Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşı biraz fazla o sebeple sanırım bilemiyorum işleyişi
Evet herkesin evi veya arabası olacak diye bir şart yok vakti gelince nasip olur inşallah onu anlatamıyorumaciliyeti olmayan bir şey için neden 2. kez kredi çekiyor. ben çektirmem ama para idaresi bende olduğu için. sizde durum nasıldır bilmiyorum. ama en azından kendi üstüne yaptır. iki kuruş vergi indirimden yararlanacak diye. arabaya bir şey olsa annesi nasıl gidecek oraya buraya... saçma..
Tek ve en akıllısı sanırım çok mu aptal çok mu akıllı anlamadımYaşı çok yüksek ise zaten kredi kullanımında onay çıkmaz.
Artı vergiyi etkilemez.
Eşin annesinin en akıllı oğlu galiba.
O sana küstüğünde hep sen adım atıp gönlünü aldıysan şimdiye kadar o da bunu kullanarak aklınca seni yola getirmeye çalışıyor. Kusura bakma da kocalar artık karı olmuş. Eskiden kadınlar nazla cilveyle istediklerini yaptırırdı. Sana tavsiyem sakın böyle birşey yapma. Allah korusun ama yarın boşanırsan kafamı hangi duvara vursam diye düşünürsün. He rzaman en kötü ihtimali düşünerek yola çıkmak lazım.Nasıl bir izlenim yarattıysam tepki gösterince de küsüyor. Senin benim mi var diyor. Evet benim-onun yok ama benim-kayınvalidenin diye bir ayrım kesinlikle var.
Yaslılıkla alakası yok bayanlar araba vergsnde daha az odyr bu yuzden kendı ustunuze alabılırsınz
Kendisinin de ödediği bir borcu var çekemiyor. Ama borç benim üzerime olacaksa mal da benim üzerime olmalı diye düşünüyorum
Kendisinin de ödediği bir borcu var çekemiyor. Ama borç benim üzerime olacaksa mal da benim üzerime olmalı diye düşünüyorum
Aynen öyle oluyor fazla üzerine düşmemden hepsi. Ben ters yapınca da küsüyor konuşmuyor beni kendinden mahrum bırakıyor sözde bende hiç huzursuzluğa gelemiyorum. Sonuç ortada..O sana küstüğünde hep sen adım atıp gönlünü aldıysan şimdiye kadar o da bunu kullanarak aklınca seni yola getirmeye çalışıyor. Kusura bakma da kocalar artık karı olmuş. Eskiden kadınlar nazla cilveyle istediklerini yaptırırdı. Sana tavsiyem sakın böyle birşey yapma. Allah korusun ama yarın boşanırsan kafamı hangi duvara vursam diye düşünürsün. He rzaman en kötü ihtimali düşünerek yola çıkmak lazım.
Bana çektirmek istiyor sorun da orda başlıyor :)krediyi bu şartlarda çekemez zaten içiniz rahat olsun
sizde çekseniz annesinin üzerine olmaz krediyi kim çekerse tapu onun üzerine yapılır,ev ipotekli oluyor yani kredi de adı geçen kimse borçlu o oluyor,Bana çektirmek istiyor sorun da orda başlıyor :)
Bana çektirmek istiyor sorun da orda başlıyor :)
Bir de şunu iddia ediyor. İkimizin üzerine de borç olacağı için yarın öbür gün onun borcundan dolayı benim malıma da el koyabilirlermişBenim annemin üzerine yapalım o zaman de bakalım
cevabı ne olacak.
Sonuçta vergiyi etkileyen birşey yok.
bunu öğrendiğine göre söyle ona.
hala annemin üzerine olsun derse
kesinlikle iyi niyetli olmadığını düşünürüm.