı bahçeli(büyük, şehir merkezi cadde kenarı(e-5 düşünün)) 2 daireli,biri müstakil küçük bahçeli) 3 arsayı

1 müstakil ev birde köy evi birde arsa kaldı diğerlerinde kardeşlerinin hiçbir emeği olmamasına rağmen devlet onlara da pay verdi... (hoş kardeşlerine yaramadı kocaman arsayı müteahite kaptırdılar, şimdi paraları bitti tekrar dava açıp kalan evlerden pay alacaklarmışlar)

dedenizin kardeşleri nasıl mirastan hak sahibi oldular.Benim bildiğim eğer çocuk varsa mirasçısı odur.Yoksa kardeşler hak talebinde bulunabilir.Yanlışmı biliyorum:KK43:
çok şaşırdım açıkçası

30-50 ARASI UYGUN SİGORTA çıkıyor
kv kaç yaşında ilk arabası ise zaten ondada yine yüksek çıkıyor

dedem öleli 27-28 yıl oluyor
dedemin 2 çocuğu evlı 2 çocuğu bekardı öldüğünde
ama bizimkiler avukat etrafında dönecek kimse olmadığından mıdır nedir, bilmiyorum ama bayağı bölündü mallar
20 yıl falan amcaları halaları olmasına rağmen konuşmadılar misafirliğe gidip gelmediler torunları olunca dahil
son senelerde mevlütlerde falan konuşmaya başladılar bayram seyran kutlamaya başladılar ama hala daha mesafe var en son yine annemler misafirliğe gittiğinde mal için dava açacağız dediler anneannemin ölüsüne bile gelmediler yengeleri güya kardeşlerinin eşi
ama işte adalet onlara işliyor

xxtalyaxx

Eviniz kimin uzerine kayitli merak ettim..Acikcasi boyle bir konuda israr eden esinize dikkat diyorum.

Back
X