Mal, mülk..

Parayı kim ödüyorsa onun üstüne olsun. Ne saçma. 200 tl az vermek için :)
O değil arabanın o su bu su var. Hepsine kaynana gidip ilgilenecek, peşinden koşturacak mı ?

sanki yangından mal kaçırmak gibi eşiniz sizden ne koparırsak kardır kafasında ? olabilir mi

Yarın bi gün sattırmam ya da sizin üstünüze geri vermem der mi acaba? Siz ödeyip kendi üstünde olduğu için sizden habersiz satılıp eğer eşinizin kardeşi falan varsa onlara bölüştürebilir. Senaryolar çok valla böle konuya :)

ben adamın amacını çözemedim çözen beri gelsin

Yarın bi gün sattırmam ya da sizin üstünüze geri vermem der mi acaba? Siz ödeyip kendi üstünde olduğu için sizden habersiz satılıp eğer eşinizin kardeşi falan varsa onlara bölüştürebilir. Senaryolar çok valla böle konuya :)
Zaten zorla başkasının üzerine yaptırıp vermem dese ne olacak ki kestirip atar

Parayı kim ödüyorsa onun üstüne olsun. Ne saçma. 200 tl az vermek için :)
O değil arabanın o su bu su var. Hepsine kaynana gidip ilgilenecek, peşinden koşturacak mı ?
Kv çalışamayacak kadar yaşlı ama her yere yetişecek kadar da genç aynı zamanda

Bende öyle biliyorum ama eşim inat ediyor başkasının üzerine olabilir diye anlatamıyorum
Aralarda yazılmış olabilir.

Canım eğer ki ihtiyaç kredisi çekersen (ki 45bin tl'ye kadar çekilebiliyor) o parayla istediğini yaparsın. Dolayısıyla aldığın malın üzerine haciz konmuyor. Sen krediyi çekersin araç kv'nin üzerine olabilir. Eşin doğru söylemiş. Ama ben kabul etmezdim bu durumu.

Taşıt kredisi çekersen de arabaya haciz konacağı için krediyi kim çekerse araç onun üzerine olur.

Aralarda yazılmış olabilir.

Canım eğer ki ihtiyaç kredisi çekersen (ki 45bin tl'ye kadar çekilebiliyor) o parayla istediğini yaparsın. Dolayısıyla aldığın malın üzerine haciz konmuyor. Sen krediyi çekersin araç kv'nin üzerine olabilir. Eşin doğru söylemiş. Ama ben kabul etmezdim bu durumu.

Taşıt kredisi çekersen de arabaya haciz konacağı için krediyi kim çekerse araç onun üzerine olur.
Onın istediği de 40-45.000 arası kredi almak o zaten bu durumu bana açmadan evvel belli ki araştırmış herşeyi planlamış en son benim haberim oldu

Yanlis anlamayin olmayadabilir ama evlendikten sonra edinilen mallar bosanirken yariyaridair.ins esiniz bu zihniyette degildir

Onın istediği de 40-45.000 arası kredi almak o zaten bu durumu bana açmadan evvel belli ki araştırmış herşeyi planlamış en son benim haberim oldu
Kabul etme kesinlikle. Diretirse krediyi de çekme. Kendi de çekemiyomuş zaten. Otursun aşağı.

Bir de şunu iddia ediyor. İkimizin üzerine de borç olacağı için yarın öbür gün onun borcundan dolayı benim malıma da el koyabilirlermiş
Yahu koyarlarsa koysunlar madem ödeyemeyeği haciz gelebileceğini düşünüyor ne gerek var kendinizi zora sokmaya yarın iki gün sonra Allah gecinden versin annesi vefat ederse o araba bizimdi desenizde kimse size evet sizin demeyedebilir... Ayrıca taşıt kredisi çekerseniz araba sizin üzerinize olmak zorunda...

Hiç iyi niyet sezmedim esinin kardesi var mi?

Ben asla kabul etmezdim.Cok garanticiyimdir bu devirde boyle olmak lazim.

Allah korusun , ama herşeyi düşünmek lazım olmaz denilen şeyler oluyor ! ayrılınca mallar zaten devlet tarafından yarı-yarıya bölüştürüyor bunun bilincinde Cin kocan ee bölünme olmasın diye tam garanti tapuyu anneye yapıp mala mülke konup senide kapıdan atacak olursa ne yapacaksın ?

Kuzenim benzer bir şekilde kendine araba aldı. Vergi indirimi olsun diye araç babasının üzerine, kardeşlerin herhangi biçimde söz sahibi olmasını istemediğimiz için babasına aracın kızına ait olduğuna dair belge düzenleyip imzalattık. Emin olamayacaksanız siz de yapabilirsiniz.

Tabi en mantıklı olan baştan kredi üzerine kredi cekmemek o ayrı..

ben arabanin karli bi yatirim olduguna inanmiyorum. Yani araç alma isteginiz yoksa hic o borcun altina girmeyin.
Yemeden icmeden gezmeden kiyafetten kesip araba kredisi odicem diye kendinizi zora sokmanin hic anlami yok.
En kotu 0 araba 50 binden basliyor.

Annesinin üzerine olursa vergi indirimi var mı bilmiyorum ama kasko ve zorunlu trafik sigortasında fahiş fiyatlar çıkıyor

Eşime okudum yazdıklarınızı, aklınızı bulandırmak istemem. Kısaca o adamın başka planları vardır dedi.
onun içinde konu sahibi çok uyanık olması lazım gelir ilerde neden keşkelerle yaşamamak için....

Back
X